Grega_ Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Da nebi slu?ajno po smuki pisal v temi JAMRALNIK Drga? pa tist kar je dobr stane,kar pa je na razprodajah pa tud hitro gre! Grega pust smu?anje vr? se na motoristiko Se bom potrudil da ne bom tja pisal....?eprav pravijo da vsak ki dobro smu?a se mora 1x na dan razkantat Sem se v bistvu lani malo "natengnil", ker sem kupil sicer zelo ok ampak premehke pancerje (da sem sploh sprobal po dolgem cajtu ?e mi je ?e ok smu?anje), dile imam pa tekmovalne....tako da prodajam pancerje HEAD ?t. 42 ?e kdo rabi.... 3x rabljeni. Motoristika woohooo, bi bi, ampak ni denarja, tole bi moral imeti pa 5-6t eur+ na lagerju, kar pa no go.Pa ?e na operacijo o?i grem letos kot ka?e....tako da sem za?el nekaj na sebe vlagati in ne ve? sam v pleh Citiraj
mazdaman Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 ...tako da sem za?el nekaj na sebe vlagati in ne ve? sam v pleh Samo na sebe ali ?e tudi kaj v sebe Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Samo na sebe ali ?e tudi kaj v sebe ..posredno je tudi v sebe ja Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 ..posredno je tudi v sebe ja Ej si ti z levim navojem ?? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Ej si ti z levim navojem ?? :ne vem: Sej je jasno da ni mislu na alkoholne substance Ni? napa?ni navoji, napa?na zvezanost ipd. hehe Citiraj
Još šta Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 prezivu tedn..jedva. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Neki se pecava z eno milfo u mcdonaldsu, pol pa zdej vidm na slikah da je to Nu?a Derenda Citiraj
jures Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Neki se pecava z eno milfo u mcdonaldsu, pol pa zdej vidm na slikah da je to Nu?a Derenda a kej manj?ga pa nisi najdu Citiraj
g.Wankel Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 a kej manj?ga pa nisi najdu Ko je sedela, je zgledala vi?ja Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Pri na?i hi?i smo ful pobo?ni in v petkih samo mrzlokrvne ?ivali. Zobatca danes: Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
iceman22 Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 cakam ljubico pred blokom. pa se bo spet dogajalo Citiraj www.trziskisladoled.si
Mraušk Mčk Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 cakam ljubico pred blokom. pa se bo spet dogajalo ?e te pusti ?akat to ?e ni dobro znamenje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
iceman22 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 ?e te pusti ?akat to ?e ni dobro znamenje. ja glej bom ze pocakal oziroma sm docakal, pa glede na to da je ta tadruga pa ve za taprvo. nimam velik izbire:) Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 ja glej bom ze pocakal oziroma sm docakal, pa glede na to da je ta tadruga pa ve za taprvo. nimam velik izbire:) opa, telenovela style Citiraj
iceman22 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 opa, telenovela style lahko bi se reklo. sam mam en problem lubica je blond, zena pa crna. in po vsakem srecanju z blondinko morm avto temeljito preverit da ni kje kak blond las pa kak uhan. tko da zadnje case mam avtoo u nulo pospravljen. Citiraj www.trziskisladoled.si
MarkoM Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 pizda si car! pa ?e bi ti ?eno obdeloval kak blondinec, bi te kej motilo? what goes around comes around! Citiraj
g.Wankel Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 pizda si car! pa ?e bi ti ?eno obdeloval kak blondinec, bi te kej motilo?what goes around comes around! If You Can't Beat Them, Join Them iceman22, sam da u?iva?, pa ?e jih ma? 2 al pa 100 Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Danes pripeljal novo mazdo dam To je ?e moja 3. delujo?a mazda in 5. nasploh Citiraj
iceman22 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 pizda si car! pa ?e bi ti ?eno obdeloval kak blondinec, bi te kej motilo?what goes around comes around! pa glej ce mu rata da pride do nje, naj jo kr. ampak js poskrbim zazeno tako kotje treba. drugac si pa ne morm pomagat ce je tok lepih samskih zensk. ce pride do mene ne morm rect " ve? js ne morm kr 2 obdelat". sori ampak tako je. drugac se drzim nareka " izkoristi kar ti je mati narava dala, dokler ti ata ?as ne vzame" drugace povedano dokler stoji si bom dal duska, ker enkrat se zivi in nocem dami bo kdaj kj zal. If You Can't Beat Them, Join Them iceman22, sam da u?iva?, pa ?e jih ma? 2 al pa 100 hvala g.Wankel. in uzival bom pa tudi ce se kaksna 3-ja najde jo ne bom zavrnu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Baby Viper Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 in uzival bom pa tudi ce se kaksna 3-ja najde jo ne bom zavrnu. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
dejanot Napisano 5. februar, 2013 Prijavi Napisano 5. februar, 2013 Cao Evo morem se pohvalit kako imam jaz skrbno mojo drago, namrec jo skrbi za mojo varnost in mi je za valentinovo kupila novo "bajk kahlo", moja stara "kahla" je ze precej boga,... upam da bo hmal ta sneg pobralo da grem na bajk, in jo probat,.... Evo se slikca: LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 Se morm pohvalt, ker sem skor napisal g.Lojz-u da mi ga lahko potegne, pa mi zdrav razum prevladal in nisem ta topel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 Se morm pohvalt, ker sem skor napisal g.Lojz-u da mi ga lahko potegne, pa mi zdrav razum prevladal in nisem ta topel. hehe, si se zbal, da bi ti LojZi rekel OK Citiraj
uklopko Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 ja o v?e?kam te izjave! Amdrga? pa tud sam zamenjal komplet brisalcev na mazdi-vse 3 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.