jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Baje ima (domnevni) Mazda klub SLO ?e sponzorja, DejanPavlovi?Mx5 je neki danes rihtal! Pa bo kdaj ta klub za?ivel? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Lani sem sicer prodal ve?je bremze ampak se mi je pa letos usralo in sem dobil dober komplet (?eljusti, diski, plo??ice) za sme?nih 80?. ?eljusti laufajo kot ?us, diski minimalni rob (jutri jih poravnajo), plo??ice ogromno mase. ?e neko no-name 5,1 zavorno imam na zalogi tako, da za v nedeljo za na Grobnik bi moglo biti kar OK. EDIT: U pizdo naj gre vse skup, de? je napovedan! Citiraj
jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Lani sem sicer prodal ve?je bremze ampak se mi je pa letos usralo in sem dobil dober komplet (?eljusti, diski, plo??ice) za sme?nih 80?. ?eljusti laufajo kot ?us, diski minimalni rob (jutri jih poravnajo), plo??ice ogromno mase. ?e neko no-name 5,1 zavorno imam na zalogi tako, da za v nedeljo za na Grobnik bi moglo biti kar OK. EDIT: U pizdo naj gre vse skup, de? je napovedan! V nedeljo bo ok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 V nedeljo bo ok Iz tvojih ust v Bo?ja u?esa. Citiraj
jures Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 Iz tvojih ust v Bo?ja u?esa. In na motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 dobrih 1300km z enim tankom...2 rekorda (poraba pa doseg)... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 dobrih 1300km z enim tankom...2 rekorda (poraba pa doseg)... Kir avto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 Ferrari testarossa cd129 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 Ferrari testarossa cd129 jajaja..potem pa svizc zavije cokolado u folij ane? Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 Hehe, kolk je to pol 4,5l/100km ? Citiraj
Ploki Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 po 3eh mesecih sem priklopil svoje top-end slu?alke na proper DAC in Preamp (as opposed to laptop.) in kak?ni basi. Citiraj
LabiGT Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 Hehe, kolk je to pol 4,5l/100km ? 62l/1312km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 12. april, 2012 Prijavi Napisano 12. april, 2012 Ferrari testarossa cd129 Misli?.. Ferrari testanera (?rna) cd129 Je pa pohvalna poraba tole, ?e js moje 6ke nism nikol na tok spravu, tut ?e je bil cel tank samo avtocesta.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 Prejel odgovor MMS (uvoznika) - beri na temo bodo?ega kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 Za pohvalite se je, da sm danes pokonci bil ?e pred 12. uro kar je glede na pozno uro prihoda (pono?njaki) kul, ajga Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 62l/1312km OK, 4,7 ampak a si se full matral, da si stisnil 62 litrov v tank :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 ne zakaj bi se matral, das pumpo noter stisnes in ko naredi klik ven pa je... pri stari sestki ponavadi sem tankal okol 50l (ko se je prizgala lucka), tukaj pa okol 60l...tako da so izboljsali lucko za rezervo mi je pa ostalo od zastave 128, vedno resetirat stevc ko tankam, ker pri zastavi sem mel pokvarjen kazalc bencina in tako sem vedno racunal na priblizne kilometre se za kok mam bencina... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 ne zakaj bi se matral, das pumpo noter stisnes in ko naredi klik ven pa je...pri stari sestki ponavadi sem tankal okol 50l (ko se je prizgala lucka), tukaj pa okol 60l...tako da so izboljsali lucko za rezervomi je pa ostalo od zastave 128, vedno resetirat stevc ko tankam, ker pri zastavi sem mel pokvarjen kazalc bencina in tako sem vedno racunal na priblizne kilometre se za kok mam bencina... ?ist tko sem vpra?al, ker pr men mam ?e davno cagar in domet na ni?li pa mi uspe le dobrih 58litrov notri spravt. Enkrat sem se sicer pomatral in ene 10minut po?as dolival, pa sem res spravil na dobrih 61litrov sam to je postopek za mazohiste. Citiraj
Z M A J Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 ne zakaj bi se matral, das pumpo noter stisnes in ko naredi klik ven pa je...pri stari sestki ponavadi sem tankal okol 50l (ko se je prizgala lucka), tukaj pa okol 60l...tako da so izboljsali lucko za rezervomi je pa ostalo od zastave 128, vedno resetirat stevc ko tankam, ker pri zastavi sem mel pokvarjen kazalc bencina in tako sem vedno racunal na priblizne kilometre se za kok mam bencina... Pol si na nek na?in (pozdavestno) ?e vedno Labi Stojadinović (ups, 128-kar, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 ?ist tko sem vpra?al, ker pr men mam ?e davno cagar in domet na ni?li pa mi uspe le dobrih 58litrov notri spravt. Enkrat sem se sicer pomatral in ene 10minut po?as dolival, pa sem res spravil na dobrih 61litrov sam to je postopek za mazohiste. Jaz sem ?e dosegel 59,5L, ?lo bi ?e ve? a ko pride pumpa je pa? treba zaviti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Nisem ?e re?il te?ave s prednjimi ?eljustmi ampak sem pa ?e dobil info kako oja?ati ?e zadnje bremze (ve?je ?eljusti oziroma z ve?jim zavornim batkom), obenem sem na sledi kako na Clia spraviti 2 batne ?eljusti od enega drugega Renaulta... Citiraj
Baby Viper Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Odkril ?e eno zakon cesto za zoom-zoomiranje z mx5 ?e bi blo kej ve? ?asa bi ?e enkrat pelu obe smeri, tko je pa ?ez manj kot 6 ur odhod na 'mazdino' osmico, do takrt pa treba nahitr vsaj mal v wasservago.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 ?e si ?el ?ez Gornji Grad, je to res zanimiva cesta, ?ez ?rnivec itd. Mi smo ga pa tudi kar konkretno za?ural u?eri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Jap, tisto je kar visoko moralna in predvsem prazna cesta; Gornji Grad, Mozirje, So?tanj, Gra?ka Gora, Slovenj Gradec Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Mi pa smo u?eri spet peglal stroje ?ez Marijo Reko (Neyko - Rumenjak pa kolegov SLK II in ?rnozmajka), spet ?li v M(j)ese?ino. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.