Boss Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Matr je folk te?ak s temi no?i. V ?etrtek se mi je fajn mudil, moral sem tankat, na petrolu not pa cel kup bab ki so se zmi?ljevale katere no?e bi rade mele one, pa katere no?e bi rade mele njihove prjatlce pa katere no?e bi rade mele prjatlce od njihovih prjatlc, pa... Naj se gre petrol svoj top ?op nekam drugam, ne pa tam, kjer ljudje kupujemo gorivo. Take trapaste akcije bi moral prepovedat v novi ustavi! (Ups, tole je pa za v razkurnik oz. razpizdnik) a no?e so mel? pa kaj ne pove?... v Logatcu ?e kro?i anekdota, da je prletela blondinka in vzela naenkrat 30 no?ev za kruh (do tuki je vse res). Zakaj pa rabi 30 no?ev?... prireja zabavo in mora narezat 30 kosov kruha. Citiraj
Davidcene Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ce kdo ksne rabi ... pa jih nikakor ne dobi .. nej mi na ZS pise ... bomo probal neki zrihtat Citiraj
jures Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Dobra stran zaposlitve v javni upravi, na?a vstane ob ?estih in skida Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Dobra stran zaposlitve v javni upravi, na?a vstane ob ?estih in skida kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Jures, raj? ji prisko?i mal na pomo?, da se ti ne prelomi na pol, ker je kot ka?e ko??ena ko sto mater. Treba mal merkat nanjo. Jaz pa dans spet taglavn na parkingu v LJ - edini z lopato, pomagal tetam ?e navsezgodi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Dobra stran zaposlitve v javni upravi, na?a vstane ob ?estih in skida To pa ni prav ima? vse igra?ke doma njej pa ne privo??i?, bi malo ti??ala in mora na roke metat, ti pa invalid lepo noter na toplem in ki pravi? tam ?e malo potegni. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi. Hja Jures je dec in ne copata.... ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam. Citiraj
iceman22 Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Hja Jures je dec in ne copata.... ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam. ma glej bolj da jo js razvajam zdej ko sm se mlad in ona mlada pa ko bo star mi bo to vrnila. kot pa da mi takrat jamra" ves kriz me boli od kidanja,peglanja, kuhanja, itd itd..." Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi. Kukr jo navadi? Jures, raj? ji prisko?i mal na pomo?, da se ti ne prelomi na pol, ker je kot ka?e ko??ena ko sto mater. Treba mal merkat nanjo. Jaz pa dans spet taglavn na parkingu v LJ - edini z lopato, pomagal tetam ?e navsezgodi. Prelavfa 5km na dan, in to je dodatna telovadba za roke To pa ni prav ima? vse igra?ke doma njej pa ne privo??i?, bi malo ti??ala in mora na roke metat, ti pa invalid lepo noter na toplem in ki pravi? tam ?e malo potegni. Topla gara?a = lopata, mrzel nadstre?ek = webasto Hja Jures je dec in ne copata.... ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam. To je to, popoln paket......saj res pijano nevesto mi ni za roj dan nardila....hvala za opomin. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 ma glej bolj da jo js razvajam zdej ko sm se mlad in ona mlada pa ko bo star mi bo to vrnila. Kako vrnila? Nasadila rogove? Matr kako eni jamrate. Kot tisti kmet ki jadikuje: Za vse sem sam pr bajt pa ?e krava se mi gon. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Moje dana?nje maskiranje je o?itno zelo uspe?no (sem ranjenc s povito glavo, itd.) in vsi; "Joj, kaj se je pa teb zgodil?", pa re?em: "Ja a ne ve? kater dan je dons?" pa odgovori; "Ja tork, in?" Hehe, eni majo res dolgo lajtngo. Take "dolgoproga?e" si z najve?jim veseljem privo??im na naslednji dan norcev (ki bo letos tudi Velki pondelk) - 1.4. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Zmegota pa ne bo zeblo ..., pa Marko dobi novo kapco Cestitke obema Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Zmegota pa ne bo zeblo ..., pa Marko dobi novo kapco Cestitke obema hvala Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 pohvale mojmu avtu&gumam Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Zmegota pa ne bo zeblo ..., pa Marko dobi novo kapco Cestitke obema hvala za opozorilo Citiraj
Z M A J Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Danes bil ?e 20-i? v karieri na krvodajalski. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Zjutraj Saker na polno iz celega snega na cesto no lopata juzed. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 14. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Dons mamo pa pr nas dru?insko slavje,..4 generacije zapovrstjo godujemo,..(no dobr tazadn lih ne ker ni in ne bo kr??en ) Pradedek, dida (po Damirjevi strani), js pa moj Valentin?ek,..za piko na i ma pa ?e na?a babi dons rojstn dan Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Dons mamo pa pr nas dru?insko slavje,..4 generacije zapovrstjo godujemo,..(no dobr tazadn lih ne ker ni in ne bo kr??en ) Pradedek, dida (po Damirjevi strani), js pa moj Valentin?ek,..za piko na i ma pa ?e na?a babi dons rojstn dan Torej jih mora? krstit, da boste imeli skupaj god Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 14. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Torej jih mora? krstit, da boste imeli skupaj god dejansko eden od bol?ih razlogov, kar sem jih sli?ala zadnje mesce Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 u?er smo dal enga not, dons pa enga vn PS: kaj je skupnega na obeh fotkah? Di?e?a smrekca AMD Mazda kluba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Js vem za ?e eno skupno stvar, sam se jo na obeh fotkah bol mal vid Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Js vem za ?e eno skupno stvar, sam se jo na obeh fotkah bol mal vid je pa ?e ena, ki se jo dobr vid, pa ?e velka je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 lojtre? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Mraušk Mčk Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Danes smo na terenu sprobavali Tojoto LC in njene sposobnosti vstopno izstopnih kotov. S prednjim odbija?em smo na poti navzdol izpod 30cm snega izruvali kar lepe kup?ke zemlje ko smo preko bre?in med njivami padali na nos. Pesene?enje zame je bilo, da je odbija? pre?ivel brez kakr?nihkoli po?kodb, ?eprav je njegov izgled pastik fantastik. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.