Baby Viper Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 u petek grejo ?ivi ven ?e bom pa ?e zaklju?u z bolni?ko je pa ?e vpra?ljivo... Upam, da se vseen vidmo na pikniku Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Upam, da se vseen vidmo na pikniku ma js se bom kr obesu pomoje, ?e mi nebojo zaklu?l bolni?ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Dobil pogodbo za nedolo?en ?as Citiraj
Deeyan Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Dobil pogodbo za nedolo?en ?as ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Avtoznaci nimate pojma, ta stroj obstaja ze 10+ let, pa se pol avtomatik je-ni kuplunge saltat je pa treba. Ker hud stroj in brez pike rje ! Benz pod "ugodno" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Avtoznaci nimate pojma, ta stroj obstaja ze 10+ let, pa se pol avtomatik je-ni kuplunge saltat je pa treba. pa re? da nima tud 4 gume...joke VW? 1.2? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 SMART? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 SMART? Vsaj en ki prav razmislja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Avtoznaci nimate pojma, ta stroj obstaja ze 10+ let, pa se pol avtomatik je-ni kuplunge saltat je pa treba.To je lahko vsak, ?e zna? međugas ?altat Citiraj
Grega_ Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 SMART? hehe....to je sme?n avto...ko sem delal na Mercedezu in jih pripravljal tudi za prodajo...sem moral na avtomatski avtopralnici brisalce vklopit in izklju?it kontakt da so bili ob robovih ?ipe pa pazit da mi avto ni vrglo ven iz traku Citiraj
Baby Viper Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Uspel dose?t 4mestno ?tevilko postov in lahk kon?no spreminjam osebno titulo po lastni ?elji Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Uspel dose?t 4mestno ?tevilko postov in lahk kon?no spreminjam osebno titulo po lastni ?elji ?e vedno si baby ?estitke P.S. LOJZ TE LOVI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Lisac je kul in ti pristaja k sto mater. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 ?e vedno si baby ?estitke P.S. LOJZ TE LOVI Kamufla?a Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Najedu sm se zdele tok,da ajdiio! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Panter23 Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 Pre?ivel fantov??ino (ne svojo ) :mi pijemoo: Citiraj
canyon Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 Tud jest prezivu kolegovo fantovsno ... Blo kr zlo pestro . :mi pijemoo: Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Baby Viper Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 Tud jest prezivu kolegovo fantovsno ... Blo kr zlo pestro . :mi pijemoo: Se zvonc ?e dr?i avta? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
canyon Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 ne ne smo ga u dom?alah dol snel pa ga je mogu met dec pol okol vratu Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 kon?n so ?li ?ivi ven Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 kon?n so ?li ?ivi ven A to si kako teto tok naflikal, da so jo morali ?ivat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Ker ne vem, ?e sem tud tle banan, bo to moj testni post Se bom ?e jaz pohvalu, ?e dovolte. Sem jih enkrat tukaj ?e sli?al od ?efa, ker sem se hvalu, pa bom vseeno, malo s trahom povedal, da imam v zidanci vse grozdje spre?ano in za enkrat ka?e, da bo letnik izvrsten, super dbesti?en...... Modra frankinja je ?e v cisterni konzervirana, beli pino tud, ?ardone tud, kraljevina in la?ki rizing tud, mu?kat tud itd.....le del ?ametne ?rnine ?e ?aka na trti. Juhuhu, na zdravje!!!!!!!!!!!! Citiraj
canyon Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Ker ne vem, ?e sem tud tle banan, bo to moj testni post Se bom ?e jaz pohvalu, ?e dovolte.Sem jih enkrat tukaj ?e sli?al od ?efa, ker sem se hvalu, pa bom vseeno, malo s trahom povedal, da imam v zidanci vse grozdje spre?ano in za enkrat ka?e, da bo letnik izvrsten, super dbesti?en......Modra frankinja je ?e v cisterni, beli pino tud, ?ardone tud, kraljevina in la?ki rizing tud, mu?kat tud itd.....le del ?ametne ?rnine ?e ?aka na trti.Juhuhu, na zdravje!!!!!!!!!!!! pol je pa ta modra frankinja ko smo jo lansko leto u fermi dobil za novo leto sigurn tvoja k je bla tok dobra Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lojz Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 pol je pa ta modra frankinja ko smo jo lansko leto u fermi dobil za novo leto sigurn tvoja k je bla tok dobra Jouuuuuu, a vi na ?ihtu lahko pijete? Citiraj
Baby Viper Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Kak?en pa je to ?iht, ?e se ne sme pit? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.