MazdaBoy Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Boli Me Kur*c Hehe, hvala. Citiraj
jures Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Po pol leta je spet takle doma! 1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale. A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... zame samega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale. A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... zame samega 1000 je ja. Sam ni moj je od brata. Upam da mi ga bo posodu za kako turo. Citiraj
Z M A J Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Boli Me Kur*c Ene pa sigurno ?e ne pozna nobeden. MKF! Mazda klub forewa. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Naj zadeva govori zase Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 kaj je to zaen flek... hitr k dermatologu, da prever, ?e gre za malanom Citiraj
Još šta Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 kaj je to zaen flek... hitr k dermatologu, da prever, ?e gre za malanom Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
qwerty Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Aaaj si zleht... Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 31. avgust, 2012 Prijavi Napisano 31. avgust, 2012 V?eri sem na ?rnozmajski Maydi zamenjal zra?ni filter in je zdej vo?nja precej prijetnej?a, no pa ?e poceni sem ga dobil (v Fermi d.o.o. imajo na?i ?lani 15% popusta). Na koncu cena samo 8,30? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 No pa sem se tudi jaz malo modernizital, nalo?il sem si namre? windows 7, ker so se mi XP-ji v 3h mesecih ene 3x sesul Za 1x sem kar zadovoljen Citiraj
canyon Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 No pa sem se tudi jaz malo modernizital, nalo?il sem si namre? windows 7, ker so se mi XP-ji v 3h mesecih ene 3x sesul Za 1x sem kar zadovoljen welcome to the modern age Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 Se spomnil da bi ?el firbcat na Grobnik, ?ez dve uri sem bil ?e tam. Sicer pa obup, vsaki? je manj ljudi. ?e je bilo 20 avtov v celem dnevu je pa veliko (?e ne upo?tevam une rent-a-car). Citiraj
jstdoma Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Med vikendom kupu en rabljen prenosnik in gor nalo?u Windows 8! Citiraj
Deeyan Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Med vikendom kupu en rabljen prenosnik in gor nalo?u Windows 8! po mesecu dni uporabe poro?aj kok se obnesejo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Neverjetno 'lahki' in hitri so. V?e?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 viper je reku, da se morm pohvalt, da sm pre?ivela njegovo vo?njo ?ez Rakitno Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 viper je reku, da se morm pohvalt, da sm pre?ivela njegovo vo?njo ?ez Rakitno ?estitke, ta ga kar fajn nakrivi ?ez ovinke. Jaz pa zdele sestavljam Pravilnik o delu disciplinske komisije AMD Mazda kluba, pa je to cel fuuuuk za sestavit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 viper je reku, da se morm pohvalt, da sm pre?ivela njegovo vo?njo ?ez Rakitno Potem mora? probat eno z mano ali pa z dejanom, k sva tam dejansko doma Citiraj
Baby Viper Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Heh ja ena izmed redkih gospodi?en, za katero ne velja tale slikca: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Potem mora? probat eno z mano ali pa z dejanom, k sva tam dejansko doma kdaj viper a mor? ane Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
g.Wankel Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Anytime Viper, maybe she was screaming inside Citiraj
Symon Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Heh ja ena izmed redkih gospodi?en, za katero ne velja tale slikca: Tale Karussell je res agresiven, jaz imam serijsko vi?ino pa se vidi kako je nagnjen avto, tale z Miato je zih drajsal po tleh. En s Silvio je zavil notri in se toliko zalomi da je polomil plasti?en prag. Citiraj
Baby Viper Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Viper, maybe she was screaming inside Deklina je baje glasne sorte, tko da bi hitr vedu ?e je kriza.. no razn ?e sm res prepo?as pelu @Symon, se mi je zdel da je nekam zlo podoben ozadje tvojemu avatarju pa nism biu 100% ?e je isti ovink Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Spet sem se vpisal na fitnes ...bo manj pogosto kot do zdaj ampak za razmigat se bo kul. Citiraj
uklopko Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Spet sem se vpisal na fitnes ...bo manj pogosto kot do zdaj ampak za razmigat se bo kul. Kaj ?e bi ti raj mislu mal na babe in ne na premetavanje ?elezja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.