iceman22 Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 pol pa?e spredi - zadi? Jao te japonci pa napredek spredi nism probal. zadi pa ko ata na mamo. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 spredi nism probal. zadi pa ko ata na mamo. pol pa tud spredi ziher Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 pol pa tud spredi ziher ja zna bit da je spredi isto. Citiraj www.trziskisladoled.si
Jest Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Max. hitrost, ki smo jo s polno Insignio (4 osebe s polnim prtlja?nikom) dosegli .... Insignia je navornik 2.0 Eco Flex s 160 konjicki pod havbo ... Seveda na nemski AC, da se ne bo kdo spotaknil, da je omejitev samo 130 km/h... Od Ljubljane do Hannovra smo imeli povprecno hitrost nekaj manj kot 120 km/h ... in povprecno porabo 6.4 l ... Tankali smo na Jesenicah polno, tik pred Hannovrom pa se je prizgala lucka za rezervo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 slabs k nova 6-ka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 slabs k nova 6-ka Jaz z mojo (140 KM) se nisem prisel cez 215 ... Po tovarniskih podatkih ima "tastara" 197 km/h ... Insignia pa 215 km/h se mi zdi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 aja ne jaz sem se obesil na porabo (to je trendi saj ves) koncna ni trendi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 koncna ni trendi kve?jemu te ozna?uje za divjaka Citiraj LP KAALman
jures Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 aja ne jaz sem se obesil na porabo (to je trendi saj ves)koncna ni trendi mah ta poraba je vedno bolj aktualna v kolikor si kilometra?....ti si itak izvenserijski razred, sam sem v pol leta dal 2.500?http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 Torej 5.000? letno pri porabi 7,24, ?e gledam spet Mirai CD129 recimo da pri?param vsaj liter ?e ne ve?, to pomeni 700?....matr sam ?e ?tevilke smo P.S. A se ?e komu zdi, da so cene bencina veliko bolj pripomogle k upo?asnitvi prometa kot astronomske kazni? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Sm 3 kilometre oddaljen od ?enevskea avtomobilisti?nega salona ki si ga bomo ogledli jutri in pojutri?nem Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ju3 pa na sneeg! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Danes, na prelepo son?no jutro sem bil dele?en drive by-ja rde?e mazde mx6.......njam njam njam njam njam.... Citiraj
Alex Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 mah ta poraba je vedno bolj aktualna v kolikor si kilometra?....ti si itak izvenserijski razred, sam sem v pol leta dal 2.500?http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 Torej 5.000? letno pri porabi 7,24, ?e gledam spet Mirai CD129 recimo da pri?param vsaj liter ?e ne ve?, to pomeni 700?....matr sam ?e ?tevilke smo P.S. A se ?e komu zdi, da so cene bencina veliko bolj pripomogle k upo?asnitvi prometa kot astronomske kazni? Definitivno. V Italiji sem bil z 125km/uro ?e pravi divjak in so me prehiteli le eni trije iz slo, slova?ke in en ?vicar (pa ?e ta je bil vpra?ljivega izvora).Aja, pa enih par olimpijcev-italjanov,seveda. Citiraj
jures Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Definitivno. V Italiji sem bil z 125km/uro ?e pravi divjak in so me prehiteli le eni trije iz slo, slova?ke in en ?vicar (pa ?e ta je bil vpra?ljivega izvora).Aja, pa enih par olimpijcev-italjanov,seveda. v italiji je tudor naredil svoje....jaz sem dal danes tempomat na 130 pa sem ga ve?krat izklopil in potem obupal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 v italiji je tudor naredil svoje....jaz sem dal danes tempomat na 130 pa sem ga ve?krat izklopil in potem obupal Enako, samo s tem, da sem ga zmanj?eval.Vsaj poraba je padla. Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Pravkar sem sestavil imeil z vsebino opozorila na pomanjkljivo varnost tegale tobogana, ki se nahaja v parku Vol?ji potok. Me zanima ?e bodo moje opozorilo resno vzeli (moja tamala, tule gor tudi na sliki, je malo glavo molila ?ez tistole ozna?eno odprtino in ?e bi bila malo bolj ?toraste sorte, bi znala tudi ?ofnit z vi?ine cca. 3m, kar ne bi bilo ravno fajn in se ne bi dobro kon?alo. Skratka prevzel sem pobudo v svoje roke, v dobro varnosti otrok). P.S. - se opravi?ujem zaradi velikosti slike, ampak sem ?elel pokazat in opozorit na tale problem, na katerega upam da se bodo v Arboretumu odzvali in ustrezno popravili tobogan. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Pravkar sem sestavil imeil z vsebino opozorila na pomanjkljivo varnost tegale tobogana, ki se nahaja v parku Vol?ji potok. Me zanima ?e bodo moje opozorilo resno vzeli (moja tamala, tule gor tudi na sliki, je malo glavo molila ?ez tistole ozna?eno odprtino in ?e bi bila malo bolj ?toraste sorte, bi znala tudi ?ofnit z vi?ine cca. 3m, kar ne bi bilo ravno fajn in se ne bi dobro kon?alo. Skratka prevzel sem pobudo v svoje roke, v dobro varnosti otrok). P.S. - se opravi?ujem zaradi velikosti slike, ampak sem ?elel pokazat in opozorit na tale problem, na katerega upam da se bodo v Arboretumu odzvali in ustrezno popravili tobogan. a po toboganu pa ne more ?ofnt stoje takole dol? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Verjetno lahko, sicer je moja tamala za svojo starost stra?no spretna (nikoli pa ne ve?), ampak tistale ozna?ena luknja pa zelo bode v o?i in kar vabi otroke, da malo pofirbcajo preko nje, zato sem jih tudi opozoril na to "razgledno to?ko". Sicer pa bomo vidli ?e bodo kaj postorili. :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ej fotr kdo je pa smrkuc, ki se ?e spogleduje z njo? Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Hehe, tega sem se ?e navadil, ker je simpati?na pun?ara! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 ?estitke - a si jo ?e zalil (diplomo mislim)? Citiraj
Panter23 Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 Na ta kratko dons ?e ja s familijo. Na kratko in malo dalj?e pa v soboto s kolegi Citiraj
rendy Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 biv na udaru po mo?ko z denisom avdi?em in vidom vali?em, blo je zakon Citiraj
Boss Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 biv na udaru po mo?ko z denisom avdi?em in vidom vali?em, blo je zakon in si zvedel kako majer seksa? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.