Z M A J Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 ?ez dobro uro se odpravimo s kolegi in gremo za?urat k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Natunal 2 go GTA-jko. In ?vasal po TIG postopku. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Spekel dve ?truci okusnega kruha. Pravkar jemo ?e toplega. Citiraj
Grega_ Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Natunal 2 go GTA-jko.In ?vasal po TIG postopku. Thx to Bo?tjan in Uro?...evo ?e dokaz, le kdo ?vasa Citiraj
mokster Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Natunal 2 go GTA-jko.In ?vasal po TIG postopku. Argon? Citiraj
canyon Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 blo kr zanimivo dons u Cirkusu z Borutom, Dragom in pa jelenom ... uglaum sami gorki tipi na kupu Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Argon? Kot za??itni plin, ja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Morala, le sebe si izbrisu s fotke oz. nisi nacentririu, hehe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 kaj ?em... grem zaj diske menjat zadaj na Mazgi... fazit: plo??ice 50 EUR, set tesnil za ?eljusti 50 EUR, zadnji diski, par 50 EUR, cene so okvirne.... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 kaj ?em... grem zaj diske menjat zadaj na Mazgi... fazit: plo??ice 50 EUR, set tesnil za ?eljusti 50 EUR, zadnji diski, par 50 EUR, cene so okvirne.... sode? po ra?unih jih je moja dobila ?e pri 110.000km... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Kot za??itni plin, ja. saj sem ti rekel da za zavari je najbolj ziher. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 saj sem ti rekel da za zavari je najbolj ziher. Ne sem naredu spe?l koleno. Pa morm se pohvalt da sem v?eraj gleal "Udar po mo?ko" Vid Vali? in Denis Avdić, 2 uri crkovanja od smeha. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 sode? po ra?unih jih je moja dobila ?e pri 110.000km... jaz mam zaj na avtu 125k km... te sem torej v terminu s tem da pa sprednjih ?e sploh nisem menjal... bojo na vrsti verjetno spomladi Citiraj LP KAALman
jures Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 jaz mam zaj na avtu 125k km... te sem torej v terminu s tem da pa sprednjih ?e sploh nisem menjal... bojo na vrsti verjetno spomladi prednji 90.000km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 prednji 90.000km sem gledal sprednje, in ?e niti nimajo po?tenega roba, niti z zadnje strani po ra?unih so ?e prvi... ni nikjer videti, da bi bili menjani, razen ?e je bilo delano v garanciji :ne vem: tak da bojo spomladi samo plo??ice na vrsti Citiraj LP KAALman
madmax Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 ajde Kaalman ?e 2 objave....hitro Citiraj
KAALman Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 nabavu nov TV hotel nabaviti 37, ki je stal 730 EUR, pa sem vzel enakega vendar 42 in to za 750 EUR, potem pa prodajalec re?e, jo... zadnjega ste vzeli, ki ima pa kot darilo dodan ?e WiFi dongle in pa Internet Remote v vrednosti 100 EUR... TERNA bruahhah... pa ?e bon za 100 EUR sem dobil, ki ga morma do konca januarja 2012 skoristiti... odli?no zapravljenih 750 EUR Citiraj LP KAALman
Gorjup13 Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Tega prit pa na ra?unalni?tvu izkoristit;) drgua?e pa dobr nakup, naj ti dolgo dela. Citiraj
Baby Viper Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Danes dal delat registrske tablice po naro?ilu za prihajajo?o zverinco Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Danes dal delat registrske tablice po naro?ilu za prihajajo?o zverinco je pol 6ka ?la? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Sem pozabil, da se mal pohvalmo, od leta 2008 so na?e HPC re?itve glavne za ani+macije Pixarja, Sony animated studios... http://www.bull.com/bulldirect/N38/planet51.htmlhttp://www.bull-world.com/v_IU7xAQ_en_plan...eme_performance Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Mal kolege (mazda?e) po sms-u tipam za na?o dobrodelno akcijo, pa so zelo zainteresirani za dat svoj prispevek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 je pol 6ka ?la? ?e ne ?e, se je pa pametno pripravit vnaprej da ni nepotrebnega ?akanja Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Me zanima ?e je kdaj kdo od vas ?e prejel DO?IVLJENJSKO garancijo, ko je kupil ?portne copate - po doma?e superge??? Meni se je to zgodilo v?eraj, ko sem ?el kupit neke copate za v dvorano, za treninge na parketu. No kupim neko zadevo za mislim da 15 EUR, firma VTY oz. dalj?e VICTORY, pa povem prodajalki da sem ?e imel enkrat to firmo, ampak so mi po nekaj mescih "zacvetele". Ona pa pravi, da naj jih prinesem nazaj, ker ima ta firma do?ivljenjsko garancijo! WTF Jo vpra?am ?e enkrat, ?e sem prov zastopu, pa da itak nimam ve? ra?una itd., pravi da ni panike, naj prinesem, pa mi vrnejo denar (?e so copati deformirani oz. se je material iztro?il), ali pa imam tudi opcijo da vzamem druge za protivrenost oz. eventuelno dopla?am. No pa sem se odlo?il da danes testiram ?e to dr?i, da imajo teli Victory do?ivljenjsko garancijo, spakiram stare, jih dostavim (drugi) prodajalki, ona mi napi?e dobropis, vzamem druge copate (iste firme - prostovoljno, glede na tole ugodnost), dopla?am nekaj EUR, ker so bile tele dra?je) in se odpravim iz trgovine. Kej takga pa ?e ne, kupioval sem ?e Adidas, Reebok, Converse, Puma (najve?krat) za KONKRETNE cekine, ma kej takega se mi ?e nikoli ni zgodilo oz. si nisem upal niti pomisliti na tak?no ugodnost. TOTALNA POHVALA trgovini Deichmann (poslal sem imel s temi iz Qlandie Kamnik) oz. ?e bolj firmi VICTORY oz. skraj?ano VTY za izredno ter potro?niku nadvse prijazno potezo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Moram re?t, da zanimivo - obraba zaradi uporabe ni bila nikoli stvar garancije, kar se pa samega pojma do?ivljenska garancija ti?e to ne pomeni, da je to garancija za vse ve?ne ?ase. Na?eloma pa pomeni neko obdobje uporabe izdelka oziroma neko kratko obdobje ?e po ukinitvi izdelka. To lahko pomeni teoreti?no samo eno leto ali pa ?e si ga kupil na za?etku prodaje tudi 10 let ali ve?. V glavnem pa super, da so ti takole zamenjali brez te?av - re?e? hvala in gre? takole domov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.