Sishi Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 V enem mescu bajta skoraj pod streho, 14 dni nazaj zamenjal delovno mesto, danes zjutraj pa dobil deklico ?ano . :mi pijemoo: ?estitke Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 ?estitke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 V enem mescu bajta skoraj pod streho, 14 dni nazaj zamenjal delovno mesto, danes zjutraj pa dobil deklico ?ano . :mi pijemoo: ?estitke model. :mi pijemoo: Polm se je tvoja pocajtala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Lesko ?estitke za vse vesele dogodke! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 V enem mescu bajta skoraj pod streho, 14 dni nazaj zamenjal delovno mesto, danes zjutraj pa dobil deklico ?ano . :mi pijemoo: ?estitke za oboje Citiraj
Alex Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Lepo.Vse se ti je super pokloplo. :mi pijemoo: Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Li?ar An?e je dobro opravil svoje delo (nisem sicer v detajle gledal, ker je gnjusno vreme uzuni), ampak zgleda fajn in sem zadovoljen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 V enem mescu bajta skoraj pod streho, 14 dni nazaj zamenjal delovno mesto, danes zjutraj pa dobil deklico ?ano . :mi pijemoo: congrats Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 No, zdej je uradno! Motor od Mazde 2,5 V6 je najbolj?i kar so jih nardil! Po 14-ih letih in ve?krat po 100k prevo?enih ima ?e 3 konje ve? kot nov!!! Citiraj
jures Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 No, zdej je uradno! Motor od Mazde 2,5 V6 je najbolj?i kar so jih nardil! Po 14-ih letih in ve?krat po 100k prevo?enih ima ?e 3 konje ve? kot nov!!! si ti na golfu sedajle v smledniku?Ena huda rde?a je tam 9ka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 No, zdej je uradno! Motor od Mazde 2,5 V6 je najbolj?i kar so jih nardil! Po 14-ih letih in ve?krat po 100k prevo?enih ima ?e 3 konje ve? kot nov!!! res me zanima kaj bo men pokazal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 nabavil Logitech Anywhere MX ZAKON! http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointer...ce/devices/5846 Citiraj LP KAALman
Gorjup13 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 nabavil Logitech Anywhere MX ZAKON! http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointer...ce/devices/5846 Itak da je zakon, kje si bil pred enim letom k sm jih za skor pol cene prodajal? Citiraj
KAALman Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Itak da je zakon, kje si bil pred enim letom k sm jih za skor pol cene prodajal? pred enim letom je moja 2 leti stara ?e delala Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Z dru?bo smo ga za?ural v Mese?ini. Hudo dobra diskoteka, priporo?am! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 jaz pa delam cel vikend...pa se minus 500 je tle v pristini...jebemu...edina svetla tocka je bla japonska restavracija vceri zvecer... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 jaz pa delam cel vikend...pa se minus 500 je tle v pristini...jebemu...edina svetla tocka je bla japonska restavracija vceri zvecer... Zarad hrane al japonk ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 hrane hrane, kaksne japonke...krive noge majo vse nasprot pa je stala albanka s stikli itak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Jih je imela pol po ve?erji skupaj, narazen, al jih je sezula ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 odgovor: ja, ja, nikakor-to pa ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 To mi deli !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Ko sem vidu tale gol, ki je lihkar padel, sem mislu da gledam kak?no Znanstveno fantastiko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Bo?anski razplet tudi konca tekme, ful sem vesel da gre Estonija v Dodatne, jim prov privo??im. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Bo?anski razplet tudi konca tekme, ful sem vesel da gre Estonija v Dodatne, jim prov privo??im. o jea..carsko res... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 pa sm jo dobu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.