Z M A J Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Dopust mi pa?e ko budali ?amar! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Lep pozdrav z dirkali??a Grobnik. Internet seka !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Lep pozdrav z dirkali??a Grobnik. Internet seka !!!! Dost slab zate, ?e si ?el tja zarad interneta in ne vozit! Citiraj
Deeyan Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Dost slab zate, ?e si ?el tja zarad interneta in ne vozit! busted Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Dost slab zate, ?e si ?el tja zarad interneta in ne vozit! Ti ti misli?, slike - muvi ?e sledi, sam da ga spravim na tubo.GoPro je Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 No to je pa ?e bolje. Pol je to to? Tapravo dirkali??e? Citiraj
Z M A J Napisano 16. september, 2011 Prijavi Napisano 16. september, 2011 ?ez 1,5 h pa odhod v smeri in preko ju?ne ?engenske meje, zdele pa perem - posodo in cujne (dobr da obstajajo ma?ine, hehe), muzka pa mi trese vse 3 eta?e (treba mal preluftat Hi-fi sistem), oujea - temu se re?e dopuuuust! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Za?ural smo k zmaji, BL je res fajn zadeva, folk miroljuben in preprost, noro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Z lampo sediva na letaliscu ex.brnik, in js jo skoz mal strasim, kaj ce .... Skratka men je zabavno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Z lampo sediva na letaliscu ex.brnik, in js jo skoz mal strasim, kaj ce ....Skratka men je zabavno. Kaj ?e adria sploh ne prileti nazaj k bankrotira...... ps - jaz jutri letim v Litvo za 98? direkt povratna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Krvodajalska akcija uspela, kri pa mi je jemala neka ?tajerska ma?ka (po izgledu blizu Paris Hilton) in simpati?na ko sto zmajev, pa ?e 2 vraga povrhu! STROJ od ?enske! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 pa si se kdaj vpra?al zakaj take dajo, da ti kri cuzajo? Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Hehe, lohk bi se zgodil, da niti ne bi porajtov, pa bi mi jo odvzela precej ve? kot planiranih 0,45 litra! Navadno na Zavodu za transfuzijo naletim na kake stare Kokodajse, celo nek tip (bolj gej scena se mi je zdel) mi je enkrat kri jemal tam. No vseeno, jaz razpalim kako debato, ker mi postane precej dolgcajt, da bi bilo 10 min. totalne ti?ine! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 celo nek tip (bolj gej scena se mi je zdel) mi je enkrat kri jemal tam.Aha potem se ni samo meni zdel sumljiv. Druga?e pa ena ?rna je tut kar OK. Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 @Symon, pomoje sva midva ?e vse tete tam skoz dala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 danes dopoldan kon?al 1.letnik faksa , studio je pa ?e globoko v delu (zaradi tega tudi 323F projekt na pavzi. Good studio = mo money for stuff, mazda 323f = stuff) Citiraj
LabiGT Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 kaksen studio? a rabis pro opremo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Matr kaj je meni danes dobr ratu losos na ?aru . MLJASK! MLJASK! Coob ?ar je res zakon. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 sem pozabil povedat, za poobedek ledena kava z mevepickovim orehovim sladoledom Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 1.delovni (precej udarni) dan sem nekako premagal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Fasada.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Fasada.... ?estitke, vidim da kar dogaja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 Fasada.... Lepa sam a te ni strah unih napovedi, ?e nau bela, bo treba kaj colat Citiraj
Gorjup13 Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 mene bi blo bl strah da mi jo kej k sosedu odplav ?e bo ?e naprej tkole scal Drga? se morm pa jst tut pohvalt da sm u?eri naredu ?e zadnji izpit iz 1. letnika zdj mam sam ?e mal druzga pa tretga do konca za narest Citiraj
Ploki Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 kaksen studio? a rabis pro opremo audio. Kako pro opremo ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.