YavarYe X6V6 Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Morm se pohvalt da mi je prvi? v 2h letih zelo prav pri?el 4X4 pogon in sicer ko sem iskal plac v kampu in ga tud najdu je blo tam mivke do gle?nja, pa se odlo?im kar z avtom tja zapeljat. kaj bom robo pe? nosil. Mi za?ne folk mahat da nam ven pr?u in ne vem kaj, pa si samo mislim nimate pojma kaj je skrito pod plehom, zapeljem tja, fully loaded, OBRNEM in lepo parkiram kot da NI mivke. Pa prideta dva bli?nja blizu pa pravita kako sem lahko vse to tako z lahkoto naredu, ker je par dni prej ?e en "terenc"(ziher sam sprednji al pa zadnji pogon) not ostal . Sem samo reku jebiga, sneg al mivka vse je v tehniki. PS. Zajebana je suha cesta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Kva se hval?, lih v nedeljo sem videl enega Audija parkiranega v bregu ob obali. Res parkiran tako kot bi hotu re?t "ker lahko!". ?e bi mel AWD bi tut jaz take bedarije po?el. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Kva se hval?, lih v nedeljo sem videl enega Audija parkiranega v bregu ob obali. Res parkiran tako kot bi hotu re?t "ker lahko!". ?e bi mel AWD bi tut jaz take bedarije po?el. To niso bedarije ampak je izkori??anje kuplenega-pla?anega, in ne samo vla?enje s sabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 V bistvu ima? prav. ?e si pla?al za cel avto, vklju?no za AWD ga je treba tut izkoristit do zadnjega detajla. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 @Ajvar - Ziher si prej eno uro po kampu iskal plac, kjer bi lahko pokazal kaj zmore tvoj avto. Res ne vem, kdaj bodo tudi pri Mazdi spoznali, da rabijo AWD karavana. Vse dobre znamke to ?e imajo, npr das auto ma kar dva razli?na pasata (in to s TDI ma?inam). Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 @Ajvar - Ziher si prej eno uro po kampu iskal plac, kjer bi lahko pokazal kaj zmore tvoj avto. Res ne vem, kdaj bodo tudi pri Mazdi spoznali, da rabijo AWD karavana. Vse dobre znamke to ?e imajo, npr das auto ma kar dva razli?na pasata (in to s TDI ma?inam). sej so ga ?e mel leta 88 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 suiciadal ima karavana 4x4 iste generacije kot tvoja Citiraj
LabiGT Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 ce mislis mazdo, njegova ni 4x4...navadna 2.3 je pa obstajala 4x4 varianta z automatikom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 kaj je bilo pa takrat nekaj govora o 4x4? Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 Prou?evali smo vodovje reke Nadi?e in izvajali mini canyoning po strugi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Prou?evali smo vodovje reke Nadi?e in izvajali mini canyoning po strugi. dones pa toploto vode v Kamni?ki Bistrici Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Na izviru so baje prave toplice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Ja js sm ?e mislu da smo v snovik zavil Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Danny Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Tudi mene je blo na idrjici ful hudo Citiraj
Z M A J Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Otroka mam tako pojavo; "ati, a piva pa ne bova kupila?" me vpra?a v trgovini, ko greva mimo pir?kov Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 juhu v?eraj do?ivel ponovni krst lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Još šta Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Otroka mam tako pojavo; "ati, a piva pa ne bova kupila?" me vpra?a v trgovini, ko greva mimo pir?kov hahah faca mala in bravo uklopko Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 hahah faca mala in bravo uklopko Glih dans je stara 32 mescev, pa ?e pri tej starosti razmi?lja ?e namest mene. @Uro? - tole je garant fotomonta?a, ti pa nekje v senci, pa kake dekline te masirajo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 @Uro? - tole je garant fotomonta?a, ti pa nekje v senci, pa kake dekline te masirajo! hehe ?al ti ne morem dokazati s kak?nimi ?ulji ker jih nisem staknil!?tartal smo iz pokljuke ,preko vodnikovega doma do Planike,3glav,Doli?,ko?a 7ih jezer in pa po poti Komar?a.lepo je bilo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Sem se vozu z motor?kom mal po svetu - tle je pa poraba Citiraj
Bossek Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Sem se vozu z motor?kom mal po svetu - tle je pa poraba ni slabo....?eprav z motorjem od mlaj?ega brateca (CBF 125) se z isto koli?ino prevozi ravno *2 km. porabo ima me 2-3l / 100km Citiraj
jstdoma Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 ni slabo....?eprav z motorjem od mlaj?ega brateca (CBF 125) se z isto koli?ino prevozi ravno *2 km. porabo ima me 2-3l / 100km Sej je imel Tomos APN6 2-3 porabo Citiraj
Deeyan Napisano 19. avgust, 2012 Prijavi Napisano 19. avgust, 2012 Sej je imel Tomos APN6 2-3 porabo in to me?ance Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 19. avgust, 2012 Prijavi Napisano 19. avgust, 2012 ?ez Marijo Reko je letel kokr da ampak na?alost ni bil taprav volan u rokah Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. avgust, 2012 Prijavi Napisano 19. avgust, 2012 ?ez Marijo Reko je letel kokr da ampak na?alost ni bil taprav volan u rokah Sm se tudi jaz nalezu in ?ez Tuh. dolino prtisnu ?rnozmajsko Maydo, da je bil kar nekajkrat viden TCS znakec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.