Z M A J Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 O fak ... sem na hitro prebral, da si "povozil Jur?ka" pa me je kr malo stisnilo pri srcu. Boss zdele sem se tvoji disleksiji orng nasmejal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Boss zdele sem se tvoji disleksiji orng nasmejal. sploh ?e bere? naprej - "povozil jur?ka... stro?ek 125?" Citiraj
Z M A J Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 sploh ?e bere? naprej - "povozil jur?ka... stro?ek 125?" Povozil .... - ja (kak?nega na?ih vodilnih politikov) - NEPRECENLJIVO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Povozil .... - ja (kak?nega na?ih vodilnih politikov) - NEPRECENLJIVO! pa na cel parlament s tankom ?elno direkt... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 @?mego - gangster, ?e kumi ?akam, a si vedu da se pla?a takole imenuje? http://www.google.si/search?hl=sl&sour...0.0.uxvSkCQostI Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 @?mego - gangster, ?e kumi ?akam, a si vedu da se pla?a takole imenuje? http://www.google.si/search?hl=sl&sour...0.0.uxvSkCQostI Seveda, sej so nam ?e u hostelu povedal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Odbojka je bla fajn, pa spoznal sem novega Mazda?a in ?lana kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 a to je un model k je 7x zmagu? baje se ga sreca drzi,k odbojko igra Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 a to je un model k je 7x zmagu? baje se ga sreca drzi,k odbojko igra Mislim da si 7krat usjov, ampak nisem ?ist zihr. POHVALIT se moram, da sem dans na sede? kluba dobil podpisan pogodbo s strani SIGAS-a, se pravi ?e bo kdo ?elel LPG sistem vgradit v svojo bencinko, bi imel v primeru pla?ila z gotovino in da je ?lan kluba; minus 20%! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Mal prej sm reku NE NE GREM DONS ?URAT ...to je velik napredek pri meni, sm ponosen nase....drga? so ?li na Dino Merlina in kompanjijo v center....itak da bo na glavo ampak....morm mal po?ivat vsaj med tednom Citiraj
Deeyan Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Mal prej sm reku NE NE GREM DONS ?URAT ...to je velik napredek pri meni, sm ponosen nase....drga? so ?li na Dino Merlina in kompanjijo v center....itak da bo na glavo ampak....morm mal po?ivat vsaj med tednom to js re?em sam pod pogojem, da je v to?lu res kriza in je treba ?parat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 jutr pa na zaslu?eni dvotedenski dopust:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 jutr pa na zaslu?eni dvotedenski dopust:) to pomeni, ko pride? ti z dopusta grem pa js Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 to pomeni, ko pride? ti z dopusta grem pa js se nadome??ava:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Grega_ Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 to js re?em sam pod pogojem, da je v to?lu res kriza in je treba ?parat To na sre?o ?e ne...pol folka na ?ihtu na dopustu, v soboto moram vstat ob 3:00 a.m., celo soboto se dela, upam da do 20:00 pridm dam.....no in v?er je ?e bil klic od kolega kdaj pridm...in povem to uro, in prav...ja super, ob 21:00 se gre v Laguno na beach party al festival karkol ?e je....baje pa ?enske bodo hude Citiraj
DARiAN_M Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Postal nov ?lan Mazda klub-a Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Postal nov ?lan Mazda klub-a Bravo Gorenjc! Ra?unaj na udele?bo na brezpla?nem pikniku v mesecu septembru (glasovali bomo verjetno med datumoma 8. in 15.9.). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DARiAN_M Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Bravo Gorenjc! Ra?unaj na udele?bo na brezpla?nem pikniku v mesecu septembru (glasovali bomo verjetno med datumoma 8. in 15.9.). Ra?unam Citiraj
Deeyan Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 To na sre?o ?e ne...pol folka na ?ihtu na dopustu, v soboto moram vstat ob 3:00 a.m., celo soboto se dela, upam da do 20:00 pridm dam.....no in v?er je ?e bil klic od kolega kdaj pridm...in povem to uro, in prav...ja super, ob 21:00 se gre v Laguno na beach party al festival karkol ?e je....baje pa ?enske bodo hude zdej sm pa fov? Postal nov ?lan Mazda klub-a to mi delaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Danes navdu?il ?e 2 Mazda?a da bosta v roku par dni postala ?lana Kluba, juhu. Komi ?akam da pridemo do cifre 40, ne manjka nam ve? dosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. julij, 2012 Prijavi Napisano 15. julij, 2012 Lu?tno smo se mel, SLIVKA je dobro organiziral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 SLIVKA je dobro organiziral. spet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 noro dobr dopust na hrva?kem:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 spal sm od v?eri od 16h pa do 8h zutri Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 spal sm od v?eri od 16h pa do 8h zutri Jaz pa od 16.30 do danes (budilkaaa) ob 5.15. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.