Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

O ?mego, bravo, ?e di?i preko ekrana. :aaaaa::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hehe ?mego, tole pa gleda zlo fajn... sprloh napram prvi sliki :P

Fantje kaj pa to k ti ?ef re?e jutr ne rab? na ?iht... pa pojutr?nm tut ne.... ubistvu sploh nerab? ve? hodt... :wacko:

@McViper: ?ez na?o predvidevam... ?udn jest reees redkokdaj vidm srne tm... ?e ?e pa niso sred ceste :huh:

panoramska.jpg
Napisano

Fantje kaj pa to k ti ?ef re?e jutr ne rab? na ?iht... pa pojutr?nm tut ne.... ubistvu sploh nerab? ve? hodt...

to je pa jeba ja :blush:

Hehe ?mego, tole pa gleda zlo fajn... sprloh napram prvi sliki :P

heh, js dokler ne vidim fla?e kok zgleda nemorm re?t, da fajn zgleda :P zdele sm zadevo tut testiru in morm re?t, da ni ?voh, ni pa spet profesionalna :)

Objavljena slika

Napisano

v prodajo pride pa ?ele marca :glare:

V avtohi?i Kr?i?nik v Zagorju so jo imeli, so jo dobili iz Avstrije, zdej si jo bodo pa dilerji v SLO delili in jo imajo danes do 13ih. Vozil sem 2.0 bencinar, 165KM revolution oprema, rde?e barve....Sem jo ?e slikal pred salonom, lahko prlepim tud sliko gor. :) Super avto res.

Napisano

V avtohi?i Kr?i?nik v Zagorju so jo imeli, so jo dobili iz Avstrije, zdej si jo bodo pa dilerji v SLO delili in jo imajo danes do 13ih. Vozil sem 2.0 bencinar, 165KM revolution oprema, rde?e barve....Sem jo ?e slikal pred salonom, lahko prlepim tud sliko gor. :) Super avto res.

hmm...a samo men ni tok lepa nova mazda? -_- vrjamem da je ostalo vse tipitpoi...sam nekak ni no...

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

dobu zelo pri?akovan odgovor :jupiii::ouje: sam mal pozn sm ?ele najavljen ... :zvizga:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Po?astil kolegici s tavelko pizzo dostave Novak. Kru?na pe? je zakon. :jupiii::vesel:

Napisano

Po?astil kolegici s tavelko pizzo dostave Novak. Kru?na pe? je zakon. :jupiii::vesel:

uh ja, js sm se tut dons najedu k 4-je full ogromne pice iz kru?ne pe?ke za slabih 7? :bravo:

Napisano

Danes sva z Viperjem po?timala ?e 50. pogodbo o ugodnostih za ?lane kluba, sledi jih pa ?e par. :jupiii::aaaaa:

Napisano

Kar se mene ti?e, v petek ne bo konca sveta.

Zame je bil ?e v?eraj in pre?ivu sm ga :jupiii: :mi pijemoo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Dans pre?ivu super dan z Evito, ki nam je pri?la dru?bo delat pred natanko tremi leti. :cheers::rozico:

Napisano

Kar se mene ti?e, v petek ne bo konca sveta.

Zame je bil ?e v?eraj in pre?ivu sm ga :jupiii: :mi pijemoo:

bemti ti si se nanov rodil XD

Napisano

bemti ti si se nanov rodil XD

Jest mam zdele ze tak obdobje 2 tedna skupi :cheers:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Dans pre?ivu super dan z Evito, ki nam je pri?la dru?bo delat pred natanko tremi leti. :cheers::rozico:

Vse najbolj?e :rozico:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

teb bo jetra po?rl :P

Ni panike .... Tale december bojo pa ze zdrzale :blush::hudicek:

Napisano

Vse najbolj?e :rozico:

Hvala v imenu male ?verce. :D

Napisano

sej nemorm vrjet, dons grem pa mal prej spat :P

Jest se kr po nocni ustrajam na pjacki :hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.