jures Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 v?eraj bil na politi?nem shodu SDS na Blego?u Nobenga s pu?ko naokoli? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 v?eraj bil na politi?nem shodu SDS na Blego?u Kje si ?ou gor ? Spal v doma?i postelji in se naspal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Nobenga s pu?ko naokoli? Baje so res vse okrog pregledal, ker se je ljubljeni vodja zbal, da bi mu kdo lahko stregel po ?ivljenju, ker se je ?e za?el primerjati s Krambergerjem. Opico sicer ni imel s sabo jih je blo pa dovolj okrog odra, tako da je podobnost Ivana s pokojnim Ivanom zgolj zlonamerna. Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Dogovoru sem se z na?im li?arjem An?etom, za nekaj malega pleskarije drug tedn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Kje si ?ou gor ? Na? 3mese?nik zaenkrat zmore hribe samo v vozi?ku zato smo ?tartali s ?rnega kala. Ne ve? kako debelo sem buljil, ko so se nekje na sredi poti za?eli nasproti spu??ati motorizirani retardiranci. Nekdo je celo upo?asnil avto in nam z rokami signaliziral, kao da ne?esa ni in naj obrnemo. ?ele pri ko?i sem povsem dojel njegove geste, pa? je hotel povedat da je uradnega dela zborovanja konec da se nebi brez potrebe mu?ili v klanec V izogib sre?anjem z ljudmi, ki prav preve? ne sodijo v hribe, smo se z Blego?a do ?rnega kala raje spustili po ju?ni strani kjer pa je bila pot ?e za chariota kar resen zalogaj (dobr da ni videla kak?na s socialne slu?be, bi nam otroka uzel). No, na tisti poti so bili vsaj normalni ljudje ki v hribe hodijo zaradi sebe in ne zaradi nekih prosulih politi?nih idej in branjevk, ki le te prodajajo. Mentalne higijene na son?ni strani Alp politiki nikoli niso premogli prav veliko. Ena od njihovih zelo "inteligentnih" je tudi ta, da prodajajo svoje ideje prav povsod, kot romuni trompetengold . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
a_sist Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. Citiraj
Z M A J Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ?estitke za novga desca pr bajti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. Cestitke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 cestitke Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. Glede na te?o si dobu manekena ?estitke tebi in mamici Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. ?estitke. Na? 3mese?nik zaenkrat zmore hribe samo v vozi?ku zato smo ?tartali s ?rnega kala. Ne ve? kako debelo sem buljil, ko so se nekje na sredi poti za?eli nasproti spu??ati motorizirani retardiranci. Nekdo je celo upo?asnil avto in nam z rokami signaliziral, kao da ne?esa ni in naj obrnemo. ?ele pri ko?i sem povsem dojel njegove geste, pa? je hotel povedat da je uradnega dela zborovanja konec da se nebi brez potrebe mu?ili v klanec V izogib sre?anjem z ljudmi, ki prav preve? ne sodijo v hribe, smo se z Blego?a do ?rnega kala raje spustili po ju?ni strani kjer pa je bila pot ?e za chariota kar resen zalogaj (dobr da ni videla kak?na s socialne slu?be, bi nam otroka uzel). No, na tisti poti so bili vsaj normalni ljudje ki v hribe hodijo zaradi sebe in ne zaradi nekih prosulih politi?nih idej in branjevk, ki le te prodajajo. Mentalne higijene na son?ni strani Alp politiki nikoli niso premogli prav veliko. Ena od njihovih zelo "inteligentnih" je tudi ta, da prodajajo svoje ideje prav povsod, kot romuni trompetengold . Ok pol se skor ?ez moj prag peljal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. ?estitke star?em, ?e posebej mamici in o?iju. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
a_sist Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 Hvala vsem za ?estitke! Citiraj
iceman22 Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ob 2:17 dobil sina! . 53cm, 3120g. cestitke za pridobitev.. pa cim manj neprespanih noci.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 woohoo bravo u?ivajata v vseh lepih trenutkih Citiraj
Deeyan Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ?estitke ?e z moje strani Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 OK, moja naredi tok dobro jabol?no pito, da bi jo ?e jaz posilil....zgleda bolj nikakvo (pita) sam v ustih se pa kar topi dobro vnov?uje zagorske korenine, jo moram spomniti da ?e dolgo ni obnovila znanja na pjani nevesti in zagorskih ?truklih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 obeta se mi voznja z 6 MPS (pristina-tirana-pristina) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 obeta se mi voznja z 6 MPS (pristina-tirana-pristina) no potem bos sporocu kako je bilo, ker ajvar noce nc kj prevec govorit okoli o svoji MPS-ki. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Kaj naj povem, avto k avto, brezvezen, slaba konkurenca na dolini, prestavljat ni treba, samo gas in to je to, pa smernike seveda. Pa skoz poslu?am, " a ti je treba tolk hi.., a se ne more? normaln pelat, men je slabo, zakaj mor? met tak avto, lej kera poraba, a ti 260 konj ni dost , kaj ?e bi ti tole prodal pa se raje z mikro vozu,......." Lampa , kdo pa drug ? obeta se mi voznja z 6 MPS (pristina-tirana-pristina) Sporo? kak?ni so ob?utki v cca 80 km, me res zanima komentar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 zakaj 80km, do tja in nazaj bo vse skupi okol 500km...bom sporocil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Ok narobe sem napisal cca 700 v obe strani(google maps). Pa nau? pozabu tankat vmes med 500 - 650 km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 niso v stiku s stanjem na terenu sploh glede casa potovanja....manj kot 4 ure je ce peljes normalno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 niso v stiku s stanjem na terenu sploh glede casa potovanja....manj kot 4 ure je ce peljes normalno Jaz sem rabil Skopje - Pri?tina 2,5 ure leta 2001...sam ve? razdaljo in zakaj tak ?as Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Kon?no nabavil laptop Asus G73SW-TZ060V ...ni glih lu?tn, je pa makina Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.