Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Napisano

V pondelk sre?a Nissan GTR v kranju in sicer direkt na semaforju Labore.

Seveda takoj dol ?ajbo in u?esa na peclje. :ouje:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zdele gremo na kopanje - Kolpa vabi. :jupiii::)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Rumenga?

Napisano

Zeeeh... Ko jih bo? videl 5 enega za drugim ko padejo ?ez ovinek na polno na ringu se pa oglasi. :hudicek: Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. :jezicek:

Objavljena slika

Vseh na pisti se mi niti ni dalo slikati ker bi fotoaparat pregorel pa filma bi na digitalcu zmanjkalo, toliko sem jih videl. :hohoho:

@Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. :rolleyes:

Napisano

@Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. :rolleyes:

ravn zato sm ga upra?u, ?e je sre?u rumenga, ker tist ni GTR ;)

Napisano

?rn r35 od ASPja

:bravo::bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kopanje je carsko! :jupiii:

Napisano

Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. :jezicek:

A lohk ugibam, da na tistem mestu nikol ve? ne bo? odbija?a opral :hudicek::hudicek:

33112_1.png

Napisano

Hehe, no potem smo ?li ?e na Oto?ec in se fliknal ?e v Krko! :)

Napisano

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Napisano

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Skrajno leva knjigca mi je totalno v?e? :P

panoramska.jpg
Napisano

fov? :blush:

Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). :prstgor:

Napisano

Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). :prstgor:

nebo variante, ?e grem js zutri prej iz ?ihta bi mogu tadrug sodelavc tolk prej pridit na ?iht... :blush:

Napisano

Uporabnika JEST-a moram totalno pohvalit, dec nam je po?astil spletno stran (v nastajanju) za celo leto! :jupiii::rispekt:

Napisano

Js bom mogu o?itno ?e eno opozorilno nalepko nalimat na avto, v stilu 'vo?nja ni priporo?ljiva osebam z ob?utljivim ?elodcem' :D

Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? :ninja:

?estitke, tako se dela! :bravo: Unemu sopotniku pa re?i, da ni taprav dec, ?e ne prenese. :hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.