qwerty Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Evo da se pohvalim da je ?e en avto lep?i ko nov, lastnik pa se bos vozi naokrog BTW ?megotova 3-ka je bila dele?na globinskega ?i??enja... Prvotno zaradi stropa ki je bil ?rn od neke masti, pol je blo pa vi?ka ?istila pa je se spucalo ?e sede?e pa vse tepihe Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Ha, ha pri nas pa sonce... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Pa to misle cel dan tko lulat? js morm it ?e en piknik oddelat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Ravnokar odposlal po meilu, opis moje te?ave (v Splo?ni debati omenjen) na RS Tr?ni in?pektorat, matr vola! ?e koga zanima, mu lahko po?ljem po meilu, ker je zanimivo branje, pa tko (iz preventive), da se ?e kdo ne ope?e izmed na?ih vrlih Mazdilakarjev! P.S. - ?e kdo pozna kakega orng ma?ka - advokata, za podro?je avtomobilske stroke oz., da obvlada od?kodninske zadeve, naj mi prosim javi na ZS! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Odli?no izkori??en dan s temle roadtripom..gume konkretno stestirane Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Zadovoljen z razpletom F1 dirke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Zadovoljen z razpletom F1 dirke! tut js, nezadovoljen sm sam glede Schumija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Pravkar sem v pisarni na?u en super va?en papir, ki se navezuje na Avto ?kofjlica (brez tega jim ne bi mogel ni? dokazat), oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Cao Prodal 18ke od BMWja ostanjejo sam se od Mazde LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Zdele sem razposlal 6 meilov (predpregled pogodb o sodelovanju) bodo?im (verjetno) poslovnim partnerjem kluba, da bomo imeli na?im ?lanom kaj za ponudit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 V?er mi kon?no uspel kon?at ?e en hud forumski podpis in baje se ga bo tut hmal dal vidt Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 V?er mi kon?no uspel kon?at ?e en hud forumski podpis in baje se ga bo tut hmal dal vidt tut js delam na podpisu ampak se ?e bo vlekl en cajt... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Ju3 pa na kak Mazda?ki izlet, upam da bo kej od vremena. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Madonca, dons vozu en stroj, po dovgem ?akanju jutr ga pa prevzamem Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Madonca, dons vozu en stroj, po dovgem ?akanju jutr ga pa prevzamem BRAVO DEC, tako se dela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 BRAVO DEC, tako se dela! jap, dovh je trajal, sam je blo vredno za ostale pa poglejte moj nov podpis (zahvala gre Baby Viper ) Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Zmajsko! Majstr je reku da gre k marija tvoja nova makina. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 jap, dovh je trajal, sam je blo vredno za ostale pa poglejte moj nov podpis (zahvala gre Baby Viper ) Opala opala, cestitke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Bom kr zdj ?e napisu.. Dobrodo?el med taborniki! Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 opa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 ?estitke! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 ?e en ko se bo z nasme?kom na obrazu vozu zgoraj brez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 LJ-PR 8.5ur, s tem da v max ni presegel 150km/h. Nc ustavljanja, meje prazne-zakon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Turbo Lumpi Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Danes sem ?el kri dat... prov super se po?utim Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.