uklopko Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Ravno kar pri?el v slu?bo ,za sabo pa sem imel smuka?ko dopoldne na Starem vrhu! Po 3h sezonah ne smu?anja sem s5 stopil na nje Potem pa ?e GPS podatek moja max hitrost 87km/h hmm sem se kr zamislil ....ampak samo tisti moment ?e s tako brzino prleti? nekam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Divjak... a ti na cest ni dost zdej bi pa rad vozni?ko ?e za smu?ke zgubu Citiraj
uklopko Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 ej prav to debato sva mela,kaj ?e se bojo ?a?el postavlat z radarjem. ali pa bi bile table VI vozite Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rendy Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Malo prej sem pomagal enmu starej?emu gospodu, ki je bil s svojim ?kodilakom malo zmeden v prometu, pa je nekega ?ip?aparja tolko razpizdu, da je ?el ta za njim. Ker sem ?e v ?tartu predvidel kaj sledi, sem se prikrito pripeljal in ?elel videt kaj sledi. Itak trenirkar?ek uleti ven, agresivno zaparkira ubogega ata (ki je o?itno ?elel le v bli?njo trgovino), za?ne preklinjat vse ?ivo, na najbolj gnjusen in poni?evalni na?in. Takrat sem pa lepo jaz pristopu povpra?al kaj je narobe (lejga zlomka, takoj je izgubil ju?nja?ki naglas in hkrati ni bil ve? tako pogumen, hoho). Potem smo ?li vsak svojo pot (nekaj je ?e godel samemu sebi v brado, nisem ga zastopu, heh). Ampak jaz sem potem naredil ?e eno prikrito ogledni?ko furo, da vidim ?e se na? "heroj" slu?ajno spet vrne ustrahovat g. penzjonista. Takole bom reku, za ?ibkej?ega ?loveka se bom vedno pripravljen potegnit, pa tudi ?e s tem sebe izpostavim nevarnosti. ?e pa zakasiram kak?no na kumaro, pa sem itak ?e s treningov tega vajen in odporen na tak?no sceno, hehe. Kaj bi pa vi naredil v dani situaciji (me zanima kok ma kdo kaj pirhov, ehhe)? :ne vem: malo je takih guli, moj prjatu je mu pizdarjio v scania bar, so eni ?ip?operji te?il enmu tastarmu, pa je on jim reku nej se umirijo, pol so se pa nanjega spravl in njegova dva kolega, mal so jih zmetal pol so pa mogl zbe?at, bul ki so jih tepl bl so bli de?ki zagreti... je po na petrol zbe?u tm je polcijo poklicu sam une budale pa zanjim na petrol pa ga ?e tm ustra?val pa grozil. dec je biv cev mesec ?ist pre? in zakaj? zato k ni bil pi?ka guli vsaka ?ast Citiraj
Alex Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Danes dal kon?no perilo ven su?it. Citiraj
LabiGT Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 ej prav to debato sva mela,kaj ?e se bojo ?a?el postavlat z radarjem. ali pa bi bile table VI vozite v avstriji je ze neki casa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Ravno kar pri?el v slu?bo ,za sabo pa sem imel smuka?ko dopoldne na Starem vrhu! Po 3h sezonah ne smu?anja sem s5 stopil na nje Potem pa ?e GPS podatek moja max hitrost 87km/hhmm sem se kr zamislil ....ampak samo tisti moment ?e s tako brzino prleti? nekam proti tej hitrosti niti motor ni tak fejst nevaren... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Nalepil nalepko za 95 ? ki mi jo je pred tem skoraj veter odpihnu! @Rendy - ja nekako mi bolj sede boksanje s ?elado, rokavicam in ??itnikom za zobe, pa da ima? ??itnik za pirhe pod obleko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Nalepil nalepko za 95 ? ki mi jo je pred tem skoraj veter odpihnu! ?e ti jo odpihne vsaj vidi?, da je dobila noge oz. krila. Kolegu je namre? uspel to ?ude?no nalepko zalo?it nekje v avtu in je lahko kr po ?e eno novo ?el Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Ravno kar pri?el v slu?bo ,za sabo pa sem imel smuka?ko dopoldne na Starem vrhu! Po 3h sezonah ne smu?anja sem s5 stopil na nje Potem pa ?e GPS podatek moja max hitrost 87km/hhmm sem se kr zamislil ....ampak samo tisti moment ?e s tako brzino prleti? nekam Yep, kolegico je v Franciji border nabil, 3 rebra, pretes mo?ganov in 'la toya' look.....?e vedno le?i... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Lihkr prejel potrdilo o odobreni akreditaciji za ?enevski avtosalon Citiraj
Z M A J Napisano 8. februar, 2012 Prijavi Napisano 8. februar, 2012 H?erko (malega ?truklja) navdu?il za sankanje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Kupu obesek Mazda Zdej bi blo fajn pa ?e USB - Mazda - http://www.souris-mini.com/Mazda-Logo-Patt...sh-Memory-Drive Citiraj
jures Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Kupu obesek Mazda Zdej bi blo fajn pa ?e USB - Mazda - http://www.souris-mini.com/Mazda-Logo-Patt...sh-Memory-Drive lep - tega lahko uporablja? ?e kot pe?at - s teko?im voskom... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 lep - tega lahko uporablja? ?e kot pe?at - s teko?im voskom... Ja lohk - sam pol bo na odtisu narobe napis Citiraj
mazdaman Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ja lohk - sam pol bo na odtisu narobe napis te pa ga obrne? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Konec dela za vikend. Petek - vgradnja MP3 predvajalnika v Mazdo 6D, shekal HP lost paswd v WIN, nalo?il win na DELL-ov prenosnik. Sobota - Vgradnja Xenon kita + Smartblinkerja + zamenjava levega koloteka na Mazdi 6D Nedelja - Vgradnja MP3 predvajalnika v CX-7B, Kontrola nastavitve vi?ine ?arometov na Mazdi 6B, Naredil design nalepk za polepljenje kombijaD. D = Dizel B = Benz Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Najem dvorane smo dobro izkoristili, pohvale vsem prisotnim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Spravu RSa na po?ez po snegu. Marsikje... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Spravu RSa na po?ez po snegu. Marsikje... Ima? sre?o da v na?ih krajih ?e 3dni sne?i. (jaz pa zadnej dni spravljam po?ez po snegu samo otro?ki vozi?ek) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ja zasne?eni smo pa konkretno. V soboto smo imeli cel dan sneg, plu?ili so ?ele zve?er ob 22ih. Sicer so pa danes dobili po?iljko tudi v Dom?alah in okoli?kih parkiri??ih, ravno tistih uporabnih nekaj centimetrov. Citiraj
LabiGT Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 na kosovu pa je cisti kaos... tale frend pa je govoru kako bo kupu landroverja, ker nikol ne bo nikjer obtical... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 A to se je zakamufliral ....to pa je enga snega, do julija bojo smu?al Citiraj
uklopko Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Sej to je razlika, ?e ma? landroverja ti ga pol iz snega gleda, ?e ma? pa limo je pa cela pod snegom in jo te?je najde?... itak sta pa obadva v takem pa? nepremi?nini. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.