Gorjup13 Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 No sezono zgoraj brez smo nekateri letos odprli kar s 1.1. kolesarsko sem pa danes z vzponom na to?ko ?elo in spustom kot se spodobi po hudourniku Jutri bo rit bolela Citiraj
nisde Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Z2300 ?e vedno pokajo kot na dan nakupa, najbolje porabljenih 90? ever Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Kdo bi si mislil da ?e samo z menjavo plati?? avto takooooo zelo polep?a?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Zmagovalni konj pa je ?el na poletno spanje? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Hvala k.... (ne bom napisal - mo?ki reproduktivni organ je bil mi?ljen uglavnem, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Js pa bi pohvalu moje ?ivce-po treh urah foto?opa mi uspel sestavt forumski podpis, pixel za pixlom Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Js pa bi pohvalu moje ?ivce-po treh urah foto?opa mi uspel sestavt forumski podpis, pixel za pixlom a ni la?i slikat tvojo pa spopat 3 slike skup nice Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Tist je zasilni izhod, ko ma? vsega dost in zabri?e? ra?unalnik ?ez okn. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 ?estitke za trud! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 ?ez 24 ur ?tartam-o. K L I K SPISEK : Audi R8BMW M3 CSL156 GTABMW M5GT3GT3Mini hayabusaMini hayabusaRenault Megane RS 250Opel SpeedsterSeat CupraRMazda 6 MPS Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Panda, Klobasa, Yavarye.... So me povabili ko se je sprostilo eno mesto ampak ?al se me izzide ker so druga dirkali??a v planu letos. U?ivajte pa poslikaj kaj. Aja pa fajn furi! Citiraj
uklopko Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Panda, Klobasa, Yavarye.... So me povabili ko se je sprostilo eno mesto ampak ?al se me izzide ker so druga dirkali??a v planu letos. U?ivajte pa poslikaj kaj. Aja pa fajn furi! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 AJvar, a bo? na LPG razturil, ali raj?i na benz pa s praznim LPG kestlom? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Zanal? zaparkeru koko?i k nm konstantno kradejo parkplac zato da hodjo telovadt na elektri?ne mize. Pe? naj grejo kurbe ene pa bojo ve? zgubile kok pa na uni elektri?ni mizi. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 @Kokolada - ne bo? verjel, kar se konjskih mo?i ti?e, mi je LPG majster z Jesenic na Dolenjskem (SIGAS) povedal da ko je predelal Lancerja Evo-ta, je imel na valjih na benzu 290KM, na LPG pogonu pa je na valjih pokazalo 315KM, tako da ni vse ?isto logi?no kot izgleda na prvi pogled. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 a to je rekel nekdo ki prodaja LPG sisteme? shocker! To je reku nekdo ki je to tudi dokazal. na LPG razturil, a je to mogo?e kak?na dirka avtomobilov na son?ne celice al je to dirkanje na ?as? Z vsem spo?tovanjem, a mora?, se ne da zadr?at, da bi vsaj po enem postu ne ..... ? AJvar, a bo? na LPG razturil, ali raj?i na benz pa s praznim LPG kestlom? Gor greva na LPG, pol pa komplet kanto ven in do dile.Stari 50 kil ni malo za na progo za po cesti pa ni kake bajne razlike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 ?ez 24 ur ?tartam-o. K L I K SPISEK : Audi R8BMW M3 CSL156 GTABMW M5GT3GT3Mini hayabusaMini hayabusaRenault Megane RS 250Opel SpeedsterSeat CupraRMazda 6 MPS Hudo, fou? U?ivite na pouno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 ja no ce je to res...je avto mocnejsi, cenejsi, in sploh boljsi s tem, zakaj tega ne vgradijo na vse lancerje evo? hmmm. ne vem no, mogoce pa res en tip z jesenic ve vec kot micubisi tovarna.ja joza kar naprej prodaja LPG v sportnih avtih...ne morem. sam to pa res ....plinojebci Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 bi pa rad vidu kako ma vec moci na lpg...seveda, ce ni spremenil nc na motorju (kompresije itd itd) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 To tud mene zanima kako je mo?no :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 ?elsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 bi pa rad vidu kako ma vec moci na lpg...seveda, ce ni spremenil nc na motorju (kompresije itd itd) To tud mene zanima kako je mo?no :ne vem: V bistvu dokaj enostavna zadeva; lpg ima ve? oktanov kot bencin, kar se pozna pri prisilno polnjenih motorjih. Da ne bi kdo mislu da u?im krivo vero.. http://www.racecar.com/Motorsport/News/LPG...boost/31477.htmpa veselo branje ?asi, ko so plinski sistemi imeli pri delovanju velike izgube so pa? mimo ps. moj namen ni na?et temo lpg-bencin, tko da je tut zadn post o tem iz moje strani. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 ?ez 1 urco z dvema mazda?ema ?tartam v Planicoooo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 V bistvu dokaj enostavna zadeva; lpg ima ve? oktanov kot bencin, kar se pozna pri prisilno polnjenih motorjih. Da ne bi kdo mislu da u?im krivo vero.. http://www.racecar.com/Motorsport/News/LPG...boost/31477.htmpa veselo branje ?asi, ko so plinski sistemi imeli pri delovanju velike izgube so pa? mimo ps. moj namen ni na?et temo lpg-bencin, tko da je tut zadn post o tem iz moje strani. Kot prvo nisem odrl linka, ker ze to da primerjas benz pa lpg je narobe. Lpg ma vec oktanov nima pa vec energije kot benz.Ce bi bil lpg superioren bi ga ze zdavni serijsko vgradi v vsak ferrari :-)Jaz sem tud koncal :-P Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 ?ez 1 urco z dvema mazda?ema ?tartam v Planicoooo. mi gremo pa u soboto u glavnerm, F-ka je dons zalavfala od za?etka se ful zagaja, (obrati nihajo na full), ?ez cajt, ko se umiri lavfa lepo, kadi pa, ko stara lokomotiva (bel dim) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.