Hazzard20 Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 je mazda bol? a? Nisem ljubitelj BMW avtov (vzrok zakaj ga ne bi imel), ampak sem pa vseeno moral poskusiti kako se pelje 509 konjev. Od Nemcev bi zelo zelo rad imel Audi S8 V10 5.2. Mazda bi znala bit bolj?a, ?e bi ponujala serijo avtov z V10 motorjem. Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 Pravkar sem sli?al reklamo, da v SEPTEMBRU v pralnici Autocommerce na Baragovi v LJ, operejo vozilo za samo 3?, mislim da je to kar konkretno ugodno, ?e ima kdo od vas umazanga stroja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 Naredu 270 km z BMW M5 letnik 2007...fajn vozilo, ampak vseeno ga ne bi imel. in kaksna je bila porab takega voza? Citiraj www.trziskisladoled.si
Hazzard20 Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 in kaksna je bila porab takega voza? 17L/100km. Prijetno posko?en voz Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 Danes sem totalno razturil na delovnem mestu! Sicer pa ?e 2 dni in grem na 2-dnevni pohod po na?ih 2-tiso?akih! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 17L/100km. Prijetno posko?en voz p oreng zejen voz... hvala za tak voz... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Obstaja realna mo?nost, da bom menjal zaposlitev! P.S. - ?e nam pa zni?ajo pla?ico za 4 %, se pa FULL sekiram (po doma?e BMK), dam jim ?e dodatna 2 %, ?e si bo dr?ava s tem znatno in bistveno opomogla! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Spet sem se nekam pri?tulil tako da imam jutri dopust in grem na poligon na Vransko na neko VIP Porsche Slovenija sre?anje al neki tazga v glavnem bodo neki poligoni. Upam da dobim v roke kak?en stroj Citiraj
Panter23 Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Symbian Anna za Nokio N8 - tudi v Sloveniji (vsaj na mobitelu mi je pokazal update) Upgrade naredim jutr, zdele sam ?e padem v postlo Citiraj
Grega_ Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Dons sem se celo dopoldne zna?al ve? ali manj nad Audiji A6 3.0 tdi quattro, A1 120konjski-oba ?gal na polno in Q5 na off roadu ...z rally voznikom pa ?el en krog z Golf VI GTI...kar gre no Citiraj
Z M A J Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Za?enja sem mi 10-dnevni dopust in ?ele 20.9. spet nazaj na ?iht! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Dons sem se celo dopoldne zna?al ve? ali manj nad Audiji A6 3.0 tdi quattro, A1 120konjski-oba ?gal na polno in Q5 na off roadu ...z rally voznikom pa ?el en krog z Golf VI GTI...kar gre no A si bil na Vranskem? Citiraj
Z M A J Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Grem hitro spat, jutri pa v Bovec in navzgor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 10. september, 2011 Prijavi Napisano 10. september, 2011 Prvi? v ?ivljenju kelnaru in ?e to na dnevu mladosti v jur?ku. Glede na to da sm naredu neki ?ez jurja prometa, mi je ?e mogl it je pa kar fintes in pol, ?e nima? za ?ankom nobenih izku?enj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 10. september, 2011 Prijavi Napisano 10. september, 2011 A si bil na Vranskem? Ja, na Vranskem se je odvijala zadeva, ni blo slabo, so se kar potrudili. Tubitele potem si mogo?e ?e men postregu..haha sem bil pa na house-u Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Vikend je bil odli?en, za finale je sledilo ve?erno kopanje v Nadi?i, v bli?ini Napoleonovga mosta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 vozil CX-9 (celih 5km...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 vozil CX-9 (celih 5km...) Pa ne v SLO??? ...drga? bi se pa tud jest rad vsedu v to ogromno kravo, res ?alostno da se ne prodajajo pri nas, Q7 in X5 sta lul?ka proti njej. Huddaaa biach http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Citiraj
jures Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Pa ne v SLO??? ...drga? bi se pa tud jest rad vsedu v to ogromno kravo, res ?alostno da se ne prodajajo pri nas, Q7 in X5 sta lul?ka proti njej. Huddaaa biach http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Po bukaresti...z eno besedo tank... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 zmonteru stropne lu?ke za probo, zdej pa ?e maso potegent, prebelt, ?akam naro?ilo da pride in bo hodnik zrihtan bom prlepu slikco k bo kon?an Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Ju3 pa na Obalo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 vozil CX-9 (celih 5km...) Fou? Kak?na pa je zadeva, predvsem glede prostora zadej? Citiraj
jures Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Fou? Kak?na pa je zadeva, predvsem glede prostora zadej? nisem sedel zadaj zgleda pa ko CX7 - samo ?ir?e + ?e ena klop zadaj zato je opti?no malo varke. Predvsem pa mi je sredinska konzola zelo nem?ko delovala. Edino ?eprav je zadnji del veliko dlje kot v cx7 je avto bolj pregleden nazaj ker imajo ?ipe ravno linijo - se ne dvigujejo, isto zadnja ?ipa je bolj kvadratna kot v cx7 pa seveda vrrrrr 3,7L.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 nisem sedel zadaj zgleda pa ko CX7 - samo ?ir?e + ?e ena klop zadaj zato je opti?no malo varke. Predvsem pa mi je sredinska konzola zelo nem?ko delovala. Edino ?eprav je zadnji del veliko dlje kot v cx7 je avto bolj pregleden nazaj ker imajo ?ipe ravno linijo - se ne dvigujejo, isto zadnja ?ipa je bolj kvadratna kot v cx7 pa seveda vrrrrr 3,7L.... V6 itaq. Jutri grem-o na GROBNIK ! Naro?il neko elektronsko superduper foto igra?ko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Snemanje odbija?a pri Mazdi 3 ---- ni? la?jega ...kon?no nekaj kar pri Mazdi ni zakompliciranega Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.