jures Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Kdo tle omenja predal, prekmurec bi rekel da sam ga poferzo. ?e s ga pospravu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 ?e s ga pospravu Jah ni nujno da ga je dal v predal. Lahko je samo popravil kebab v smilu, da je lepo zlo?il meso, kumarce, zlje, omake,.... Vse na svoje mesto, po voja?ko. Da ni take zmeda k da bi nekdo sam zmetu robo not. Citiraj
LabiGT Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Jah ni nujno da ga je dal v predal. Lahko je samo popravil kebab v smilu, da je lepo zlo?il meso, kumarce, zlje, omake,.... Vse na svoje mesto, po voja?ko. Da ni take zmeda k da bi nekdo sam zmetu robo not. haha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Pa ga NI dala nase, ker je zaspal v 1 minuti. Kdo pa je tebe mislil :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Skuhal ene 10L zelenjavne ?upe za mrzle dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Narejena za??ita podvozja pi Treh kronah Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Narejena za??ita podvozja pi Treh kronah Kolk novih lukenj so ti zvrtal ?Je tvoja ?ampanjec "barve", ?e je sem jo videl v?eraj al pa predv?eraj?njim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Dans pognal stroja in kar padu v LJ (g. Lojz upam da ne bere tele teme)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Zadnji izid Assassins Creed: Revelations je doma Citiraj
tauko Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Dans pognal stroja in kar padu v LJ (g. Lojz upam da ne bere tele teme)! poj si ?ou zigurn direkt ?ez menge? al pa ?e si ?ou na vodice k ponavad se dej preke trzinu zaba?e promet Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 ?e se to dogaja ?e ob cca. 6.00 (kakor sem bil danes) niti slu?ajno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Kolk novih lukenj so ti zvrtal ?Je tvoja ?ampanjec "barve", ?e je sem jo videl v?eraj al pa predv?eraj?njim. Jap, ?ampanc barve je blo pa najbr? v?eraj Jah, nekej luken so ?a naredil v pragove ja ... nima? kej. Upam samo da bo dr?alo.Kje pa sva se sre?ala? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. november, 2011 Prijavi Napisano 18. november, 2011 Jap, ?ampanc barve je blo pa najbr? v?eraj Jah, nekej luken so ?a naredil v pragove ja ... nima? kej. Upam samo da bo dr?alo.Kje pa sva se sre?ala? Vidu sem te na gode?i?u pred tremi kronami, ko sem se peljal do peleta. Tistih lukenj jim sploh ni treba vrtat, samo palstiko dol potegne? in je likenj za popizdit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tauko Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 ?e se to dogaja ?e ob cca. 6.00 (kakor sem bil danes) niti slu?ajno! Hehe, ponavad se veselica za?ne nekje 15 ?ez ?esto Citiraj
Panter23 Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Vidu sem te na gode?i?u pred tremi kronami, ko sem se peljal do peleta. Tistih lukenj jim sploh ni treba vrtat, samo palstiko dol potegne? in je likenj za popizdit. Meh vedeti... Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Meh vedeti... Mazda je ?enskega spola, naj ima ?imve? lukenj (uporabljenih). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Mazda je ?enskega spola, naj ima ?imve? lukenj (uporabljenih). Hehe Se moram pohvalt da sem na hi?i posadil ?e malo grmovja (maline, kosmulja) ter pospravil ropotijo, tako da zdaj lahko pride elektri?ar vgradit varovalke in stikala, vti?nice + moj stoti post, na to se pije Citiraj
KAALman Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 najdu opremo za sobo za po?itek po treh letih se projekt po?asi zaklju?uje... phuh... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 najdu opremo za sobo za po?itek po treh letih se projekt po?asi zaklju?uje... phuh... a ti po?iva?? KAj je to..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 a ti po?iva?? KAj je to..... ne ?e... samo sobo pa pripravljam Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 19. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2011 Kako pa zgleda ta soba, oz. ka?no pohi?tvo gre not? Bolj fancy dnevna soba? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Kako pa zgleda ta soba, oz. ka?no pohi?tvo gre not? Bolj fancy dnevna soba? :ne vem: bom dal slike, ko bo pohi?tvo not soba je 2.9x2.9 metra... Citiraj LP KAALman
tauko Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Auu? ?e tuki u?ke bolijo,k je tok ?iva barva al pa ma? kontraste navite na fotki?u a ni to kar mal preve? mo?na barva za po?ivalni koti?ek? Pa ?eprov vidm, ti ro?a raste na sredini sobe ?? Citiraj
KAALman Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Auu? ?e tuki u?ke bolijo,k je tok ?iva barva al pa ma? kontraste navite na fotki?u a ni to kar mal preve? mo?na barva za po?ivalni koti?ek? Pa ?eprov vidm, ti ro?a raste na sredini sobe ?? v ?ivo je malce druga?e... je mala soba, pa je foti? pa? tko prepoznal barve pride pa v svetli beige barvi pohi?tvo not, tako da se potem malce umiri vse skupaj http://www.gorenje-no.si/si/pohistvo/dnevn...be/matrix-dsm13 Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Dans je morala na nivoju, kar je razmeroma dober dose?ek ob tem nikakr?nem vremenu zunaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.