canyon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 ob pol 4h zjutri skidu parker plac da sm lohk normalno parkeru Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 js pa, da sm lohk spelu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Pohvalili bi sosesko - spla?a se ?iveti na polju, na eno uro traktorji plu?ijo, kot da bi se kazali kdo ma ve?jega...ni? snega nikjer, kar si ne upam trditi za glavno cesto. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Spla?a se spat do 10ih, ko zjutraj ustane? je ?e vse skidan Citiraj
Još šta Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 skidan! samo se mazdo odmecem Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Danes peljal skoraj?njo 3-letnico prvi? v ?ivljenju v kino in se je super izkazala. Zadeva pred tem pa sodi v Jamralnik, ker ko sem kupu karto sem jo tudi kar se da hitro usjal in pol se moram le PRIJAZNI prodajalki v Tu?u Kranj zahvalit, da nam je novo karto (kar s kemikom) napisala, da ni bilo potrebno ponovno odkartat cekinov iz "?ebulatorja". Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Danes peljal skoraj?njo 3-letnico prvi? v ?ivljenju v kino in se je super izkazala. Zadeva pred tem pa sodi v Jamralnik, ker ko sem kupu karto sem jo tudi kar se da hitro usjal in pol se moram le PRIJAZNI prodajalki v Tu?u Kranj zahvalit, da nam je novo karto (kar s kemikom) napisala, da ni bilo potrebno ponovno odkartat cekinov iz "?ebulatorja". to je pa TU?team Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Eni nepoznani gospe, ?e zdele pomagal avto odkidat in ga mal potisnit, da je lahko ven s parkinga odpeljala. Eni smo pa? mal bolj zviti in se na pot odpravimo s tavelko lopato, da pol ni kak?ne tele?je scene. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Eni nepoznani gospe, ?e zdele pomagal avto odkidat in ga mal potisnit, da je lahko ven s parkinga odpeljala. Eni smo pa? mal bolj zviti in se na pot odpravimo s tavelko lopato, da pol ni kak?ne tele?je scene. se nisi po?util izkori??enega! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Ne ravno, ker sem se sam ponudil, ko sem videl da je v te?avah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Ne ravno, ker sem se sam ponudil, ko sem videl da je v te?avah. zvito! A bi se ponudil tudi meni in mi pomagal odkidat 300 kvadratov pred bajto? K si ?e tok dobra du?ca,sj ?aj ti bo pa moja prinesla ne jaz ha ha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 OFF:Eni smo pa? mal bolj zviti in se na pot odpravimo s tavelko lopato, da pol ni kak?ne tele?je scene. a to je od u?eri naprej? ON: CEZA gre pa zlo fajn na po?ez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 kir ql feling, ko te ?ef pokli?e, pa ti re?e, da bod do konc tedna kr doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 kir ql feling, ko te ?ef pokli?e, pa ti re?e, da bod do konc tedna kr doma Obstaja ?e bol?i !!!!! paslu? Te ?ef pokli?e pa prav .......delej samo ?e do konc tedna potem pa da te ne vidim do 2.1.2013 ?al se meni tudi to zgodi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Obstaja ?e bol?i !!!!! paslu?Te ?ef pokli?e pa prav .......delej samo ?e do konc tedna potem pa da te ne vidim do 2.1.2013 ?al se meni tudi to zgodi tut to je ?e zmenjen, drug teden ?e delam pa sm 14 dni frej pol mi pa ostane ?e 10 dni dopusta, ki ga morem pokoristit do 28. februarja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Ravnokar testiral, ?e ?tima popust pri Pizza dostava Novak in je vse okej. ?e vedno imajo fantasti?ne pizze, jaz sem jedu Kraljevsko (ime jo zelo dobro opisuje). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 tut to je ?e zmenjen, drug teden ?e delam pa sm 14 dni frej pol mi pa ostane ?e 10 dni dopusta, ki ga morem pokoristit do 28. februarja al pa ?e bol.. ?e drug tedn delam pol pa cca mesc.. mogo? mesc pa pol doma:) kori??enje ur.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Al pa ?e to, ?e drug teden delam pa ?e do konca ?ivljenja verjetno brez dopusta, pa imam ?e 6 dni leto?njega Beat that, pa pravjo da v javni upravi ni? ne delamo Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 bedna:).. jebi ga Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Z vragom sm ?ez McGmajno skoraj ?e srnco nalo?u za ve?erjo.. Hvala bogu za odzivnost miat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 o?itno na?a firma sploh ne stoji tolk slabo, pla?a je bla dons ?e nakazana, 15. smo pa ?ele u soboto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 o?itno na?a firma sploh ne stoji tolk slabo, pla?a je bla dons ?e nakazana, 15. smo pa ?ele u soboto Lahk ste pa kredit dobil v firmi Citiraj
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Lahk ste pa kredit dobil v firmi tut to, ampak glede na pla?o glih za glih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 neki se kuha, sicer ni ?e tole ni?emur podobno, bo pa ena zimska pija?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 kaj to cvre? ocvirke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.