Baby Viper Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Kon?no registirano Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Kon?no registirano vidijo samo registrirani Izposoja zabave - kok za MX5? ?estitke pa samo nasvet, ?e se da daj GSM ven, ker bo? vsak dan dele?en klica o meritvah v tvoji okolici, anketah, ravno v bli?ini bo agent z izjemno zavarovalni?ko ponudbo itd.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Uspe?no razposlal vabila za prihajajo?e avto-moto dogodke in sicer vsem trenutnim ?lanom Mazda kluba. Preberite si jih in sta vabljeni, ?e ne ?e prej, pa na tole; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10906 pa lep dan ?e naprej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 vidijo samo registrirani Izposoja zabave - kok za MX5? ?estitke pa samo nasvet, ?e se da daj GSM ven, ker bo? vsak dan dele?en klica o meritvah v tvoji okolici, anketah, ravno v bli?ini bo agent z izjemno zavarovalni?ko ponudbo itd.... Je bil namen, da ne gledajo ravno vsi tega, ?e tko pri?akujem kup nepotrebne po?te in/ali klicev..?e se bo dal pa ?e nekak pobri?em cifro. za tist pa ?e p??t,?e vsaj k?n let Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Kon?no sem si kupil nov PRAVI SERVER HP ProLiant, za pametno ceno. Upam da bo doma zdej vse delalo ok in moje www strani tudi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Danes prvi? po Furmanu (10.5.) spet jedel pizzo. Naro?il sem jo seveda pri Pizza dostava Novak. Super zadeva, priporo?am tudi vam, ker vam ?e garant malo kruli v ?elodcu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. junij, 2013 Prijavi Napisano 6. junij, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Na? klub (MK) je danes dobil ?e svojega ?lana pod ?t. 100. Nikakor si nismo zami?ljali da bomo tako hitro dosegli to ?tevilko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Na? klub (MK) je danes dobil ?e svojega ?lana pod ?t. 100. Nikakor si nismo zami?ljali da bomo tako hitro dosegli to ?tevilko. Kdo je to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Hehe, raj?i vpra?aj kdo so zadnji trije, ki so ?e totalno fri?ni, pravzaprav od danes. ?t. 100 pa baje celo vozi MPS6, ampak lahko da so to le govorice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Hehe, raj?i vpra?aj kdo so zadnji trije, ki so ?e totalno fri?ni, pravzaprav od danes. ?t. 100 pa baje celo vozi MPS6, ampak lahko da so to le govorice. WTF ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Hehe, raj?i vpra?aj kdo so zadnji trije, ki so ?e totalno fri?ni, pravzaprav od danes. ?t. 100 pa baje celo vozi MPS6, ampak lahko da so to le govorice. aja? a crno k se voz po lj? damn! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 Boste ?e zvedli ob pravem ?asu. Danes je pa super son?en dan, izkoristite ga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Pogledal vreme se odlocili in spet neverjeten dan, cel dan v morju. Jaz sem videl ovinke magistrale, zena delfine, mulca kilo sladoleda, pes nas je pa zvesto reseval in vlekel iz globoke vode Edino iz 28 se je blo treba na 16 zvecer navadit....brrrr Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Pohvalu bom bratranca, pa ne zato ker je danes kupil rabljeno Mazdo 5 GTA, ampak zato ker je vlozil 10 let optimizma v Citroen Berlinga katerega je vsako leto vsaj 2x peljal na izredne in drage servise.... 11 leto ga je vrnil v salon rekoc prosim prodajte ga delimo pol pol ni vazen znesek. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 dobila 10ko za napisan seminar o 900 strani dolgi knjigi Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Pohvalit moram na?ega dr. Pelka, ki zelo hitro odgovori na e-po?to. Vsa ?ast, ?lovek je res hiperaktiven in u?inkovit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Iz UK dobil v 5. dneh rezervno baterijo in polnilec za gopro. natan?neje, 5. sem naro?il, danes dobil pa je bil vmes vikend. Za spremembo od zadnji?, ko sem na ene bedarije iz Uk ?akal ve? kot 3 tedne. Citiraj
Boss Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 dobila 10ko za napisan seminar o 900 strani dolgi knjigi ?estitke... ..., ampak zato ker je vlozil 10 let optimizma v Citroen Berlinga katerega je vsako leto vsaj 2x peljal na izredne in drage servise.... hehe, sotrpin... jaz sicer dvomim, da bom zdr?al 10 let s Citroenom. Za to le mora? bit res psihi?ni hrust. Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 ?estitke... hehe, sotrpin... jaz sicer dvomim, da bom zdr?al 10 let s Citroenom. Za to le mora? bit res psihi?ni hrust. kupil je NOVEGA (res da naftarja) ne en tak klump kot ti.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 kupil je NOVEGA (res da naftarja) ne en tak klump kot ti.... Hehe... se pravi se je bl nategnu k jest. Citiraj
Z M A J Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Hehe... se pravi se je bl nategnu k jest. Jest se sploh ni nategnu, vsaj ne s tem ko je tanovo 6- ko naro?il. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Jest se sploh ni nategnu, vsaj ne s tem ko je tanovo 6- ko naro?il. vseen se je bolj nategnu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 Zena najdla kroks Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 Zena najdla kroks A nebi vi tisto va?o zverino enkrat ?e za?el futrat s kak?no pasjo hrano? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.