Allyssa Napisano 24. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2012 Taleva je mela I love daddy,..pa smo se polulal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Još šta Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 iiii Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Duda tud ni v stilu - bi morala biti roza namest bela. Sta pa res lu?tkana - a sta pridna sam kadar spita al tud druga?e? Citiraj
Allyssa Napisano 24. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2012 Vse pa tud ne more bit roza no Ej sta pa tok pridna, da prou ne mor? verjet,..to mata valda po mami Jokamo samo, kadar smo la?ni, pa ?e to pomaga duda dokler se ne previjemo pa fla?ko prpravmo,.. pa vsake tok pride ka?en kr?ek za par minut,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Ja to pa je super - ampak vseen te ne bom preve? stra?il - ker na za?etku je blo tud pr nas super fino fajn, pol pa so se po par mesecih za?eli kr?i, nakar so na vrsti zobki, pol je pa ?e trma na vrst, nakar smo ?e v puberteti. Damn.... Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Vse ?estitke, da uspe? 2 ?verci po?timat kot se zagre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 24. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2012 Boss,..ja sej vem, da nau prou dolg trajal,..ampak nej bosta vsaj ?ez december pridna k bom ve? al manj sama z njima,..januarja se pa zard mene lahko za?nejo ?urke No sicer pa, ?e smo pre?vel prvi teden, k sm bla res boga,..pol bomo tud vse kar sledi Aja,..pa ?e to,..tist(a) k re?e, da tadrug dvoj?ek pade kr sam vn,..o?itno ni nikol rodila dvoj?kov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t. Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj. Citiraj
jures Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj. Vozi v rikverc, ka kompliciras... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Boss,..ja sej vem, da nau prou dolg trajal,..ampak nej bosta vsaj ?ez december pridna k bom ve? al manj sama z njima,..januarja se pa zard mene lahko za?nejo ?urke No sicer pa, ?e smo pre?vel prvi teden, k sm bla res boga,..pol bomo tud vse kar sledi Aja,..pa ?e to,..tist(a) k re?e, da tadrug dvoj?ek pade kr sam vn,..o?itno ni nikol rodila dvoj?kov Kolk je pa to blo v urah? Citiraj
Boss Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj. Glavn, da si porajtal, eni bi se takole celo zimo vozil. Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 tud ce so narobe obrnjene ni konc sveta.. so testirali pa so ugotovili, da je to bolj fora (desetinke razlike, se pobeje pri akvaplaningu) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Neyko Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Smuka v Obertauernu je pa do jaja,nobene guzve,vreme in sneg sta odlicna,karta pa samo 20 eur;-) Citiraj
Alex Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 tud ce so narobe obrnjene ni konc sveta..so testirali pa so ugotovili, da je to bolj fora (desetinke razlike, se pobeje pri akvaplaningu) Sej po mojem tudi ni ve?je nevarnosti.Samo malo ?udno izgleda, ko je smrekast profil obrnjen proti nazaj. Smuka v Obertauernu je pa do jaja,nobene guzve,vreme in sneg sta odlicna,karta pa samo 20 eur;-) uh,jaz bi tudi. Kaj pa temperatura zraka? A je bila tak?na bolj spomladanska? Citiraj
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Svak je pa reku da je premalo snega... Nazru cevapov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 25. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2012 Kolk je pa to blo v urah? Spro?il so mi zjutri okol 10h, pa ?e eni k je bla z mano v sobi na patolo?kem oddelku,..njej je takoj za?el dogajat men pa n?,..v porodno so me odpelal ob pol osmih zve?er ?e zmer brez popadkov, odprta 3cm,..neki ?ez osem je pr?u zdravnik predru ovoje, rodil smo pa ob 22.18 Dejo, Tina pa ob 22.25,..tko da dve ure. Zvil me je pa ?ez 3 dni, tko da sem bla cel vikend na tramalu in ketonalu pa antibiotikih, ker sm fasala baje vnetje, pa medeni?ne vezi so mi ?le v cvet. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mraušk Mčk Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Pol je bilo pa kar dolga, ?eprav, pri na?em tamalem je bila 15 ur v porodni sobi in ?ele tretja izmena babic je bila taprava. Si ne morete predstavljat kako travmati?na izku?nja zame - lep nov krasen DSLR, porodna soba pa cela v florescentno zeleni barvi in nikakor mi ni ratal na?timat prave beline. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Pol je bilo pa kar dolga, ?eprav, pri na?em tamalem je bila 15 ur v porodni sobi in ?ele tretja izmena babic je bila taprava. Si ne morete predstavljat kako travmati?na izku?nja zame - lep nov krasen DSLR, porodna soba pa cela v florescentno zeleni barvi in nikakor mi ni ratal na?timat prave beline. V tem cajtu pa bi ja lahko na?telal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 sam res 15 ur. Nehi fotkat Citiraj
Allyssa Napisano 25. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2012 Mah,..dve ure pa res ni dolga,..do poroda sm bla not 3 ure, po porodu pa 4,5 ker so rabl skor 40 min da so me za?il tko da pomojem sm dobila nedol?nost nazaj je pa res, da 8 dni not vse skp se je pa vlekl, no pa ?e dobr da sm bla ?e prej not, ker ?e bi doma dobila popadke sploh neb vedla, da je to to, ker me ni bolel n?. Tok o tem, da ko dobi? popadke ve? da so popadki. :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Mah,..dve ure pa res ni dolga,..do poroda sm bla not 3 ure, po porodu pa 4,5 ker so rabl skor 40 min da so me za?il tko da pomojem sm dobila nedol?nost nazaj je pa res, da 8 dni not vse skp se je pa vlekl, no pa ?e dobr da sm bla ?e prej not, ker ?e bi doma dobila popadke sploh neb vedla, da je to to, ker me ni bolel n?. Tok o tem, da ko dobi? popadke ve? da so popadki. :ne vem: Kako pa to zgleda ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Kar se tega ti?e, smo bili pa mi pridni, ko smo ?li tretji? (pred ?tirimi meseci). Ob 20ih so se za?eli popadki, sem ?eno nalo?il v avto, vozil 45 minut do porodni?nice, ob 21:05 je pa ?e jokal. Komaj sem fotoaparat pri?gal, ?e je bilo fertik. ?e dobro. En rde? semafor ve?, pa bi rodili v dvigalu... Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Kar se tega ti?e, smo bili pa mi pridni, ko smo ?li tretji? (pred ?tirimi meseci). Ob 20ih so se za?eli popadki, sem ?eno nalo?il v avto, vozil 45 minut do porodni?nice, ob 21:05 je pa ?e jokal. Komaj sem fotoaparat pri?gal, ?e je bilo fertik. ?e dobro. En rde? semafor ve?, pa bi rodili v dvigalu...Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Na?a dva enako 09:00 porodna, 10:40 je ?e spal zunaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 jutri zacnem sluzbo eno uro kasnej... more sleep4me!!! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejan Pavlovic Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 pre?ivel vikend.. ostal brez glasu.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.