jures Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 U R unreal!!!!!!!!?udn da ma? sam s hrbtom te?ave s tem na?inom ?ivljenja hrbet je po kiropraktiku dober....pa morje pride Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hazzard20 Napisano 29. marec, 2012 Prijavi Napisano 29. marec, 2012 Uspe?no skupaj sestavil Tomos Eletronic 90. Legenda med mopedi No?ni session pokra na netu: +733,45$ v bankrollu Citiraj
Z M A J Napisano 30. marec, 2012 Prijavi Napisano 30. marec, 2012 Ve? kot zadovoljen z "izdelkom" na?ega majstra An?eta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. marec, 2012 Prijavi Napisano 30. marec, 2012 Ve? kot zadovoljen z "izdelkom" na?ega majstra An?eta! zdej ga pa butn spet (tako kot prvi? ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. marec, 2012 Prijavi Napisano 30. marec, 2012 Kot ka?e ve? o mojmu avtu ve? ko jaz, ker nikamor nisem butal! Zdele vino kuham (neki malega) ker gremo z dru??ino naizi za?urat, ju3 dopoldan sem pa ?e varu?ka, tko da ne smemo preve? zabluzit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 30. marec, 2012 Prijavi Napisano 30. marec, 2012 Zdele vino kuham (neki malega) ker gremo z dru??ino naizi za?urat, ju3 dopoldan sem pa ?e varu?ka, tko da ne smemo preve? zabluzit! Ma zakaj me vedno tole zbode, k re?e?, da bo? svojemu otroku varu?ka? Res se sli? kot da bi enga duzga froca ?uval, a ni lep?e, ?e re?e?, da bo? v vlogi o?ija, ateka, atija, fotra, ipd. Citiraj
Deeyan Napisano 30. marec, 2012 Prijavi Napisano 30. marec, 2012 Borut, u soboto gre? u Extrema? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Zdele prevzamem tamalo uglavnem, re?te temu kakorkoli, mela se bova fajn. Dej?i in jasno zve?er ne morem it nikamor, u?eri smo ga pa kar mal za?ural! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Jst mam pa nov sede? na motorju Citiraj
nisde Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Biu prvi? na primo?u jeeej Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Biu prvi? na primo?u jeeej Nisde, tale forum ima bujno domi?lijo, jaz bi raje ?e sliko hrib?ka dal poleg.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Pridru?il sem se akciji "za eno uro ugasnite lu?i oz. ura za Zemljo" - pljunek v morje sicer. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Da vam kot ?tromar povem ?e eno zanimivost, ?e bi res vsi isto?asno pogasnal lu?i.... Elektrarna lavfa z dolo?eno mo?jo... in zdej, ?e ves folk naenkrat vse pogasne bi mel v elektrarni ogromne probleme Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
batko Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Da vam kot ?tromar povem ?e eno zanimivost, ?e bi res vsi isto?asno pogasnal lu?i.... Elektrarna lavfa z dolo?eno mo?jo... in zdej, ?e ves folk naenkrat vse pogasne bi mel v elektrarni ogromne probleme Vse te akcije so namenjene v dobre namene, imajo pa sigurno tudi svoje slabe strani... Citiraj www.gistel.si
KAALman Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ICS nalo?en na Senzej?nu Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Nisde, tale forum ima bujno domi?lijo, jaz bi raje ?e sliko hrib?ka dal poleg.... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jstdoma Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Dons zjutri ob 9 slikano doma: :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Vse te akcije so namenjene v dobre namene, imajo pa sigurno tudi svoje slabe strani... To je enaka bedarija kot dan/teden brez avtomobila al pa tisti pozivi, da se ne tanka dolo?en dan ... pa ?e in ?e. To je vse izgubljanje ?asa v prazno in ve?krat bolj ?kodljivo kot, ?e ne bi ni? naredili okoli tega. Var?evanje z energijo se da na razli?ne na?ine in vsi morajo biti bolj sistemski in dolgotrajni kot pa neke horuk oslarije brez prave logike. Se pa fino sli?i je kako smo pripomogli k ekolo?ki osve??eni in celmu kupu ljudi je v du?i la?je. Citiraj
Ploki Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ne gre se samo za prakti?ni efekt akcij, gre se za osve??anje in vzgojo tudi prihodnjih generacij. Konkretno teden brez avtomobila morda prisili nekoga v alternativo ki jo potem vsemu prakticira tudi ko mu tega ni ve? treba. Morda da enemu 16-letniku mislit, v ?em je smisel da se tla?i? z avtom vedno za vsako ceno. Morda da akcija o?istimo slovenijo 100-tim v glavo misel "?e te smeti ne vr?em tja je ni treba nikomur pospravit in bo vedno ?isto" Kamen na kamen... Citiraj
batko Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ICS nalo?en na Senzej?nu jaz sem tudi nalo?il danes zjutraj ICS na svojega sensation-a Citiraj www.gistel.si
jures Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ICS nalo?en na Senzej?nu ariginal apdejt al rutano? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
batko Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Mislim da original apdejta ?e ni.... Citiraj www.gistel.si
KAALman Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ariginal apdejt al rutano? ariginal ! zunaj od 30.3.2012 Mislim da original apdejta ?e ni.... o ja, pa je Citiraj LP KAALman
batko Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 ariginal ! zunaj od 30.3.2012 o ja, pa je Sorry nisem vedu, jaz mojga imam rutanga, tako da sem iz pa?nika pobral rom Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Pre?ivu prijetno nedeljo, kljub ne ravno optimalnemu vremenu (zutri dejansko je mi?ken sneg padu v Kamnku). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.