Boss Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 o jea..carsko res... hehe pa ne zato, da gre Estonija, ampak... Citiraj
LabiGT Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 hehe pa ne zato, da gre Estonija, ampak... ...da je zmagala slovenija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Danes ob 16.00 sem dogovorjen z g. ?upanom (?arcem) da malo predebatirava o aktualnih problemih na?e ob?ine, imam tudi par predlogov zanj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 ...da je zmagala slovenija ...?e ti tko pravi? Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Na? ?arec je ful ok sogovornik (nikakor ne nadut), dogovorila sva se par stvari, zdej pa da vidmo kok bo trajalo (lepo je povedal, da ne bo kaj dosti obljubljal in flancal ampak raj?i poskusil kaj postorit)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 rezerviral trajekt za novemberske pocitnice in fasal datume spet za cel november , za nov let upam da bom doma. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Zrihtal v?ig ...itak, saj sem 'frtajler majster' Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Zrihtal v?ig ...itak, saj sem 'frtajler majster' kdo sploh ?e ma to danes Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 kdo sploh ?e ma to danes Vsak bolj?i avto Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Jero Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Jero je spet mobiln, si morte mislt Edin penis pa je, ker mazda se zmer stoji.... Citiraj
jures Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Doma sem ampak....KLIK Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan.P Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Zaklju?il v stari firmi!!! zdej pa v penzijo Citiraj
Gorjup13 Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Da se malo pohvalim, ?eprav ni povezano z avtom, (upam da bo tut to kmal) je pa s kompom sicr sm dans kupu tole tko da bomo od jutri dalje snappy Citiraj
Z M A J Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Simon mi je odmontiru tista dva ?trle?a nastavka od izpuha zadaj, zdej zgleda bolj?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 14. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Jupi,..mazdica spet doma, lepa lepa, drug teden jo ?aka ?e servis pol pa spet veselo zoom zoom Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Simon mi je odmontiru tista dva ?trle?a nastavka od izpuha zadaj, zdej zgleda bolj?e! pa sej sploh ni razlike med laguno in 6ko, skoz si tam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Mah teli nastavki so mi pozvro?ali (?e dodatne) sive lase, tako da je zdej kar bolj prijetna vo?nja pa ?e lep?e izgleda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 15. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Dons mata pa moja Stella in njena sestrca prvi rojstni dan. Jutr mamo pasji dru?inski meeting, kar pomen da morm ?e nardit torte (no to bi mogla tko al tko ker mam ?e naro?ilo), pa n? se mi ne da (no to je bolj za jamralnik),.. Drug teden v petek pa koncert,..komi ?akam, ?eprou morm spet v lov za ?evlji :S In ?eprou je prvotni plan za koncert odpadu, se je javl ?e 5 folka v slu?bi, da bi ?li, tko da bo ?e pestro Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 Navti?ni vikend uspel, prikolica cela z wuetrhom in cinkom v spreju obnovljena, motor pali...http://www.mojvideo.com/video-mercury-75/b...1437564095d7f9a Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 Nova fitnes naprava v moji dnevni sobi:http://www.logitech.com/en-gb/440/3898?WT.z_sp=Image Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
uklopko Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Nova fitnes naprava v moji dnevni sobi:http://www.logitech.com/en-gb/440/3898?WT.z_sp=Image dober trening Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Majka ?rnozmajka leti pri 2C minusa k marijamadona, bi se ?e kr vozu, pa sm moru jet na ?iht! Pa fajn da mam gara?o za stroja, sm vidu dans kr nekaj ljudi kako drgnejo stekla svoje makine! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Majka ?rnozmajka leti pri 2C minusa k marijamadona, bi se ?e kr vozu, pa sm moru jet na ?iht! Pa fajn da mam gara?o za stroja, sm vidu dans kr nekaj ljudi kako drgnejo stekla svoje makine! po verjetnosti segreto na 20 stopinj kar je res najbol odli?no za avto Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Bi rekel, da prehitro sklepa?; od Sutjeske do Trzina se mi je ?e kar dobro segrela in potem sem jo o?e?il k zmaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Bi rekel, da prehitro sklepa?; od Sutjeske do Trzina se mi je ?e kar dobro segrela in potem sem jo o?e?il k zmaja! Pomoje da je o temperaturi Gara?e govoru ne o vodi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.