Z M A J Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Fajn je bla tale voda, dans me spet mika. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 fajn se meu na morju spet:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Grega_ Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Ajde gregson, zihr ma? kako novo zgodbo za nas Hehe.....sem biu "bolj pridn" ta vikend, je blo 3/4 medicincev pa dentalcev na ladji tko da to nikol ne ve? kdaj bo prav pri?lo, mi je pa ta dru?ba kar izziv, je kar te?ko v tem krogu harat (so kr vsi med sabo bolj) ....druga?e pa tale Savinja dobro zgleda Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Hehe.....sem biu "bolj pridn" ta vikend, je blo 3/4 medicincev pa dentalcev na ladji tko da to nikol ne ve? kdaj bo prav pri?lo, mi je pa ta dru?ba kar izziv, je kar te?ko v tem krogu harat (so kr vsi med sabo bolj) ....druga?e pa tale Savinja dobro zgleda si dr?al sve?ke and stuff:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
BOBI Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 se malo pa startam na morje Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 si dr?al sve?ke and stuff:) hehe....sem dr?al kozarc pa Jacka v Vili v Pore?u pa nisem ni? upal, ker so ble tak?ne gorile ob tistih lepoticah da bi me pomoje do Italije nabil Citiraj
jures Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 No saj enkrat lep ponedeljek, 200? + mese?no na ra?un nove obrestne mere (nepremi?nine in leasingi) p.s. hitr po miato Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 ?e mal pa spet na Savinjo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Danes grem na morje. Kdo to rece.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 p.s. hitr po miato A bo? prvi stalni uporabnik z NC, ki jo tudi uradno goni Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
g.Wankel Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 A bo? prvi stalni uporabnik z NC, ki jo tudi uradno goni ?e mamo iztoka Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Prijetno izkori??en dan, v dru?bi dveh Mazda?ev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 ?e mamo iztoka A njegova mama ne prodava svoje? ali je to drugi foruma?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Streha pre?ivela 1. to?o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
MazdaBoy Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Streha pre?ivela 1. to?o. Fajn. Bemu dost klati to?a zadnje dni. Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Spet smo se dru?li Mazdilakarji in pa kopali v najve?jem de?ju, prov pasalo je. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 A njegova mama ne prodava svoje? ali je to drugi foruma?? Ne ne, s temno NC, z nami je ?el v Istro Druga? pa, k je glih pohvalite se, smo dobil nov komad za remixat, sicer ne bo v standard ''handsup'' sceni, ampak bo bolj komercialen, tko da upamo da se bo kej vrtel na radiu Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Dee Jay Wankel Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Druga? pa, k je glih pohvalite se, smo dobil nov komad za remixat, sicer ne bo v standard ''handsup'' sceni, ampak bo bolj komercialen, tko da upamo da se bo kej vrtel na radiu Ne pozabt poslat ko bo kon?an Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
iceman22 Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 peljal sm kangooja na izlet po ljubljani. pomojem ljubljane ni vidu ze par let. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Spet smo se dru?li Mazdilakarji in pa kopali v najve?jem de?ju, prov pasalo je. n? nas ne ustavi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Ne pozabt poslat ko bo kon?an ?e ga bo? zarolal, pa pridem ?e poslu?at Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Prevozil jurcka v manj kot tednu,strosek pa dobrih 125? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Prevozil jurcka v manj kot tednu,strosek pa dobrih 125? O fak ... sem na hitro prebral, da si "povozil Jur?ka" pa me je kr malo stisnilo pri srcu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.