canyon Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 biu u?er prvi? v ambasadi gavioli ... blo je na fertik noro dobr pa ?e mazdo 6 prvegeneracije sm est pelu dol prot morju in je biu prou zakon filing Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Grega_ Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 biu u?er prvi? v ambasadi gavioli ... blo je na fertik noro dobr pa ?e mazdo 6 prvegeneracije sm est pelu dol prot morju in je biu prou zakon filing Ufff dobr vem kako je v AG.... ne upam it ve? tja notr ?e neki ?asa Naslednji party pri meni bo Electronic Carnival na gospodarcu 18.05., karto imam pa ?e en mesec Glede na to da sem dal ?e miljon partyev ?ez moram priznat da je tale EC eden bolj kvalitetnih partyev kar jih je v SLO. (line upa, efekti, organizacija, ozvo?enje, cena)Lani je bilo takole: Beltek je pa trenutno eden izmed top techno SLO dj-ev priporo?am vsem kateri ste vsekani na elektornsko glasbo Citiraj
jures Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Uf kje so te cajti, zdaj komajda fuzbal gledam, ne da bi zaspal prej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Sej ko si tam je druga?e sam ti mora bit pa v?e? ta muska. Zdej ?e neki ?asa samo par partyev na leto...tako za du?o Citiraj
Z M A J Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 8-ica je uspela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 dobrih 1300km z enim tankom...2 rekorda (poraba pa doseg)... ni mi spet uspelo...danes je blo 58l/1030km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 ni mi spet uspelo...danes je blo 58l/1030km To je zarad gume Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Zamenjal "Avatar sliko" LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
LabiGT Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 ja a si babo vozu....babe so debele babe fuj...ne, tipe sem vozu okol...je blo carsko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Uspe?no sestavil anketico (Sre?anja), hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Spucal ter posesal rde?o mazdo... zdaj jo bom kar malo ve? uporabljal, ko je na tabeli sklopka ?la... Citiraj
Gorjup13 Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Dubu nazaj telefon iz servisa, ima lep nou zaslon sam niso pa upo?teval pro?nje za downgrade OS-a :/ no ja va?n da se bom cegla znebu Citiraj
Alex Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Bil na koncertu klasi?ne kitare. Bilo je res virtuozno in spro??ujo?e za ?ivce po vseh teh balah od politike in nabijanju o stavki. Citiraj
Ploki Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 kak je bil program? kdo je pa igral Citiraj
Alex Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 kak je bil program? kdo je pa igral Igral je profesor klasi?ne kitare , ki tudi u?i sina, g.Svetlin Markov, druga?e Bolgar, ki je ?tudiral kitaro v ?vici.Igral pa je dela od Augustina Pio Barrios-a.Res carsko tip raztura. Citiraj
Ploki Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 lu?tno. Barriosa nism nikoli v 12ih letih enkrat igral. splet okoli??in bolj kot karkoli drugega Citiraj
uklopko Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 naredil redni servis.nadalnih 15-20 kkm mir z oljem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Nov mobitel, prve aplikacije izgledajo takole: Citiraj
nisde Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Kaj si pa uzeu za en stroj? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
dejanot Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Kaj si pa uzeu za en stroj? Sony Ericsson live with walkman ali xperia active Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Symon Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Sony Ericsson live with walkman ali xperia active Blizu. Sem mislil Xperio Active ampak potem sem vzel Mini ker z nekaj sre?e ne bom s kladivom u?igal po mobitelu ali se potapljal z njim. ?ez sem dal ?e gumijasto ohi?je pa folijo?ez monitor pa bo tudi za prvo silo. Sam hardware je pa v Xperii Mini, Mini Pro in Active popolnoma isti. Da bi pa Pro vzel zaradi tipkovnice pa tudi nisem. Ima pa Active res . Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Danes je kar uspe?en dan za mano, med drugim naredil tehni?ni pregled za stroja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Spekel (beri: naredil iz steklenih vlaken in poliestra) stylish odbija? na rde?i mazdi zdaj pa zbrusit pa pokitat Citiraj
Deeyan Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Kokr sm dons gledu mojstra na delu bi kr ?lo, sam moke mu mal zmankuje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.