Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

biu u?er prvi? v ambasadi gavioli ... blo je na fertik noro dobr pa ?e mazdo 6 prvegeneracije sm est pelu dol prot morju in je biu prou zakon filing :aaaaa::D:ouje:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

biu u?er prvi? v ambasadi gavioli ... blo je na fertik noro dobr pa ?e mazdo 6 prvegeneracije sm est pelu dol prot morju in je biu prou zakon filing :aaaaa::D:ouje:

Ufff dobr vem kako je v AG.... :aaaaa: ne upam it ve? tja notr ?e neki ?asa :jezicek:

Naslednji party pri meni bo Electronic Carnival na gospodarcu :) 18.05., karto imam pa ?e en mesec :)

Glede na to da sem dal ?e miljon partyev ?ez moram priznat da je tale EC eden bolj kvalitetnih partyev kar jih je v SLO. (line upa, efekti, organizacija, ozvo?enje, cena)

Lani je bilo takole:

:jupiii:

Beltek je pa trenutno eden izmed top techno SLO dj-ev

priporo?am vsem kateri ste vsekani na elektornsko glasbo :)

Napisano

Uf kje so te cajti, zdaj komajda fuzbal gledam, ne da bi zaspal prej :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sej ko si tam je druga?e :) sam ti mora bit pa v?e? ta muska. Zdej ?e neki ?asa samo par partyev na leto...tako za du?o :)

Napisano

dobrih 1300km z enim tankom...2 rekorda (poraba pa doseg)... :rispekt::rulam:

ni mi spet uspelo...danes je blo 58l/1030km

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ni mi spet uspelo...danes je blo 58l/1030km

To je zarad gume :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ja a si babo vozu....babe so debele

babe fuj...ne, tipe sem vozu okol...je blo carsko :wub:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Uspe?no sestavil anketico (Sre?anja), hehe. :jupiii::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Spucal ter posesal rde?o mazdo... zdaj jo bom kar malo ve? uporabljal, ko je na tabeli sklopka ?la...

panoramska.jpg
Napisano

Dubu nazaj telefon iz servisa, ima lep nou zaslon :) sam niso pa upo?teval pro?nje za downgrade OS-a :/

no ja va?n da se bom cegla znebu :D

Napisano

Bil na koncertu klasi?ne kitare. Bilo je res virtuozno in spro??ujo?e za ?ivce po vseh teh balah od politike in nabijanju o stavki.

Napisano

kak je bil program? kdo je pa igral

Igral je profesor klasi?ne kitare , ki tudi u?i sina, g.Svetlin Markov, druga?e Bolgar, ki je ?tudiral kitaro v ?vici.

Igral pa je dela od Augustina Pio Barrios-a.Res carsko tip raztura.

Napisano

naredil redni servis.nadalnih 15-20 kkm mir z oljem ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kaj si pa uzeu za en stroj?

Sony Ericsson :jezicek: live with walkman ali xperia active

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Sony Ericsson :jezicek: live with walkman ali xperia active

Blizu. :D Sem mislil Xperio Active ampak potem sem vzel Mini ker z nekaj sre?e ne bom s kladivom u?igal po mobitelu ali se potapljal z njim. ?ez sem dal ?e gumijasto ohi?je pa folijo?ez monitor pa bo tudi za prvo silo. :blush:

Sam hardware je pa v Xperii Mini, Mini Pro in Active popolnoma isti. Da bi pa Pro vzel zaradi tipkovnice pa tudi nisem.

Ima pa Active res

. :rispekt:
Napisano

Danes je kar uspe?en dan za mano, med drugim naredil tehni?ni pregled za stroja! :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Spekel (beri: naredil iz steklenih vlaken in poliestra) stylish odbija? na rde?i mazdi :) zdaj pa zbrusit pa pokitat :blush:

panoramska.jpg
Napisano

Kokr sm dons gledu mojstra na delu bi kr ?lo, sam moke mu mal zmankuje :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.