jures Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 @JureS, ?e te je strah da bi folk preve? vedel osebnih stvari o tebi (kot si enkrat napisal glede tega foruma), pol ni lih preve? pametno lepit slikce domovanja in bli?nje okolice, kjer se vidi kaj imate na vrtu itd. (zraven ?e nekdo pove?e ko napi?e? kdaj in kolko dni bo? v Bukare?ti, od kdaj do kdaj v Parizu, Budimpe?ti, itd., pa je takoj lahko kaka neprijetnost). To je samo moje mnenje (dobronamerno pa?). Ma? ?ist prav, ni? ne re?em, smo se ravno o tem na morju pogovarjal, kolk kaj kdo o komu takole izve preko spleta. In zaklju?ek je bil da moja ?ena najve?krat pove da me ni Po drugi strani pa je to tudi obramba - marsikdo se izpostavljenim izogne, nazadnje je zavarovano.Nikoli ne ve? kaj je prav. Pri nas za enkrat tok tok, vse je zunaj ampak ni? ne izgine, ?e mazda je bila celo no? odklenjena s klju?i na havbi Moj namen je bolj - osebni podatki, na stvari nisem vezan, tudi ?e kdo pride mi bo samo pomagal dobiti novo televizijo in kak PC, to je pa vse. Namre? zadnje 2 leti me kli?ejo na vse mo?ne ?tevilke - ?E VE? - za?nejo, vi ste o?e dveh otrok, enega ?olo obveznega, ali imate zavarovano pri AS, vas zanima na?a ponudba, potem - ker ste velik uporabnik prenosa podatkov v tujini....ITD ITD Kje da fak, jim to??? No dana?nja najnovej?a - kopiram SMS, ki ga dobivam od banke ob tranzakcijah:Hypo bank d.d.: Odliv z racuna 33000-0000xxxxxxOpis: TRAJNIK-ZAV.TRIGL...Znesek: 9,00 EURDatum odliva: 18.6.2012 Jaz pri Triglavu nimam ni?esar, niti ne nih?e od nas 4h v dru?ini!!!!!!!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 No dana?nja najnovej?a - kopiram SMS, ki ga dobivam od banke ob tranzakcijah:Hypo bank d.d.: Odliv z racuna 33000-0000xxxxxxOpis: TRAJNIK-ZAV.TRIGL...Znesek: 9,00 EURDatum odliva: 18.6.2012 Jaz pri Triglavu nimam ni?esar, niti ne nih?e od nas 4h v dru?ini!!!!!!!!!!!! Dokler je dnar gor ga je treba dol pipat ?e sam ne da? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Ma? ?ist prav, ni? ne re?em, smo se ravno o tem na morju pogovarjal, kolk kaj kdo o komu takole izve preko spleta. In zaklju?ek je bil da moja ?ena najve?krat pove da me ni Po drugi strani pa je to tudi obramba - marsikdo se izpostavljenim izogne, nazadnje je zavarovano.Nikoli ne ve? kaj je prav. Pri nas za enkrat tok tok, vse je zunaj ampak ni? ne izgine, ?e mazda je bila celo no? odklenjena s klju?i na havbi Moj namen je bolj - osebni podatki, na stvari nisem vezan, tudi ?e kdo pride mi bo samo pomagal dobiti novo televizijo in kak PC, to je pa vse. Namre? zadnje 2 leti me kli?ejo na vse mo?ne ?tevilke - ?E VE? - za?nejo, vi ste o?e dveh otrok, enega ?olo obveznega, ali imate zavarovano pri AS, vas zanima na?a ponudba, potem - ker ste velik uporabnik prenosa podatkov v tujini....ITD ITD Kje da fak, jim to??? No dana?nja najnovej?a - kopiram SMS, ki ga dobivam od banke ob tranzakcijah:Hypo bank d.d.: Odliv z racuna 33000-0000xxxxxxOpis: TRAJNIK-ZAV.TRIGL...Znesek: 9,00 EURDatum odliva: 18.6.2012 Jaz pri Triglavu nimam ni?esar, niti ne nih?e od nas 4h v dru?ini!!!!!!!!!!!! Jures, to tut mene najdejo pa ne dajem neki velik podatkov na splet, pa? zvohajo pa me je zadnji? isto klicala iz AS, da mam kot njihov zavarovanec ?e neke posebne ugodnosti... sm ji kr reku, da kolker js vem nimam pri njih n? zavarovano... je rekla a res ne... potem je pr?lo pa do pomote...U glavnem preizku?ajo folk, ker eni se res zavarujejo pa sploh nevejo kaj kje pa kok mako zavarovano. U?eri z Neykotom (Mercedes gangsterjem) osvojila prvega 2-tiso?aka v sezoni 2012. Sledilo je pa ?e kopanje v Klopinjskem jezeru, noooro! a je blo vsej 10 stopinjsko? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. super Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Voda je imela kar nekih 20C, Klopeiner see se imenuje carsko jezero. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 18. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Baje lahko pri?akujemo par?ek (?eprou jemljem vse skupi bolj z rezervo) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 @JureS, ?e te je strah da bi folk preve? vedel osebnih stvari o tebi (kot si enkrat napisal glede tega foruma), pol ni lih preve? pametno lepit slikce domovanja in bli?nje okolice, kjer se vidi kaj imate na vrtu itd. (zraven ?e nekdo pove?e ko napi?e? kdaj in kolko dni bo? v Bukare?ti, od kdaj do kdaj v Parizu, Budimpe?ti, itd., pa je takoj lahko kaka neprijetnost). To je samo moje mnenje (dobronamerno pa?). to je tud razlog zakaj nocem dat podatkov za klub...tako, da ko se bova vidla v zivo bom prispeval to kar sem obljubil...ce ne gre brez podatkov Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Spo?tujem