Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Napisano

Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! :cheers::jupiii: (K ZMAJ)! :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

sva?ta :dudek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! :ouje::vesel:

Napisano

Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! :hohoho::jupiii:

Napisano

ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? :D

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680

?lo bi, zdaj ko mi ena mazda stoji, jo lahko kamot uporabim za upasanje odbija?a. Ker ?e odbija? pe?em dol z avta se pri monteranju zvija in hitro popoka ko se ga ?ravfa gor :)

panoramska.jpg
Napisano

?e nisva ?ist dorekla (ker kluba ?e nimamo) ampak pomoje da 10% bo zihr (na storitve, kar material je pa? material in cena kak?na je). :)

Napisano

Si pa oseba na forumu z dale? najve? razli?nimi imeni - a se ?e spomni? kak?en nick si mel ?ist na za?etku? :blush:

33112_1.png

Napisano

Hehe, Boss (k zmaj). :jezicek:

Danes je bil uspe?en dan, pa z ustanovno ekipo smo spet pogruntal par novih varjant kaj nardit, le Clemen u?iva v Kanegri in je verjetno pirjen, tko da ga nimam na liniji. :cheers::hohoho:

Napisano

Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami :rolleyes:

Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi :whatever:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Stari, mal sm razo?aran ... :blink:

zakaj bi pa ti bil razo?aran?? razlog

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kvalitetno se odpo?il v Waservagi (kot bi rekel na? Clemen)! :cheers::jupiii:

Napisano

Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami :rolleyes:

Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi :whatever:

A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. :(

Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! :aaaaa::cheers: (pi?em v Borutovem imenu) :D

hehe... a zato dolg fris od brata moje bolj?e polovice - priceless :jupiii:

33112_1.png

Napisano

A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. :(

:bravo:

edino dodal bi ?e korak ve?: kupm avto za po Mariboru + najamem kako pocen gara?o v okolici in ga mam not parkiranga. Ko grem spet gor delat pa miato parkiram v gara?o in se z 'nadomestnim/kamufla?nim', ki je po mo?nosti obdarjem s ?tajerskim stajlingom in MB registracijo, peljem zadnjih 5km max.

Da bi mx5 doma pustu in se s ?imerkol drugim vozil sam zato ker ?vimo v sloveniji pa ne bo ?lo in si tut ne bom nikol pustu da mi to pride tolk do ?ivega :angry2:

Ok dost filozofiranja, po?as bo treba it spat :closedeyes:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Something wierd happend on forum. :hudicek::hudicek::hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Something wierd happend on forum. :hudicek::hudicek::hudicek:

npr., da je nastala tema Mazda klub? :P

@Tubi, ?imprej zamenjaj tablce in si dej neke X (npr. kake KP :D)

Napisano

Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! :aaaaa::cheers: (pi?em v Borutovem imenu) :D

OLE OLE! :cheers:

Napisano

OLE OLE! :cheers:

hehe ti kar privo??im zmagoslavje, da ne bodo samo forumski navija?i Barce visoko dvigali glave.

33112_1.png

Napisano

Mah, sej ni mi to glih najva?nej?a zadeva, ampak naj se tudi malo zamenja scena a ne (bomo vidli kako bo v LP, ?e se spet sre?ata stara znanca)! :cheers:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.