Grega_ Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Dons bom spet po dolgem ?asu sre?al MALIGANE ....firma ?asti Citiraj
Z M A J Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Otrokec je super volje, pa se fajn dru?iva zdele! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Kon?al koledar, zdej pa samo uskladim barve, pa v tisk. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Kon?al koledar, zdej pa samo uskladim barve, pa v tisk. bo kj zanimivga za vidt? pa d smo na jasnm, tko zanimivga za labija, ne za deyana Citiraj
Symon Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! Citiraj
Ploki Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! pa?e, ne? Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! Kr kul, da mal odpo?ijemo od "bombardiranja" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 7:03 ?e oddal svoj glas ?imprej, preden Jan?evci s fare uletijo Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Jaz ?e tudi opravil dr?avljansko dol?nost! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 7:03 ?e oddal svoj glas ?imprej, preden Jan?evci s fare uletijo hehe LOL Citiraj
Panter23 Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Se moram pohvalt da sem sodeloval pri temle projektu Sem skupaj vrgel video Uglavnem - komad za uporabnike zavoda Korak - Kranj.Center Korak sprejema osebe s pridobljeno mo?gansko po?kodbo,tudi po prometnih po?kodbah! pa ?e link na spletno stran zavoda http://www.center-korak.si/domov2/ Citiraj
Ploki Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 ker so mi lani prepiknali zimsko sm mel notr zra?nico... in je v nedeljo spustila. sem dal popravit, danes mi jo je pa RAZPIZDILO pri 140km/h. odli?no zmanevriral 1km pred izvozom Krtina iz prehitevalnega na odstavni, se po prazni gumi odpeljal do izvoza, se spravil na plo?nik in v 10min zamenjal, ter bil na poti naprej. Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Odpo?il sem si k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 hm... nabavil bremsplo??ice pa dihtunge za zadnje ?eljusti slednje je dra?je od prvega aja... pa tole: Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 Pojedu 12 doma?ih pala?ink z doma?o marmelado...moj zadnji obrok danes (sedmi) ...masa je mama Citiraj
Z M A J Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 Imam ?e 5% ve? kondicije kot ni? (beri - kot pred enmu mescem)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Ne bom se hvalil, samo mi JE spet uspelo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Ne bom se hvalil, samo mi JE spet uspelo. hvali? se A si ti kje napopan, al si ?e ?ist out? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 hvali? se A si ti kje napopan, al si ?e ?ist out? Sem na prvi sliki. Nimam ve? mopeda, zaenkrat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Sem na prvi sliki. Nimam ve? mopeda, zaenkrat. ROFL... iVar design... hehe... a bo? dal Jestu provizijo, ko je on mislim da prvi z iVarjem pri?el na forum... mheheh... iVar Citiraj LP KAALman
jstdoma Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Zalaufov Kawasakija in se z njim pelou 15m! Citiraj
daSKAn Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Koledar brez bab ni koledar. Citiraj
jures Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Koledar brez bab ni koledar. prehitu si me - kje so grobnik grid girls, al pa polanski ?tikli? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Opazil da mi je nekdo rahlo podrsal prednji odbija?, pa se niti malo ne sekiram zaradi tega, bo pa? An?e ob priliki po?timal, zato pa imam zavarovan parking! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.