Deeyan Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Ko pa med starimi igra?ami najde? tole : kdo bi si 20 let nazaj mislu, da bom vozil to znamko neprecenljivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Ko pa med starimi igra?ami najde? tole : kdo bi si 20 let nazaj mislu, da bom vozil to znamko Potreben bo obisk licarja... da se malo barva osvezi Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 brez rje,...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Jo bom dal kar k tomcu, vklju?no z rumenko Samo da ne bo potem moje pobarval na belo, tole pa na rumeno Citiraj
canyon Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 na?agu pov klaftre dru ( na kav?u sevede ) zdej gremo pa mal ?arovnce naukol lovit ... pa ne pozabt ... DON'T DRINK AND FLY Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 na?agu pov klaftre dru ( na kav?u sevede ) zdej gremo pa mal ?arovnce naukol lovit ... pa ne pozabt ... DON'T DRINK AND FLY pa vo?? jim vse naj, naj, sej ve? no? ?arovnc je isto kot 8. marec, sam da je pono? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Panter23 Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Ko pa med starimi igra?ami najde? tole : kdo bi si 20 let nazaj mislu, da bom vozil to znamko Morm pa re?t, da v?asih so znal avtomobil?ke delat tako kot se ?ika!Je dobil na? tamal isto od majorette ene par, pa je to sam pofl , plastik fantasik. Citiraj
Grega_ Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 Morm pa re?t, da v?asih so znal avtomobil?ke delat tako kot se ?ika!Je dobil na? tamal isto od majorette ene par, pa je to sam pofl , plastik fantasik. Vid? tole dela kapitalizem....so predobre avto?ke delala, da so ?e danes celi...vidim tudi pri ne?akih, imajo ?e moje avte, itak majorete....nov plastik fantastik pa polomljen ampak to je bistvo, mora se uni?it da se kej denarja v fabriki obrne....no sej pri pravih avtih ni skoraj ni? druga?e... Citiraj
Još šta Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 spravlam se menjat gume in predno masko upam da mi rata dans celo tole Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 evo ratal mi je ceprov sm len k k&%#* zdej je pa skoraj ko iz salona Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Tamala je pri ?e ne treh letih ?e pravi hribolazec - danes je zlezla na Stari grad nad Kamnikom in to s takim tempom, da je fotru pobegnila v hrib gor in pol neverjetno pametno izbirala korake, tako da ni pristala na tleh niti enkrat, pa je teren orng razgiban (blatno pa itak). Sej ne da sem jaz nek gorski teka?, ampak vseen je sme?no da mi (skoraj) uidejo take male no?ice (visoka je samo cca. 90cm). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Danny Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 obnovu zaganja? poplava mu je ?kodla Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Prvi post na Windows 8 systemu. PS. Ni me navdu?il - enkrat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 treba met tuch screen ekran potem pa postane vse bol zanimivo Povdarek je glih na temu,same vizualne spremembe so pa itaq same poseb bol?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 treba met tuch screen ekran potem pa postane vse bol zanimivo Povdarek je glih na temu,same vizualne spremembe so pa itaq same poseb bol?e 4 letnik ne razume, zakaj na telefonu vse ?iba tako, na ra?unalniku pa mora mi?ko met....Generacija X bemti... Malo je zoprno ker mora? v klasi?ni desktop vedno manualno iti, a se da na?timati to kot default? ne da gleda? tiste barvaste zavese na ekranu,..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 treba met tuch screen ekran potem pa postane vse bol zanimivo Povdarek je glih na temu,same vizualne spremembe so pa itaq same poseb bol?e Ne ti meni ta?skrin pa to kr ga IMAM, navdu?i pa me hitrost pr izagonu sistema. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Ne ti meni ta?skrin pa to kr ga IMAM, navdu?i pa me hitrost pr izagonu sistema. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Cel dan ?vasal in vrtal.....imamo ograjo z vrati okoli vrta, in s tem se bo pes poslovil od laminata Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Cel dan ?vasal in vrtal.....imamo ograjo z vrati okoli vrta, in s tem se bo pes poslovil od laminata od kdaj mas ti spet psa? Citiraj www.trziskisladoled.si
Allyssa Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 Sej ne morm verjet,..spet lahko hodm,..sicer bolj bogo ampak useen Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 od kdaj mas ti spet psa? od ponedeljka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 od ponedeljka spet ne bom upal iz avta it vn... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 spet ne bom upal iz avta it vn... zato ga pa mam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 od ponedeljka Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak?na kjut ?nofla Iz kere psarne pa je? Citiraj
jures Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak?na kjut ?nofla Iz kere psarne pa je? Felix Canis Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.