Panter23 Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 PO dolgem ?asu spet za?el lavfat. Ob?utek je zakon, sam kondicije ?e ni taprave Citiraj
jures Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 4 ure legice sestavljal z malima, ?ist not padu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Najdu grand prix 2 v predalu in dela na Win 7 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Najdu grand prix 2 v predalu in dela na Win 7 Good old games Citiraj
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Praznovanje 2.RD od tamale je bilo prijetno, dru?enje z mazda?i v?eraj pa prav tako! Kolega je pogruntu novo pija?o - Pelinkuc in Bitter Lemon, bo?anski okus! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Kolega je pogruntu novo pija?o - Pelinkuc in Bitter Lemon, bo?anski okus! sam ?e krstit jo mormo pa ime dat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 sam ?e krstit jo mormo pa ime dat Bitter Zmaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Dobil od BBC-ja paket. The Planet Collection by David Attenborough. 12 DVD-jev! Zdej mam pa ?e skoraj vse nejgove DVD-je. Nekaj ?asa nazaj sem nabavil The Life Colelction. Huda roba tole, za vse ki jih zanima narava in ?ivali. Citiraj
mokster Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Dobil od BBC-ja paket. The Planet Collection by David Attenborough. 12 DVD-jev!Zdej mam pa ?e skoraj vse nejgove DVD-je. Nekaj ?asa nazaj sem nabavil The Life Colelction.Huda roba tole, za vse ki jih zanima narava in ?ivali. Si videl intervju od Palina z njim? Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 Danes in ju3 fraj, zve?er sledi ?urka v Tivoliju, Portoro?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 cel tedn frej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Edin avto ki ni bil zmrznjen, zjutraj ko smo ?li od doma je bil saker. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Edin avto ki ni bil zmrznjen, zjutraj ko smo ?li od doma je bil saker. Pa moj tudi.Vsi v ulici pa prst leda na ?ipah. Citiraj
Symon Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Edin avto ki ni bil zmrznjen, zjutraj ko smo ?li od doma je bil saker. Tut moj ne. Citiraj
Deeyan Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 men pa prednja ?ipa ?e od znotri zmrzne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 U?eri smo kar dobro za?ural (z nekaj malega kuhanga vina) sledijo ?e ?urke v petek in soboto, potem pa ?ez 8 dni odhod v Prago, vmes ?e 2 dni s h?erko, super razpored vse skupaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2011 Prijavi Napisano 22. december, 2011 Tut moj ne. Saker NI bil pod streho ampak ?isto na prostem. V?eraj sem "malo" pretegnil noge sakerju ?ez Lubelj in nazaj, na?a je seveda hotla bruhkote vlagat, samo sem si samo dolo?ene odseke vzel za igranje, ostalo je blo "skor normalno". Sicer zani? posnetek, samo bistvo se sli?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 Po izlitju krvi in gnoja iz sinusov (antibiotik na delu) ni ve? glavobola Prej pa kot da bi me Zavec masiral sproti..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 Po izlitju krvi in gnoja iz sinusov (antibiotik na delu) ni ve? glavobola Prej pa kot da bi me Zavec masiral sproti..... Sploh ne vem zakaj si tolk cajta ?akal. Edini ?e si hotu tko kot jaz probat kako zgleda ?e ti na uho useka... Citiraj
jures Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 Sploh ne vem zakaj si tolk cajta ?akal. Edini ?e si hotu tko kot jaz probat kako zgleda ?e ti na uho useka... ?e spet vpeljem na?o.....zdaj vsaj ve? kako je ko ma? ta rde?o, glava boli, mal krvi, mal gnoja....a gre? seksat? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 ?e spet vpeljem na?o.....zdaj vsaj ve? kako je ko ma? ta rde?o, glava boli, mal krvi, mal gnoja....a gre? seksat? mokster, jures vabi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 mokster, jures vabi Ha,ha. Citiraj
jures Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 mokster, jures vabi a dam ?e ?tikle gor? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 kaj mene sprasujes (se ve), moksterja vpras Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.