Z M A J Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 No tudi v tem primeru nima prav, ker imam radiator v gara?i striktno izklopljen oz. zaprt (zjutraj mi je kazalo 12 stopinj C na senzorju ?rnozmajke)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Zjutraj peljal teto, in je zgleda parkrat imela te?ave s dihanjem, in dar govora ji je kar nekako zamrl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Z na?im ?upanom sva skoraj dnevno na vezi glede enega mojega predloga, imam pa tudi njegovo privat gsm cifro, kar verjetno je nima ravno vsak od Kamni?anov in ostalih Kmeti?ev brez zemlje (kamor nas ve?ina spada). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 V avtu sem imel pravo ?alost kar se glasbe ti?e... Delal je samo en zvo?nik, ?e sem hotel da malo "butka" je ?e ta hotel umret. Vas zanima kako se za nekaj ?asa po?tima stvar za 0,00?? V dnevni so ?e lep ?as na steni viseli zvo?niki od hi?nega kina (predvajalnik krepnil)... tako sem jih lepo razmontiral, 2 po 2 zvezal skupaj in pripravil kable. Nato sem jih lepo zmontiral v vrata, dodal ?e woofer in preizkusil.... Sedaj ima tudi moja mazda BOSE sound sistem PS:Za delo sem porabil okrog 2 uri, ni? ?, nekaj izolirnega traku, ter seveda zvo?nike in kable Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Opral stroja, trenutno je res lep, sam kaj ko ?rna je takoj vsa pra?na! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Po novem za?enjam ?e eno uro prej, ker imam pospe?ena testiranja in je moram re?i, da mi mir v laboratoriju pa?e, la?je delam. Citiraj
iceman22 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 vpisal sm se na fitnes, drugic letos upam da bom kj vec naredu kot ob prvem vpisu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Jest Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Zjutraj peljal teto, in je zgleda parkrat imela te?ave s dihanjem, in dar govora ji je kar nekako zamrl. Pa je kaj omenila, da se bo se kdaj peljala... ali bo sla drugic raje s "pe?ibusom"? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Pa je kaj omenila, da se bo se kdaj peljala... ali bo sla drugic raje s "pe?ibusom"? Ne je kr trpe?na in "navajena" mojih extremov, samo momentalno dobi rahel astmati?en napad . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 zakaj se spla?a na Mad?arsk...TESCO 2L Pepsi Twist 0.9? - ?e dobr da mam karavana Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 zakaj se spla?a na Mad?arsk...TESCO 2L Pepsi Twist 0.9? - ?e dobr da mam karavana pri nas pa v mercatorju v akciji 1,5l 99c Citiraj
jures Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 pri nas pa v mercatorju v akciji 1,5l 99c Twist je kon?no v SLO? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Ma kje -ni jaz si ga ponovem sam delam s pomo?jo limoninega koncentrata. Kr dobr rata. Citiraj
Z M A J Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 U?eri smo ga za?ural k zmaji; nism si mislu, da ?enske v resnic znajo prevzet plenilski pobudo (da ni samo lapanje) in to kaki stroji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Twist je kon?no v SLO? ne ne in verjetno ?e nekaj ?asa ne Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 zan? kupu za 50? rostfraj matarjala... zdej pa pejmo ?arat v gara?o Citiraj
verolintis Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Jz se bom pa pohvalu s tem da se zlo nerad hvalm, no razn v?asih, vsake tulku, ko me mben drug no?e pohvalt! hej,aja to je tist...dobra roba se sama hvali,hehehesicer se pa nam k mazde vozmo na faci vid da smo zadovoljni z avtom pa ?eprav imamo lahko z njo kup te?av,moja je ?e idmi?kn v letih ampak jaz se ?e kr nemorem naveli?at njene oblike pa gib?nosti pa...ima obliko pri 12 letih, ki je nekateri ?e novej?i niso dosegl,?koda k je niso mal po?timal in za?l nove modele delat,pa da ne govorimo o barvah,323f sem videla v originalnih barvah,petrolej,turkiz,kraljevo modra,bakrena,zlata(to so imel ?e takrat kot dobavljivo barvo) ?e takrat ko so se drugi vozil v nevidnih,standardnih.......uf sm not padla pa sm hotla sem napisat da bo moj dose?ek ko se bom spravla ta avto porihtat not in zunaj in ?e kaj v ma?ini,ker je pa res vzdr?ljiva sej nisem niti olja menjala sm dolivala ,skratka ni? odkar jo imam to je pa 7 let,?e ve?ji dose?ek pa bo ko bom dejansko moje skice prenesla na pleh z airbrushem,pa ?e tko imam dva mul?ka k sta ista kot jaz ,Mami a ne da je mazda najbolj?i avto..??ITAK sine! Citiraj
mazdaman Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 hej,aja to je tist...dobra roba se sama hvali,hehehesicer se pa nam k mazde vozmo na faci vid da smo zadovoljni z avtom pa ?eprav imamo lahko z njo kup te?av,moja je ?e idmi?kn v letih ampak jaz se ?e kr nemorem naveli?at njene oblike pa gib?nosti pa...ima obliko pri 12 letih, ki je nekateri ?e novej?i niso dosegl,?koda k je niso mal po?timal in za?l nove modele delat,pa da ne govorimo o barvah,323f sem videla v originalnih barvah,petrolej,turkiz,kraljevo modra,bakrena,zlata(to so imel ?e takrat kot dobavljivo barvo) ?e takrat ko so se drugi vozil v nevidnih,standardnih.......uf sm not padla pa sm hotla sem napisat da bo moj dose?ek ko se bom spravla ta avto porihtat not in zunaj in ?e kaj v ma?ini,ker je pa res vzdr?ljiva sej nisem niti olja menjala sm dolivala ,skratka ni? odkar jo imam to je pa 7 let,?e ve?ji dose?ek pa bo ko bom dejansko moje skice prenesla na pleh z airbrushem,pa ?e tko imam dva mul?ka k sta ista kot jaz ,Mami a ne da je mazda najbolj?i avto..??ITAK sine! Super pohvala ampak prosim privo??i ji novo olje in fitre. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Kupu olje, oljni filter, kolesni le?aj, naro?u zimske gume! Drug teden pa akcija! Citiraj
iceman22 Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Kupu sm nov tel. Stari je ze bil tok zjeban da joj. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 kupil ni? in tako pro?paral veliko denarja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Prenova spalnice skorskor kon?ana Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Nabavu 15" ALU plati??a in solidne Eskimo S3 gor dobil! @Tauko - Javar te bo vpra?al ?e je blo kej akcije! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Prenova spalnice skorskor kon?ana A si jo pol tud stestiral ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 X6 V6 je super. evo, zj sm gospod. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.