Grega_ Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Kaj ?e bi ti raj mislu mal na babe in ne na premetavanje ?elezja Zdej sm spet v novmu fitnesu...so ene lu?ne mi?ke klopko jest ?al nism tak?n jebać kot ti, tko da morm tud telovadt ?e zravn Citiraj
uklopko Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Zdej sm spet v novmu fitnesu...so ene lu?ne mi?ke klopko jest ?al nism tak?n jebać kot ti, tko da morm tud telovadt ?e zravn nisi ,vemmm si ?e ve?ji da ?e na fitnesu ne da? mira Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Se morm prav pohvalt, sem g.lojzku najdu kje se mu vklju?i funkcija search,na forumu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Pa mu verjetno ne nuca ker potem ne more odpreti teh tem, ki jih najde a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Pa mu verjetno ne nuca ker potem ne more odpreti teh tem, ki jih najde a? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 jah ni za podcenjevat....k je hud k PS Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 jah ni za podcenjevat....k je hud k PS Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Pravkar dokon?al (vsaj upam) pravilnik o delu disciplinske komisije AMD Mazda kluba. Matr kok je to enih ?lenov in detajlov, no sicer pa tega pravilnika itak ne bomo nikoli rabli ker ste sami fajn desci. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Cao No naj se se jst pohvalim glede na to da sem bil tezje poskodovan v prometni nesreci oz bili so poskodovani moji mozgani naj povem da lepo napredujem z zdravljenjem gre z dneva v dan na bolje in bom kmalu odpuscen iz bolnisnicne Soca, tako da upam da se se kej vidmo in ob priliki gremo na pijaco. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jures Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Cao No naj se se jst pohvalim glede na to da sem bil tezje poskodovan v prometni nesreci oz bili so poskodovani moji mozgani naj povem da lepo napredujem z zdravljenjem gre z dneva v dan na bolje in bom kmalu odpuscen iz bolnisnicne Soca, tako da upam da se se kej vidmo in ob priliki gremo na pijaco. LP To deli! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 ?estitke fant, sem reku da te ne bomo ve? obiskovali, pa? pa da gremo naslednji? ?e na Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Tole je pa maksimalno super za sli?at Citiraj
LabiGT Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 bravo bravo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dejanot Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Hvala vsem za lepe besede. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 ?estitke fant, sem reku da te ne bomo ve? obiskovali, pa? pa da gremo naslednji? ?e na pomoje pa ?e kr na :mi pijemoo: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dejanot Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 pomoje pa ?e kr na :mi pijemoo: Hehe itak zmego kaj s pa mislu Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Gorjup13 Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Bravo ?e z moje strani, dobr si jo odnesu in ?elim ti ?e naprej?ne dobro okrevanje da te ?imprej vr?ejo na cesto Citiraj
uklopko Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Danes se je na stevcu stevilka prevozenih kilometrov spremenila iz petmestne v sestmestno ... >> Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DARiAN_M Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Danes se je na stevcu stevilka prevozenih kilometrov spremenila iz petmestne v sestmestno ... >> Kdaj si to slikal? 25stopinj ni bilo ?e 2tedna Citiraj
Jest Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Kdaj si to slikal? 25stopinj ni bilo ?e 2tedna Vceraj je bilo to... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DARiAN_M Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 ?!?!25stopinj ob 9h zjutraj? zakaj je mene poj zebl ko ma?ka Citiraj
MazdaBoy Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Vceraj je bilo to... To pa je raport.... Citiraj
jstdoma Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 Tole je blo zjutri ko sm se pelu iz Umaga prot LJ Citiraj
jures Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 Tole je blo zjutri ko sm se pelu iz Umaga prot LJ Narobna smer za petek.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.