jstdoma Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 No ?e dve moji fotki - sam jst bom tole napadel s traktorjem Tista sled od avta ki se vidi je od quattro Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) vi spat, eni pa delat vem kako je to, tud jest meu no?no in ko sm pr?u iz ?ihta je blo treba fajn use skidat sam da mi ni nuben pomagu mi je pa zato dru?bo delala na?a mrcina dobr brlog Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Pantlar ?estitke za novo generacijo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 canyon kaj ti je to malamut ? Citiraj
Strela Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Stopli na tehtnico. Se pogledal v ogledalo. Si rekel: perfektno! Heehehe, mal heca...Dokler dru?inca spi sem sko?il po bagetke pa ?e naredil carske tople sendvi?e(nekaj takega): Citiraj
Grega_ Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. Velik, velik, velik sre?e in uspeha....sam da ne bo? po pol leta tko k jest...zjeban na vse konce. ?asi so tako v podnu da kar smrdi (moram re?t da se je v pol leta poslab?alo ohoho)...ne poznam enga, kateri dobro dela v teh ?asih (povdarek tudi na kolikor otliko po?teno in po reglcih ter da ti konec meseca nekaj ostane), pa poznam od trgovin do gostinstva. Tisti kateri nekako ?ivotorijo ogla?ujejo na kuponkotu, 1nadan ipd., s tistimi ornk popusti da vsaj stro?ke pokrijejo pa da ni dolg?as, druga? bi blo ?e finito vse skupaj. Upam da si odkril nekaj kar folk potrebuje in ne more brez tega in da tega ?e ni v SLO Citiraj
Boss Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) Kaj, a nimate lopate? Pa se fotr obnese? Od danes naprej spim z staro mamo ?estitke... star ata. Citiraj
canyon Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 canyon kaj ti je to malamut ? Je tako Od danes naprej spim z staro mamo ?estitke Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 @Grega - ?e sem ?ist iskren, bi se ?e najraj?i s ?im tak?nim ukvarjal (magari ne stra?no donosnim), da bi na?im sodr?avljanom vrnil malo optimizma ter zaskrbljenim obrazom povrnil nasmeh. Glede na to, da dnevno videvam ?edalje bolj zagrenjene osebe, ki so mi pri srcu, bi mi to ?e najve? pomenlo. Glede ostalega bomo pa ?e vidli, te?ko je neki na?tudirat, ker ni ?e nih?e izmed preostalih 7.000.000.000 Zemljanov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Hoho, vozil od moje bolj?e polovice cliota, po zasne?enih ovinkih v na?i vasi gre res lepo na po?rek. Aja, pa na?a je bla tud z mano, pa ?e mali, da sem mu pokazal kako to gre Noben se ni n? kej prito?eval Citiraj
Baby Viper Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Drugi dan zapored me ?e vse boli, ampak za?uda to ne spada v jamralnik Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Ni ?udno da gre SLO v maloro...kupil na ebayu iz DE smu?arsko ?elado katera je pri nas 180 EUR....za 95 eur s po?tnino. Citiraj
Deeyan Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Ni ?udno da gre SLO v maloro...kupil na ebayu iz DE smu?arsko ?elado katera je pri nas 180 EUR....za 95 eur s po?tnino. isto sm js dobu batne obro?ke za svojo GT-jko, pri nas 110? Ebay 65? s po?tnino vred Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Jaz sem pa danes iz UK v parih dneh dobil procesor za laptopa (prej Turion 64 2 Ghz, zdaj Turion 64 X2 2,2 Ghz). Pohvalim lahko laptopa da, fajn laufa in se res pozna (zdaj bom vsaj manj ?asa porabil za montiranje posnetkov). Zdajle sem namensko ?el en posnetek upo?asniti in je fajn, celo vzporedno tole pi?em brez te?av. EDIT: aja pa stara termalna pasta je bila ?e ?isto suha, je kar fajn, da sem zamenjal in dal novo. Citiraj
mazdaman Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 Od danes naprej spim z staro mamo ?estitke. Jaz bi jo vpisal na faks. In potem bo? pa spal z ?tudentko Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 V?eraj iz Symonovih koncev privlekel Gorsko kolo za 50? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 Ker mi je dans prvotni na?rt zaradi katerga sem si pisal dopust, padel v vodo, sem zadevo izkoristil (zraven je bil ?e Canyon), da sva obiskala enega klubskih poslovnih partnerjev (Technoracing v KR), no in so res dobro zalo?eni, prijaznost pa tudi na vrhunskem nivoju. Ve? bo Canyon napisal - ugodnosti, itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 Ker mi je dans prvotni na?rt zaradi katerga sem si pisal dopust, padel v vodo, sem zadevo izkoristil (zraven je bil ?e Canyon), da sva obiskala enega klubskih poslovnih partnerjev (Technoracing v KR), no in so res dobro zalo?eni, prijaznost pa tudi na vrhunskem nivoju. Ve? bo Canyon napisal - ugodnosti, itd. bom neki zdele skup na klepu za jutr sm pa kr dopust dobu bo pasu mal podal?an vikend Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 po?as zaklju?ujemo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 1. marec, 2013 Prijavi Napisano 1. marec, 2013 norci Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 6. marec, 2013 Prijavi Napisano 6. marec, 2013 dons smo spet neki ustvarjal, tole je pr?l iz nem?ije u 3 dneh tole je ?e pa od zadn? mal ?pileraja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Dans smo imeli za kosilo izdelke Pizza dostave Novak, seveda sem pokazal tudi izkaznico in uveljavil popust, okusno je blo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Cao No po malo dalsem pocitku smo bili spet na bajku Zacetek je bil videti lep in kar se da brez snega nekaj metrov kasneje je bilo ze lustno potem pa pridem domou in sledi, jao je vse napisano v temi "Razkurnik oz. Razpiiiizdnik" LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Sheebam na sor?ko mal "povjugcat po pavder?ku" . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Sheebam na sor?ko mal "povjugcat po pavder?ku" . brez veze Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.