Z M A J Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Sam pri sebi sem si nekako priznal, da je rek (ki ga sicer ful ne maram), dostikrat na mestu in sicer; da je vsaka stvar za neki dobra; v mojem primeru, ?e me ne bi Renojc tok podrkavu, danes zanesljivo ne bi fural 6-ice, ki mi je Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Jaz sem rabil Skopje - Pri?tina 2,5 ure leta 2001...sam ve? razdaljo in zakaj tak ?as zdaj je 1.5 ure Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 zdaj je 1.5 ure ja pa 50 ojrov za zeleno karto..labi ko boste to ukinl pridem na kavo k vam ok? Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 ti tud nisi updatean 15 dni 32 eur 1 mesec 41 2 meseca 69 6 mesecev 138 1 leto 239 eur jaz tud cakam bolj kot ti, da to ukinejo...baje bo kmalu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Turbo Lumpi Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Zamenu lambda sondo (cca 15 min. dela) in kr na enkrat naredu z pol tanka (30?) 410 km prej pa s polnim 550+ Citiraj
Gorjup13 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Kon?no nabavil laptop Asus G73SW-TZ060V ...ni glih lu?tn, je pa makina smem zvedt kok je bla kon?na cena? lahko tut na PM Citiraj
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 da gre tromese?ni odpovedni rok po?asi proti koncu in da grem danes podpisat pogodbo k novemu delodajalcu... jeeejjjj Citiraj
jures Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 da gre tromese?ni odpovedni rok po?asi proti koncu in da grem danes podpisat pogodbo k novemu delodajalcu... jeeejjjj Cool sam ponavadi je bolje da prej podpi?e? pa pol da? odpoved, da si ziher Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ne verjamem da ti bo kateri dal kon?no pogodbo v roke tri mesece preden da za?ne? pri njem delat.... za to pa obstajajo predpogodbe Citiraj
jures Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ne verjamem da ti bo kateri dal kon?no pogodbo v roke tri mesece preden da za?ne? pri njem delat.... za to pa obstajajo predpogodbe mogo?e sedaj ne ampak sem vedno v naprej podpisal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 mogo?e sedaj ne ampak sem vedno v naprej podpisal sej vseen... samo da js danes podpi?em in se napotim k novim delovnim zmagam nasproti Citiraj
jures Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 sej vseen... samo da js danes podpi?em in se napotim k novim delovnim zmagam nasproti ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom... Poznam to. Ko te prepri?ujejo, da ti lahko zdaj dajo pogodbo za nedolo?en ?as, da ?e res odhaja? itd, da te je nadrejeni dosti hvalil (a bej?, mene je sam jebal pa nikol se ni ni? poznalo?!?)... Ko jih jebe. Citiraj
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom... +1 res taprau ob?utek... edino kar za?ne najedat je to, ko te potem vsak drug dan prepri?ujejo da mora? ostat... tut na kr podl na?in Mi smo na za?etku leta imeli reorganizacijo in me je novi ?ef od vsega za?etka gledal kot konkurenta in ne sodelavca (pa sva prej, ko sva bila na isti stopnji, lahko dobro sodelovala)... v takem okolju ne more ?lovk delat in se raje umaknem... pa tut ?e bom za?el z nule Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ti, a je tale "dzitra" tvoja? gibson? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 zdej je ?e ex... greco john sykes... sem tut pri kitarah najraje na japoncih Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 jaz tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 smem vpra?at na ?em si? kitaro mislim... da nev pomote Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 zdej je ?e ex... greco john sykes... sem tut pri kitarah najraje na japoncih Jaz imam pa najraje moje custom made. Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Jaz imam pa najraje moje custom made. ja ja kaj se hvalis kako sicer napreduje tvoja les paul? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom... Matr, ko sem jaz nazadnje prinesel odpoved, je bil nasmejan teh. direktor. Bil je tako zelo vesel da je eden manj, da ni bilo odpovednega roka pa ?e 2jurja mark za popotnico so mi dal. Ampak tega je ?e kar nekaj ?asa nazaj, kmalu po svobod. (tazadnji) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ja ja kaj se hvalis kako sicer napreduje tvoja les paul? Kar gre,samo kaj,ko mi zmanjkuje cajta.Jutri bom oblikoval vrat. http://kitarskiforum.si/viewtopic.php?f=39...47&start=30 Citiraj
Dejan.P Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 aaa potem te pa "poznam" ?e s kitarskega foruma... vse hvale vredno je tole tvoje delo Citiraj
Alex Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 aaa potem te pa "poznam" ?e s kitarskega foruma... vse hvale vredno je tole tvoje delo Hvala.Se trudim naredit ?im bolj?i pribli?ek originalu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.