Davidcene Napisano 16. februar, 2013 Prijavi Napisano 16. februar, 2013 Kon?no pobrusu steno ki sem jo skital ze ene 4 mesce nazaj ... danes se pofini?iram in naredim bel rob .. pol pa sutra sledi malanje yeeeeey in pol sam se cela predsoba Citiraj
g.Wankel Napisano 16. februar, 2013 Prijavi Napisano 16. februar, 2013 Jzt pa nazaj v civilizaciji po pol leta, kon?no kupu nov tv In hvala bogu nima nobenih skypov, wifijev in interneta...samo obi?na TV tko kot v?asih, ne rabim dajat 500? za to da se bom po skypu prek tvja pogovarju... ma pa USB player in snemalnik in to je to Citiraj
Slivka Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Danes smo na terenu sprobavali Tojoto LC in njene sposobnosti vstopno izstopnih kotov. S prednjim odbija?em smo na poti navzdol izpod 30cm snega izruvali kar lepe kup?ke zemlje ko smo preko bre?in med njivami padali na nos. Pesene?enje zame je bilo, da je odbija? pre?ivel brez kakr?nihkoli po?kodb, ?eprav je njegov izgled pastik fantastik. Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih... Citiraj
adormi11 Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih... Upam da ima Hilux tudi branik iste kakovosti. Barva je zelo kvalitetna, mora bit fajn debela veja, da naredi prasko, pa ?e ta se je dala spolirat, da se ni? ne vidi. Citiraj
Z M A J Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Siol box me je total navdu?u, celo tamali je v?e?, ko lahko znova ali pa kasneje gleda ?iv ?av. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Upam da ima Hilux tudi branik iste kakovosti. Barva je zelo kvalitetna, mora bit fajn debela veja, da naredi prasko, pa ?e ta se je dala spolirat, da se ni? ne vidi. Ene dve leti nazaj smo dobili v uporabo testno LC, top opprema za dobrih 70K?. V gozdu smo ugotavljali, da je to hudirjevo ?irok avto - enkrat sem ?el celo ven spredaj gledat ali gre desno kolo mimo skale, ?ele nato pa ugotovil, da je ima avto v ta namen posebno kamero ki nadzira smo prednje desno kolo. ?eprav smo pazili kolikor se je le dalo, se je na laku vseeno poznalo od vej, ampak le toliko da se je dalo z lahkoto spolirat. Terenska vo?nja ni glih za ljudi ki se jim avto preve? smili, lak je pa zagotovo prvi ki nastrada. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
adormi11 Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Ene dve leti nazaj smo dobili v uporabo testno LC, top opprema za dobrih 70K?. V gozdu smo ugotavljali, da je to hudirjevo ?irok avto - enkrat sem ?el celo ven spredaj gledat ali gre desno kolo mimo skale, ?ele nato pa ugotovil, da je ima avto v ta namen posebno kamero ki nadzira smo prednje desno kolo. ?eprav smo pazili kolikor se je le dalo, se je na laku vseeno poznalo od vej, ampak le toliko da se je dalo z lahkoto spolirat. Terenska vo?nja ni glih za ljudi ki se jim avto preve? smili, lak je pa zagotovo prvi ki nastrada. Se strinjam s tabo. Avto se ti ne sme smilit, ampak je pa treba vseeno po pameti. Citiraj
Lava Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 kon?no nimam ve? take ki?te za telefon Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Još šta Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 kon?no nimam ve? take ki?te za telefon kasno kisto mas pa zdej? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
iceman22 Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 j...s ISucks zadevo k ne morm sliko gor nalozit. sj vem da se morm pohvalit ampak ne morm se k ne morem sliko nalozit. Potem je ajvar tko zrihtal da ne morm prazn post pustit. bom pa vsaj neki nakladal. i si bom duso olajsal. no to pa sodi pod to rubriko. in Jures ne in ne tudi z opero ne gre spljoh. P.S. olajsal sm si duso. Citiraj www.trziskisladoled.si
Lava Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 kasno kisto mas pa zdej? ka te briga ah eno k je istoimenska k js Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Pohvale Pelku, ki nam je dans priskrbel ?e ?lana ?t. 72. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 ?e mal pa bo V6 nazaj skupi za v jamralnik: na ojni?ne le?aje ?e morm po?akat do srede Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 jest bi tud kaksen posel je skrivnost ... ? al te zanima mnenje ozje javnosti ? Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 A misli?, da sem tok neumen, da bom vsem na forumu povedu, da nameravam sprivatizirati celoten SLO javni sektor. Ups, zdej sem pa izdal unikatno poslovno idejo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. To je zato, da si bos najprej crnega bemflna nabavil ... sele potem se gres lahko "poslovneza" Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Ampak mora bit vsaj 15 let star, druga? nisi resen biznismen v njihovih vodah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. js bi tut tazga fotra Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Davidcene Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 hehe ... ne fora je da sm glih ksn tedn ali dva nazaj brau en clank o teh poslovnih idejah ki jih imamo ljudje in smo pol fulj skrivnostni ... in da naceloma ni tok slabo da komu kej reces ... da vids kaksn je odziv pa te fore ... ne pravim da MORAS povedati .. sem pa zgolj vprasal ker sm firbcn Citiraj
dejanot Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Cao Evo se se jaz pohvalim hehe, in sicer s ponedeljkom sem na dopustu za dva tedna,.... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
pantlar Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Od danes naprej spim z staro mamo Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Od danes naprej spim z staro mamo ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) Citiraj
canyon Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) vem kako je to, tud jest meu no?no in ko sm pr?u iz ?ihta je blo treba fajn use skidat sam da mi ni nuben pomagu mi je pa zato dru?bo delala na?a mrcina Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.