canyon Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Jouuuuuu, a vi na ?ihtu lahko pijete? ah kje ... te prec iz fabrke vn vr?ejo ... smo za domov dobil ... eno fla?o mam ?e zmer povno ... jo ?paran za posebne prilo?nosti Kak?en pa je to ?iht, ?e se ne sme pit? kak?en ?iht ti je to da lohk pije? :mi pijemoo: ok zdej pa dost offtopica ... please back ontopic ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lojz Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Samo ?e to vam poka?em, malo za la?jo predstavo in taprav GU?T Da boste vidli kako prbli?no zadeva zgleda. Frajtonarco ne ?pilam jaz, ampak ena punca. Citiraj
Boss Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Se prav si ti tisti na njeni desni oziroma na sliki skrajno levo? Citiraj
Baby Viper Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Kje pa je kak ogromen klobuk? :ne vem: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Kje pa je kak ogromen klobuk? :ne vem: pa lih to se spra?ujem, Lojz zakaj nisi mel klobuka na glavi, da bi te la?je prepoznal? eno fla?o mam ?e zmer povno ... jo ?paran za posebne prilo?nosti starej?, ko bo bolj? bo A to si kako teto tok naflikal, da so jo morali ?ivat? ma teta je bla tok huda, da so ?ivi sami vn popadal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Tole sem obleku dans za na ?iht. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 veseu k radijo ko sm zagledu svojo postlo ... zdej pa zaslu?en spanec pa lahko no? Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Grega_ Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Tole sem obleku dans za na ?iht. Jest pa tudi ?e bi hotel nebi smel....je politika podjetja ?e od za?etka da reklamne majce, z ve?jimi napisi ipd. niso za?eljene...beri prepovedane Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Jest pa tudi ?e bi hotel nebi smel....je politika podjetja ?e od za?etka da reklamne majce, z ve?jimi napisi ipd. niso za?eljene...beri prepovedane to je isto, ko pri nas, ko si kej prinese? u vre?ki na ?iht nesme bit vre?ka od druge trgovine, kot je npr. Me?kator, ?parovc... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Evo ga pa je narjen obesk a se vid kaj je? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Verjetno si hotla nardit marsov?ka s son?nimi o?ali. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Za to so pa najbolj?i prijatelji Citiraj
LabiGT Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Za to so pa najbolj?i prijatelji a so ti podarili copate ali stumfe? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
g.Wankel Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 a so ti podarili copate ali stumfe? Zdej k si me spomnu, bi fajn pasale zravn ?e rumene nogavice Citiraj
Deeyan Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Rekla je: DA ?estitke fantov??ina bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 Rekla je: DA Opa! Cestitke in kmalu dobrodosla v klubu Al govoris o mazdi ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Rekla je: DA e zdej si ga naj...l Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Rekla je: DA ?estitke dec, je pa res da sem ti vse prej kot fov?, zlasti pri tvojih letih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 h ehe sli?i se kot skoraj da ?e obupan primer iz reklame.....Lup?ka mi je dala ....10 let kasneje... F..... mi je dala ?e je to kar se res ?u?lja potem ?estitke! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 se imas moznost reci ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 se imas moznost reci ne Ali pa vlo?iti Kviska. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 u pondelek sm si zrihtu frej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Jaz se pa preko AMD meila s Tilio d.d. menim, da bi nam dali kak?ne popuste. ?e mi kej pametnega rata, pol sem CAR. Po drugi strani pa ?e nam magari dajo vsakemu ?lanu kak brezpla?ni de?nik z njihovim napisom, tudi to ne more ?kodvat v teh de?evnih dneh. V vsakem primeru trudim se ko sto mater za pridobivanje novih ugodnosti, kaj bo pa iz tega, bomo pa vidli. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
giyamazdas Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Samo ?e to vam poka?em, malo za la?jo predstavo in taprav GU?T Da boste vidli kako prbli?no zadeva zgleda. Frajtonarco ne ?pilam jaz, ampak ena punca. To je moglo dobro sekat. Lepa punca in dobra harmonika, sem imel eni 2 mundi se mi zdi in sem bil kr zadovoljen z glasbilom Skoda da me ni blo kje v blizini bi se jaz vzel svoj meh da bi kako vkup vrezali Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.