Z M A J Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Tokrat mi krvi ni jemal tisti "Geyko", tako da sem zadovoljen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Je blo ?e par prito?b ?ez tega Geykota ja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Takrat sem med vrsticami zasledil, da naj bi se imenoval Franci! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 vcerej pa je prisel lepi zoki iz ljubljane na kavo.... presnji teden pa Branko Grims in Bojan Homan... Kje ima? ti to sla??i?arno da se oglasim kdaj mimo? V KR poznam samo tiste standardne... Zdej bo? zih cene dvignu ko slavni hodijo tja Citiraj
Grega_ Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 ?e tole: 36,60 EUR za 2 paketa le? za o?i (za 6x po 14dni) s po?tnino vred. V na?i banana republiki me ta paket pride 54,00 eur ?e grem sam iskat ?ez cesto. zlatarji usrani. Letno prva varianta: 164 eur Letno druga varianta: 243,00 eur Citiraj
iceman22 Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Kje ima? ti to sla??i?arno da se oglasim kdaj mimo? V KR poznam samo tiste standardne... Zdej bo? zih cene dvignu ko slavni hodijo tja v centru sm..staro mestno jedro..nasproti poste.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 @Iceman; Tupatam - legendarna lokacija (tam ko Turćin tko hudo hod po mostu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Takrat sem med vrsticami zasledil, da naj bi se imenoval Franci! Bo dr?al, sm dans preveru Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Bo dr?al, sm dans preveru Pa lani je bil s prijatelji na dopustu (mislim, da v Egiptu) pa so se meli ful dobr, res je bilo lepo. Citiraj
qwerty Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Evo kaj sem danes po?el... Kolegici crknil avtoradio in sem ?e poslikal za druge in naredil film?ek kok se menja radio... Nissan Micra 2009... Bolj kur?evo ?e nisem videl... Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Dobili smo mestna kolesa, hehe; http://www.kamnican.si/v-kamniku-dobili-kam-kolesa/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 5. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2012 Kukr se je nedolg nazaj zajebavu Boss, da sm zdj js na vrst da dodam svoje mazda baby boom-u, vam sporo?am, da bosta jesen ?e dva dodatna na forumu. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Kukr se je nedolg nazaj zajebavu Boss, da sm zdj js na vrst da dodam svoje mazda baby boom-u, vam sporo?am, da bosta jesen ?e dva dodatna na forumu. Ok nimaveze, kje se bo pilo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Hehe Boss ve vse - scary a ne? Ker mesec je? Citiraj
Allyssa Napisano 5. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2012 November, samo dvoj?ki itak zmer prehitevajo, tko da pomojem bo kr oktober. Druga? sm pa js vedla ?e predn si se hecu, pa je blo ?e prezgodej za komentirat. Na ultrazvoku me je pa itak kap. Yavarye,..cila? na al bo? kej bolj konkretnga? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 a si/sta na?rtovala al je blo presene?enje? Citiraj
Allyssa Napisano 5. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2012 Ne ni blo na?rtovano. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 sej nvem, a nej dam sem al pod jamralnik, u glavnem naro?u robe za F-ko za 350? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 November, samo dvoj?ki itak zmer prehitevajo, tko da pomojem bo kr oktober. Druga? sm pa js vedla ?e predn si se hecu, pa je blo ?e prezgodej za komentirat. Na ultrazvoku me je pa itak kap.Yavarye,..cila? na al bo? kej bolj konkretnga? ja ?estitam pa ?e bonus varjanta pa ?e ena modra od moje babice: saj ni va?no ali je fantek ali pun?ka, va?no da bo dec zdrav :mi pijemoo: Citiraj
BOBI Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 :mi pijemoo: cestitamo Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 Kukr se je nedolg nazaj zajebavu Boss, da sm zdj js na vrst da dodam svoje mazda baby boom-u, vam sporo?am, da bosta jesen ?e dva dodatna na forumu. Wohooo, bravo, bravo Citiraj
Z M A J Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 Za dvoj?ke pravijo, da je to dvojna sre?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.