tvojo odlo?itev, ni kej. Danes pa sem v imelu Mazda klub-a podpisal 1. pogodbo o poslovnem sodelovanju in ugodnostih. Trenutno pa sem kar konkretno aktiven s povpra?evanji za poslovno sodelovanje (razposlal kar nekaj meilov na razli?ne naslove), ker ?elim ?lanom kluba ponudit kaj ve? kot majico in 2 nalepki! TRUDIMO SE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 zraven ?e nekdo pove?e ko napi?e? kdaj in kolko dni bo? v Bukare?ti, od kdaj do kdaj v Parizu, Budimpe?ti, itd., pa je takoj lahko kaka neprijetnost Namiguje? koliko ?asa bo ?ena "sama" doma? Baje lahko pri?akujemo par?ek (?eprou jemljem vse skupi bolj z rezervo) Opala, tako kot so bile ?elje, ?estitke. No ?e bo seveda tako. Da se pohvalim, tankal sem dizla, 260 litrov, od tega 200 litrov v sod. Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Podpisal ?e 2.pogodbo o sodelovanju s Klubom. Ju3 upam da ?e sledi naslednja, pa v ?etrtek ?e najmanj ena. Dans ?e dewam, ju3 pa malo na Obalo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 to je tud razlog zakaj nocem dat podatkov za klub...tako, da ko se bova vidla v zivo bom prispeval to kar sem obljubil...ce ne gre brez podatkov Pomoje da te je bolj strah da kdo ne pride po un znameniti prst Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. Zdaj bo? spoznal radost tlakovcev-pometanje, rast mahu in trave iz fug... Citiraj
Još šta Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. lepo! ke zivis to? enkat sm te vidu na brodu,vleku neko prikolico za sabo tablco si zapomnu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 lepo! ke zivis to? enkat sm te vidu na brodu,vleku neko prikolico za sabo tablco si zapomnu Pod pirnicam Ja ja - krava ma za vlect, tud ta nova oma ze kljuko (ki je zakon za kolesa!!!)Pa ti? Pomoje da te je bolj strah da kdo ne pride po un znameniti prst Zdaj bo? spoznal radost tlakovcev-pometanje, rast mahu in trave iz fug... To se zgodi samo ko z avtomobilom ali podobno nanasas travo in plevel, ce redno mivkas ni panike, se posebej pa ker se pripeljem po makadamu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Pomoje da te je bolj strah da kdo ne pride po un znameniti prst ni treba da je znamenit, lahko je tud no name, glavno da gre u rit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Spet odli?no izkori??en dan za roadtrip na Mangart, jutri pa ?e nasledni na obalo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
iceman22 Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 zaaral sm novo CX-5 za fotra.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Pre?ivel sem super dan na Obali, v dru?bi Mazda?ev in kon?no spoznal Alex-a! Aja pa danes smo sklenili pogodbo z U-style tuning majstrom in pa klub ima 2 dodatna ?lana. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Pre?ivel sem super dan na Obali, v dru?bi Mazda?ev in kon?no spoznal Alex-a! Aja pa danes smo sklenili pogodbo z U-style tuning majstrom in pa klub ima 2 dodatna ?lana. dober izkori??en dan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 zaaral sm novo CX-5 za fotra.. lepo sli?at da familija tok prisega na mazde ps.s fotr je zahinavu pa ?altu na francoza dobr da saj jest v familiji ustrajam pri mazdi ( japoncu ) Pre?ivel sem super dan na Obali, v dru?bi Mazda?ev in kon?no spoznal Alex-a! Aja pa danes smo sklenili pogodbo z U-style tuning majstrom in pa klub ima 2 dodatna ?lana. pohvalno Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jest Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Vceraj prezivel lep dan v Krskem (Raceland), kamor nas je povabil Lenovo na druzenje in dirkanje ... Po dogodku pa sem sel se v Bistrico ob Sotli pogledat en dvokolesnik... Naredil tudi en krog in prvi vtis je zelo pozitven... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Po dogodku pa sem sel se v Bistrico ob Sotli pogledat en dvokolesnik... Naredil tudi en krog in prvi vtis je zelo pozitven... Mali brat od velikega GW, ki pa so imeli prej?nji viken sre?anje v ptujskih termah. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 ?ez 1h za?nemo s slu?benim piknikom v Kamn. Bistrci, katerga jaz organiziram, upam da bo fajn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 ?ez 1h za?nemo s slu?benim piknikom v Kamn. Bistrci, katerga jaz organiziram, upam da bo fajn! A niti ti v JU ? kolektivc? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Torek-sreda naredu cca 2400 kilometrov in sem ?e vedno ?iv. IN TO Z DIZLOM Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Torek-sreda naredu cca 2400 kilometrov in sem ?e vedno ?iv. IN TO Z DIZLOM Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.