Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. mi je ?ist ql tole, U-style pa zrihta papirje pa je to to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! sva?ta Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 ?lo bi, zdaj ko mi ena mazda stoji, jo lahko kamot uporabim za upasanje odbija?a. Ker ?e odbija? pe?em dol z avta se pri monteranju zvija in hitro popoka ko se ga ?ravfa gor Citiraj
iceman22 Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! kok je potem popusta pri njemu? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?e nisva ?ist dorekla (ker kluba ?e nimamo) ampak pomoje da 10% bo zihr (na storitve, kar material je pa? material in cena kak?na je). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! Si pa oseba na forumu z dale? najve? razli?nimi imeni - a se ?e spomni? kak?en nick si mel ?ist na za?etku? Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Hehe, Boss (k zmaj). Danes je bil uspe?en dan, pa z ustanovno ekipo smo spet pogruntal par novih varjant kaj nardit, le Clemen u?iva v Kanegri in je verjetno pirjen, tko da ga nimam na liniji. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?e nekaj iz slova?ke. Stari, mal sm razo?aran ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Baby Viper Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
uklopko Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Stari, mal sm razo?aran ... zakaj bi pa ti bil razo?aran?? razlog Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Kvalitetno se odpo?il v Waservagi (kot bi rekel na? Clemen)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! (pi?em v Borutovem imenu) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! (pi?em v Borutovem imenu) hehe... a zato dolg fris od brata moje bolj?e polovice - priceless Citiraj
Baby Viper Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. edino dodal bi ?e korak ve?: kupm avto za po Mariboru + najamem kako pocen gara?o v okolici in ga mam not parkiranga. Ko grem spet gor delat pa miato parkiram v gara?o in se z 'nadomestnim/kamufla?nim', ki je po mo?nosti obdarjem s ?tajerskim stajlingom in MB registracijo, peljem zadnjih 5km max. Da bi mx5 doma pustu in se s ?imerkol drugim vozil sam zato ker ?vimo v sloveniji pa ne bo ?lo in si tut ne bom nikol pustu da mi to pride tolk do ?ivega Ok dost filozofiranja, po?as bo treba it spat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Ploki Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 js mam sicr zato LJ tablice na svojem, sam je ?tajerska huj?a kar se tega ti?e. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Something wierd happend on forum. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Something wierd happend on forum. npr., da je nastala tema Mazda klub? @Tubi, ?imprej zamenjaj tablce in si dej neke X (npr. kake KP ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! (pi?em v Borutovem imenu) OLE OLE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 OLE OLE! hehe ti kar privo??im zmagoslavje, da ne bodo samo forumski navija?i Barce visoko dvigali glave. Citiraj
Z M A J Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Mah, sej ni mi to glih najva?nej?a zadeva, ampak naj se tudi malo zamenja scena a ne (bomo vidli kako bo v LP, ?e se spet sre?ata stara znanca)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.