Z M A J Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 ?e boste prijazni in se ne boste kregal, imam v pripravi par dodatnih ugodnosti za vas! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Po novem imam baje v spalnici red light district Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Po novem imam baje v spalnici red light district Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Dobil te?ko pri?akovane ?arnice za gumbe klime pri mazdi6, ?aral sem jih 1 mesec pa ?e v tem mescu sem zamenjal ve? prodajalcev ker vsi so imeli to na zalogi dokler nisem naro?il, ko pa sem naredu naro?ilo pa so se za?eli problemi. Tist ki mi jih je pa na koncu zrihtal, sem pa mu pobral vso zalogo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 ej to pa nisi naredu po gorensk Bravo tako se dela Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Lava Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 sm mu rekla, da ti bo u?e? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Panter23 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Z novmu telefonam http://www.nokia.com/si-sl/naprave/telefoni/808/ Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Sprogramiru telefon in NFC-je, da se ne jebem ve? po menijih al pa neki od oka. Se vsedem va avto samodejno ?tarta BT in se pove?e na papigo, predno grem iz avta pa spet do NFC in se vs izklju?i, pridem na ?iht, samo pribli?am telefon in mi za?ne laufat ?iht, konc ?ihta s5 samo pribli?am telefon in avtomatsko se mi ure pi?ejo v tabelo excela. Hvala Sony za NFC tage. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 Zdele pa smu?aaat, verjetno kar na Sori?ko pl. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Pre?ivel dva dni smu?anja in dve no?i ?uranja....Sella Nevea OK...sam to je pomoje najbolj sen?no smu?i??e na svetu...sonce v celmu dnevu na 50m2 smu?i??a.....v?eraj pa v Vi?arjah...lu?no smu?i??e...sam poledenelo v 3pm...tolk kot so pa v?eraj re?evalci smu?arje prepeljali po smu?i??u pa ?e nisem videl (v 6 urah 5 komadov), zgelda so kolena ?la kot za stavo. Citiraj
uklopko Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 kaj poledenelo ,kaj ni? ne solijo po progi! Bo treba mal darsovce nakurit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Ce bo slo use kot je treba bom konec tedna ponosen lastnik celotne kolekcije 323f BA motorjev, skupaj z avti da nebo pomot Citiraj
Deeyan Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Ce bo slo use kot je treba bom konec tedna ponosen lastnik celotne kolekcije 323f BA motorjev, skupaj z avti da nebo pomot ne, pa ne, 2.0 V6 nima? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 ?e neki ?asa sm si hotla dat nardit, zdej pa mam - 2 nova uhan?ka Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
uklopko Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 ?e neki ?asa sm si hotla dat nardit, zdej pa mam - 2 nova uhan?ka ho?mo dokaz Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 ?e neki ?asa sm si hotla dat nardit, zdej pa mam - 2 nova uhan?ka KJE? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 kok ste perverzni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 kok ste perverzni Saj ga sam zanima ali je bilo v Ljubljani, Kranju.....teb grejo perverzne misli po glav Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Saj ga sam zanima ali je bilo v Ljubljani, Kranju.....teb grejo perverzne misli po glav Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 Na sre?o sem ostal v slu?bi (upam da bo sedaj mir), je bila pa ?iv?nost na vrhuncu zadnje dni Je pa vseskupaj ?udno, ko je ?lovek vesel da ni izgubil slu?be ampak se vseeno ne more? nekako veseliti ker si oz. bo? izgubil ?e kar nekaj sodelavcev. V cajtngih pi?ejo o 9 odpu??enih (ja za nedolo?en ?as), hkrati je pa ?e skoraj enkrat toliko tistih ki jim za dolo?en ?as ne bodo podalj?ali, kar se ne ?teje kot da je odpu??en....jebemti te krivine. Citiraj
Lava Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 ho?mo dokaz KJE? dve muhi na en mah Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
uklopko Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 hmm nice! Za 1x sta ?e devi?ka uhana not ko pa jih zamenja? pa le naredu update meni v?e?kano Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 kontakt za ledice nice Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 V?eraj kupil z zelo dobrim popustom polprofesionalne pancerje tako da bodo jutri v Bak Kleinkirchheimu kante tako trpele da joj, moje noge pa tud ...sem na?el ?e en ?port ki mi je top shit. Moram pa priznat da so ?portne trgovine (hervis,intersport) tako gnilo zalo?ene da mi je bilo kar slabo, da ne govorim da imajo samo neke ?udne modele....na koncu sem dobil pri slo privat malemu trgovcu zelo dobro zadevo s 40% popusta...kon?no se tudi pri nas nekaj premika v tej smeri. Citiraj
uklopko Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Da nebi slu?ajno po smuki pisal v temi JAMRALNIK Drga? pa tist kar je dobr stane,kar pa je na razprodajah pa tud hitro gre! Grega pust smu?anje vr? se na motoristiko Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.