rendy Napisano 31. julij, 2012 Prijavi Napisano 31. julij, 2012 danes je prva tura za mano, jutri pa sledi nova Citiraj
jures Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Prejsnji teden sem sel cez vrsic. Gorenjska stran je prava ZALOST! Priporocam ti cez cerkno, sorico itd.... Nazaj pa cez podkraj so sami G ovinki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Evo mene....se vid da sem bolj mal prisoten na forumu zadnje cajte....je bilo kar pestro...evo moram pa pohvalit Bo?tjana da je v nulo vse porihtal z nalepkami za trgovino....?e par malenkosti pri?tima in je to to...popolna preobrazba Aja pa nalepke so tako narejene da ko pogleda? v izlo?bo druge trgovine v njej vidi? ime moje trgovine Trgovina je v Mercator centru na Vrhniki v 1. nadstropju...otvoritev jutri Ja res, tut pisave za logo je dobre izbral, svaka mu ?ast Citiraj
Z M A J Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Kon?no je pri?el cajt ko grem tudi jaz mal na Slano vodo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Ja res, tut pisave za logo je dobre izbral, svaka mu ?ast hehe....za pisave se zahvaljujem ja, ?e dvema foruma?ema potem se je ?e barvno uskladilo in dodelalo pod rokami in ma?inami na?ega Ajvarja Citiraj
Još šta Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 VEC kot zasluzen dopust v petek... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Uspe?no pri?el do slu?be in nazaj, na dveh kolesih in z no?nim poganjanjem Citiraj
Gorjup13 Napisano 1. avgust, 2012 Prijavi Napisano 1. avgust, 2012 Ravno kar kupil tale dirka?ki kupon in tudi tisega za dodatne pol ure http://www.kolektiva.si/ljubljana/adrenali...-na-ceskem.html Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Bu2; temp morja max. 20C Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. avgust, 2012 Prijavi Napisano 4. avgust, 2012 Aqualandia , ta velikemu sem obljubil, za opravljeni 1. razred pa smo ?li. Hvalim pa sebe kot voznika, ki ne gleda samo v GPS in sem se ognil pol urnem ?akanju na Ka?telu (?tart iz Rovinja) 12km koloni pred Jesolom, 4km koloni pred Palmanovo, 5km koloni pred italijansko cestninsko Trst in nazadnje nekaj km pri Brezovici (hura za na? 'gorski prelaz Katarina nad Ljubljano) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Super dru?inski dan sankanje Kranjska Gora na besni Pehti kopanje v Predelskem jezeru Kosilo v ?agi (Bovec) in kava pri sestri Sok na brunarici pred Mostom na So?i Avtovlak nazaj v Bohinj V Bovcu sre?ali dobro poznani rde? GTA stroj s ?rnimi nalepkami, in ?e se ne motim je kowkele krivil ?ez ?ago (tablice nisem dobr videl) in nad ?ele?ni?ko proti ?epovanu ob 18:15 videl nekaj sinje modrega, a ne verjamem da je bil na? pol traktor, videti je bil Hilux Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 top lev ?migavc:) drga? pa lepo morje ta viknd:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 top lev ?migavc:)Blink blink blink, sm mislu da mu je za?teku Citiraj
Symon Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Top vikend. Vidim, da ne le tvoj. Na Jezerskem je pa bolj malo vode (manjka kak meter) pa ?e ta je vsa ?udna. O?itno je tudi gor su?a. Bil je pa fajn izlet kar je razvidno tudi iz teme o porabi. Citiraj
Allyssa Napisano 6. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Jezersko je zakon,..?e celo ve?nost se spravlam gor, upam da mi bo ratal it dokler smo ?e 3v1 gor na sirove ?truklje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
g.Wankel Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Ja, spla?a se ?ez Pavli?evo sedlo, ?ez avstrijo in potem na jezersko zelo lepe turce imamo v sloveniji Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Al nas je ta lepa slo prevzela ta vikend ali guzve na mejah - no Bovec je packed.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 U?ival smo k zmaji, zlasti Mljet je bil bo?anski (Odisejeva jama in pa 2 slani jezeri), priporo?am obisk tega otoka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Obe lokaciji sta bili odli?ni in se ?e zaradi same poti spla?a it. na dopust/z dopusta ter vmes prevozil nekaj malega ?ez 2200km in niti eden od teh ni bil po avtocesti sledi pa nekaj malega tudi v jamralniku.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Mislm da je tole okoli 10m Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Lohk bi ?e mal zaplesu, ko si imel tako lepo podlago. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Lohk bi ?e mal zaplesu, ko si imel tako lepo podlago. neki takega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 @?mego, se bomo ?ez 2 dni takle cajt kej kopal? Jz ?e sestavlam ekipo - mogo?e gremo s kolegom z ruskim tablicam in limuzino, ker je ravno na dopustu pri nas iz Moskve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Danes sem total naspidiran in rihtam ugodnosti za ?lane kluba kot po teko?em traku, dogaja se na polno, klub pa tudi raste kot konoplja! Sem kr mal ponosen na na?o ekipo, pa tudi nase. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.