Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Deli bodo pa jebada za tole ko?ijo, s tega vidika bi bilo dosti pametneje kupit FBA 323 1.5! :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Bolha :bravo:

eno leto stare hude blizzard dilce 100cm za ?L 40?

pancarji - trofnem prek bolhe bratranca, bo zastonj :blush:

?elada - trofnem An?etovega soseda, ja sej mu jutri avto prpeljem, pol bo? pa za drink dal... :blush:

Tilen dobi pa prej?njo rundo od ?L.

2 otroka opremljena za 40? :D

Tako kot pride pa tudi gre, matr kako to rastejo....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Rendy mi je prinesel doma?ega Jagermaistra, sedaj posku?am prehlad pregnat, v majhnih koli?inah delam po?irke, da ne bo pomote! :P

Napisano

Rendy mi je prinesel doma?ega Jagermaistra, sedaj posku?am prehlad pregnat, v majhnih koli?inah delam po?irke, da ne bo pomote! :P

in kak je? ga nisem poskusil (ponavadi ga vedno) :bravo:
Napisano

Skoraj sem ?e zdrav, morda le ?e malo "na slabem glasu", odli?na zadevca! :bravo::danzoman:

Napisano

Ne hvalim sebe pa? pa renolda od moje najdra?je. To je tolk dober ravto, da niti desnih vrat ni treba zapret preden zapelje? iz gara?e - se avtomatsko zapro same ko zadenejo v ?tok od gara?nih vrat ?zmeden?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

oouch... kdo je bil pa za volanom takrat, ko se je testirala tale avtomatika?

33112_1.png

Napisano

oouch... kdo je bil pa za volanom takrat, ko se je testirala tale avtomatika?

Moja najdra?ja. K sre?i.

Naj ?e enkrat pohvalim renolda - tista debela plasti?na letev, pravzaprav bolj dilca na vratih megana ni samo za okras, vrata so odnesla brez po?kodbe.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

No, no?!? Pa pravijo kako je Renold kanta! :hohoho:

Naj pohvalim sebe, medicinsko sestro in slu?beno tajnico za sodelovanje. Pomoje bom v tretjem poskusu prinesel pravilno izpisane bolni?ke liste. Upam. :whatever:

Napisano

Naj pohvalim sebe, medicinsko sestro in slu?beno tajnico za sodelovanje.

jebemu, do tuki se je slisal obetavno...naprej pa....no ja kaj pricakujes od renold voznika :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sestra res ni moj tip, tajnica pa tko tko no. :harhar:

Aja jaz moram tut pohvalit kanto Renojevsko. :blink: Mehanik jo je za?el podirati nakar je ugotovil, da je olje za?elo spu??ati le pri aksi in se je raztrgala man?eta. Ne na semeringu tako, da tudi menjalnika ne bo podiral (ker ni superdupernujno) in bom pri?paral kar lep kup dinar?kov. Pa? bo samo velik servis pa magar nove nosilce motorja, da bo vse skupaj bolj fiksno.

Aja o?a so prvi? peljali Renolta (jaz sem ?el z Mazdo do mehanika) in je priznal, da res fajn gre, da bi imel ?e bi bil mlaj?i. Mehanik mu je kr rekel, nikoli ni prepozno. :hudicek: Dober filing k ponavad fotri zanala?? prcajo, tule je pa priznal, da tole je prava stvar.

Sam, da je konec najbolj bednega meseca, januarja pa gre ?e po?asi na gor vse skupaj. :bravo:

Napisano

Sestra res ni moj tip, tajnica pa tko tko no. :harhar:

Aja jaz moram tut pohvalit kanto Renojevsko. :blink: Mehanik jo je za?el podirati nakar je ugotovil, da je olje za?elo spu??ati le pri aksi in se je raztrgala man?eta. Ne na semeringu tako, da tudi menjalnika ne bo podiral (ker ni superdupernujno) in bom pri?paral kar lep kup dinar?kov. Pa? bo samo velik servis pa magar nove nosilce motorja, da bo vse skupaj bolj fiksno.

Aja o?a so prvi? peljali Renolta (jaz sem ?el z Mazdo do mehanika) in je priznal, da res fajn gre, da bi imel ?e bi bil mlaj?i. Mehanik mu je kr rekel, nikoli ni prepozno. :hudicek: Dober filing k ponavad fotri zanala?? prcajo, tule je pa priznal, da tole je prava stvar.

Sam, da je konec najbolj bednega meseca, januarja pa gre ?e po?asi na gor vse skupaj. :bravo:

ahhh ker ?e bolj?ega ni peljal :harhar::hudicek:

zakon le po?timaj tako kot treba ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Mo?no ampak zdajle mi ne pade na pamet ni? primerljivega. :hudicek:

Ma ja, da bo spet za ene 5 let. :D ?e uno VVL jermenico bom preventivno menjal tako, da ta bo pa potem gotovo za naslednjih 200.000 km, ?e bojo naslednji lastniki vestno menjali olje. Zaenkrat je dobra ampak pa? nisem hotel tvegati.

Napisano

Pijem :pepsi: , po par mescih, mater je dobra! :danzoman::bravo:

Napisano

Burja je zakon! Prazne avtoceste tovornjakarjev :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Z malo sre?e bo Clio jutri ?e sestavljen. Je bil kar ?as za veliki servis pa tudi nekatere stvari, ki sem jih posebej naro?il so bile potrebne menjave. :jupiii:

:bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Malo prej sem pomagal enmu starej?emu gospodu, ki je bil s svojim ?kodilakom malo zmeden v prometu, pa je nekega ?ip?aparja tolko razpizdu, da je ?el ta za njim. Ker sem ?e v ?tartu predvidel kaj sledi, sem se prikrito pripeljal in ?elel videt kaj sledi. Itak trenirkar?ek uleti ven, agresivno zaparkira ubogega ata (ki je o?itno ?elel le v bli?njo trgovino), za?ne preklinjat vse ?ivo, na najbolj gnjusen in poni?evalni na?in. Takrat sem pa lepo jaz pristopu povpra?al kaj je narobe (lejga zlomka, takoj je izgubil ju?nja?ki naglas in hkrati ni bil ve? tako pogumen, hoho).

Potem smo ?li vsak svojo pot (nekaj je ?e godel samemu sebi v brado, nisem ga zastopu, heh). Ampak jaz sem potem naredil ?e eno prikrito ogledni?ko furo, da vidim ?e se na? "heroj" slu?ajno spet vrne ustrahovat g. penzjonista. :hudicek:

Takole bom reku, za ?ibkej?ega ?loveka se bom vedno pripravljen potegnit, pa tudi ?e s tem sebe izpostavim nevarnosti. ?e pa zakasiram kak?no na kumaro, pa sem itak ?e s treningov tega vajen in odporen na tak?no sceno, hehe. :danzoman:

Kaj bi pa vi naredil v dani situaciji (me zanima kok ma kdo kaj pirhov, ehhe)? :ne vem: :zvizga:

Napisano

Skutr?k laufa k ?us, komi ?akam poletjeeeeeeee <3

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Skutr?k laufa k ?us, komi ?akam poletjeeeeeeee <3

hmmm a misli?! <_<

attachmentzbg1.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.