Još šta Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 hahaha,sskisssanci :macek: Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 16. julij, 2012 Prijavi Napisano 16. julij, 2012 Jaz pa od 16.30 do danes (budilkaaa) ob 5.15. ti si vsej ponoc na pikniku vsej mal spal XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 V pondelk sre?a Nissan GTR v kranju in sicer direkt na semaforju Labore. Seveda takoj dol ?ajbo in u?esa na peclje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Zdele gremo na kopanje - Kolpa vabi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 V pondelk sre?a Nissan GTR v kranju in sicer direkt na semaforju Labore.Seveda takoj dol ?ajbo in u?esa na peclje. Rumenga? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Rumenga? ?rn r35 od ASPja Citiraj
Symon Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 V pondelk sre?a Nissan GTR v kranju in sicer direkt na semaforju Labore.Seveda takoj dol ?ajbo in u?esa na peclje. Zeeeh... Ko jih bo? videl 5 enega za drugim ko padejo ?ez ovinek na polno na ringu se pa oglasi. Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. Vseh na pisti se mi niti ni dalo slikati ker bi fotoaparat pregorel pa filma bi na digitalcu zmanjkalo, toliko sem jih videl. @Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 @Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. ravn zato sm ga upra?u, ?e je sre?u rumenga, ker tist ni GTR Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 ?rn r35 od ASPja Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Kopanje je carsko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 bitches !!!! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. A lohk ugibam, da na tistem mestu nikol ve? ne bo? odbija?a opral Citiraj
Symon Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Blizu! Je od kandelabra sredi nem?kega dvori??a malo po?en pa me ne vle?e, da bi ga menjal. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Kopanje je carsko! Kolk globoko pa koplje? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Hehe, no potem smo ?li ?e na Oto?ec in se fliknal ?e v Krko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. Citiraj
jstdoma Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Ozadje na mojem telefonu (ko je odklenjen in ko je zaklenjen) Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. Skrajno leva knjigca mi je totalno v?e? Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Hehe, no potem smo ?li ?e na Oto?ec in se fliknal ?e v Krko! fov? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 fov? Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). nebo variante, ?e grem js zutri prej iz ?ihta bi mogu tadrug sodelavc tolk prej pridit na ?iht... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Uporabnika JEST-a moram totalno pohvalit, dec nam je po?astil spletno stran (v nastajanju) za celo leto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Js bom mogu o?itno ?e eno opozorilno nalepko nalimat na avto, v stilu 'vo?nja ni priporo?ljiva osebam z ob?utljivim ?elodcem' Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? ?estitke, tako se dela! Unemu sopotniku pa re?i, da ni taprav dec, ?e ne prenese. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.