BOBI Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 bo se nekaj iz tebe,cestitke za ta podvig Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Danes na Racelandu s testnim Twingom RS postavil najbolj?i ?as in dobil za nagrado brezpla?en time attack, s svojim avtom pa sem bil tretji v klasi samih Cliov RS (s tem, da je bil pred menoj en isti kot moj z nekaj dodelavami ter en nov 200 konjski, vsi ostali zadaj). Fajn je bilo in fajn je ?lo. to vidi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Danes na Racelandu s testnim Twingom RS postavil najbolj?i ?as in dobil za nagrado brezpla?en time attack, s svojim avtom pa sem bil tretji v klasi samih Cliov RS (s tem, da je bil pred menoj en isti kot moj z nekaj dodelavami ter en nov 200 konjski, vsi ostali zadaj). Fajn je bilo in fajn je ?lo. bravo!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 TX! Tole s Twingom RS je bilo sploh presene?enje, na koncu ko so talali nagrade in mi re?ejo, da je bil moj ?as najbolj?i. Smo imeli pa? testnega in ga je vsak peljal nekaj krogov. Je pa fuuul dober avto?ek, zavija kot gokard. Kdor ima ?anso naj si ga gre v kak Renault salon sposoditi. Citiraj
Deeyan Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 o?itno se FWD res ?edalje bolj izbolj?uje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Ma res sem bil presene?en, se vidi da ima 10cm kraj?o medosno pa sam avto je 20cm kraj?i kot moj aja pa kak cm ?ir?i je tudi. Edini minus je ABS, zaradi katerega sem v eni ?ikani vedno izgubil kako stotinko ker nisem vedel a se bom ustavil ali ne (prehitro prime in potem le ?aka? kaj se bo zgodilo) in sedalni polo?aj, ki je previsok in premalo oprijema na sede?u. Sedi se visoko, sede?i te ne dr?ijo ni? tako, da sem se z eno nogo opiral ob vrata, z drugo ob armaturo pa ?e z eno roko se skoraj bolj dr?al za sosednji zic kot volan. Sem pregledal izpiske in ugotovil, da sem naredil rekordnih 45 krogov, pa to?no se vidi da so v vsaki seriji zelo podobni ?asi. Moj najbolj?i ?as je pa 57,547 Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Bravo, 57,547 je kar konkreten rezultat kokr sem nazadnje gledal rezultate RL-ja. Jaz pa moram za u?eri Ajvarja pohvalit, ker nekatere stvari tudi po?tima samo z o?mi, takoj je videl v ?em je trik, ko se mi je podiral zadnji sede? in zakaj se to dogaja, se pravi je zadevo analiziral brez da uporabi roke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 To je uporabil zmajsko rentgenski pogled. Aja spet malo pohvale, z Deeyanom sva imela delovno akcijo pa nama je kar OK uspelo. Citiraj
Baby Viper Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Ste spet 'pekl' na odprtem ognju? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Ste spet 'pekl' na odprtem ognju? Tako nekako. S fenom sva se igrala ampak nisva su?ila lase ker ta bi jih za?gal. Citiraj
Deeyan Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 dobesedno poleg tega, da sma pekla sma se mal zapeljala z njegovim risom (RS-om) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Hehe ris. Ja mal sva ?la u izi ker je bila mokra cesta. Ni ?lo tako kot bi lahko, sem pa vseeno pokazal kako se ris obna?a na mokrem ?e cukne? volan. Citiraj
Z M A J Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Zdele sem se konkretno aktiviral in je Statut kluba 99,5% dokon?an, sestavljen je tudi Eti?ni kodeks, skratka ju3 ?e bo ?lo vse po na?rtih, sledi Ustanovni zbor Mazda kluba z najo?jimi ?lani, potem pa procedura na UE itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 S kolegi Mazda?i smo danes naredil kar konkreten premik z mrtve to?ke v smislu bodo?ega Mazda kluba (?e gre vse po planu in ne bo potrebno kaj dopolnit se ju3 za?ne postopek registracije dru?tva)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Pohvalil bom Symonovega Renoja.....me je peljal eno dirka?ko turo v soboto.....morm priznat da noro dobro leti, pa ?e neki......NI CRKNUUUUUUUUU Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Ayvar bo ?e najbolj tretje slikice vesel Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Ma sej audi bi biu ?e kar ?e pri njih nebi pozabli batne obro?ke dat v ma?ino, ne pa da jih potem na masko popajo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Da se pohvalim, na Limbarski gori sem od o?tirke dobil pir zastonj . Prislu?ila sva si ga z na?im desetmese?nim mal?kom - on je od zadaj navijal jaz pa spredaj sopihal ko sem ga v prikolici z biciklom vlekel gor. Spust je bil (pre)vro?. Za diske. Moram kupit ve?je. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Hja prete?ka sta bila ali pa si preve? teral. Sicer pa pohvalno, to si pa res ?vical. No, da se pohvalim jaz tudi, na pikniku ?pilal fuzbal k norc. Predvsem zadnja beseda lepo opi?e stil ?pilanja. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Jaz sem pa u?eraj s frendom ?el na to?ko ?elo z biciklom. Je bil kar konkreten vzpon za 1. bolj orenk kolesarski dan. Citiraj
qwerty Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Evo nova pridobitev... Naredil generalko... Menjal jermen, valj?ke, bat, clilinder, le?aje, dihtunge, zavorne plo??ice, plastike porihtal, avspuh spoliral, fergazer nastavil, zajlo za gas menjal,... Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 .... zdej zgleda kot iz zlata, a si kupu ?e verigo da lahko zaklene? ga? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.