Z M A J Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 Malo ogledujem, nikoli se ne ve; http://www.bolha.com/nepremicnine/posesti/...on=Gorenjska%2F Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 jutr se pa dobim z enim ful fajn mazda?em.. ima darila za mene:).. buahhaha Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Zdele kmalu prevzamem LJ PELE Miato, pa jo bom imel do ju3, ker mi bo Simon ?timal zavore na ?rnozmajki (sej veste Mazda6 1. gen. in njene zavore, to to nikoli ni dolgcajt in se stalno nekaj dogaja, hehe). ?e me kdo sre?a z Miato, greva na pa z veseljem ga malo zapeljem naokoli brez strehe, komi ?akam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Zdele kmalu prevzamem LJ PELE Miato, pa jo bom imel do ju3, ker mi bo Simon ?timal zavore na ?rnozmajki (sej veste Mazda6 1. gen. in njene zavore, to to nikoli ni dolgcajt in se stalno nekaj dogaja, hehe). ?e me kdo sre?a z Miato, greva na pa z veseljem ga malo zapeljem naokoli brez strehe, komi ?akam. Potem pa pridi do Kranja na kofe ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 Thomas, z veseljem, te pokli?em ko prevzamem ma?inco. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 Na avto?ovu v KR smo se imeli prov fajn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Danes doma na vrtu sedel v bazenu premera 1meter in pil staropramen . Odhod na dopust prestavili za teden zaradi bolezni v ansamblu. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Avto Kadunc so mi tako fajn u?timal stroja, da se pelje kot da vozim 6-ko III. generacije in ne 10-letno ki?to. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Zjutraj na magistralo do Splita z mopedom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DeanKS Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Naro?il sem ji sprednjo masko ?rno brez logota iz nem?ije, dobim v soboto, naro?il sem ji eibach pro kit, nem?ija Opraskal sem ji sprednji odbija?, ?el do cenilca dobil zapisnik in drug teden sem ?e dogovorjen z li?arjem, da bova prebarvala odbija?, masko in prednje letvice za lu?i, + zadaj prtla?nik, ker sem malce okru?il barvo, ko sem jemal kromiran znak dol Dogaja se Citiraj When in doubt, duck it!
kowkele Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Naro?il sem ji sprednjo masko ?rno brez logota iz nem?ije, dobim v soboto, naro?il sem ji eibach pro kit, nem?ija Opraskal sem ji sprednji odbija?, ?el do cenilca dobil zapisnik in drug teden sem ?e dogovorjen z li?arjem, da bova prebarvala odbija?, masko in prednje letvice za lu?i, + zadaj prtla?nik, ker sem malce okru?il barvo, ko sem jemal kromiran znak dol Dogaja se Ne vem, ?e je pametno, da se take re?i javno oznanja... Citiraj
DeanKS Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Evo zdej pa ?e ti popravi? pa bo koza cela pa vovk sit Citiraj When in doubt, duck it!
Boss Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Sem si drznil in sem jaz popravil, da res ne bi bilo kak?nega nepotrebnega zapleta. Citiraj
Z M A J Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Boss, temu se re?e na pravem mestu ob pravem ?asu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Kero ?talo lahko nardi ena beseda Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Ker mi denarnica zaradi preobremenjenosti ?e poka po ?ivih, sem se odlo?il, da se za?nem vozit na benz, jebe? LPG. No resnica je druga?na in spada v Jamralnik, ampak vseeno ni pa ni? huj?ega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Ker mi denarnica zaradi preobremenjenosti ?e poka po ?ivih, sem se odlo?il, da se za?nem vozit na benz, jebe? LPG. No resnica je druga?na in spada v Jamralnik, ampak vseeno ni pa ni? huj?ega. Hahaha a tole name kej leti ... sej bom zrihtu LPG Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Fant, dale? od tega, neko cev moram zamenjat. Eto, Viper je pa danes vnesel ?lana ?t. 101, ki je zelo cenjen na Mazda sceni; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10735 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Sam je pa noro, k zadane? glavno nagrado na doma?i veselici pa ?eprou je kosilnica ..pol pa mor? ?e ceu nasledn dan odspat :mi pijemoo: Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
DeanKS Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Evo prvi? letos v doma?em jezeru Voda je enkratna! PS: zmaj Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Uf, nore fotke. Te dr?im za besedo, ko si povabu za v Bohinj v bli?nji prihodnosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 dons do?ivu prvi intervencijski klic kot prostovolni gasilec ... in ja ko ti za?ne pozivnik piskat in sirena tulit ti kar vzigne utrip in sm se kr iztrelu iztelu iz postle ob 6h zjutri, hvala bogu ni blo huj?ega in ko je prvi del intervencijske ekipe pr?u na po?ar so ?e doma?i obladali situacijo in pogasili tko, da se je samo pregledalo ?e je ?e kje skrita kak?na ?erjavca in obrnilo nazaj proti gasilnem domu Pa dons sm se majco dobu k sm jo narocu http://www.gasilci112.si/trgovina/category/id/1/1/0 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Pre?ivel super popoldan v Bohinju in okolici. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 Premetal cca 7 m2 zemlje, jo razvozil po enem delu vrta, ?ena je zraven mal grabila, pol sem pa poseja travo in povaljal. ?e dobr da je svetla luna, da sem kaj videl, sem bil do 11 zunej Citiraj
Grega_ Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Po petkovem ODFAK ?uru na Be?igrajskem ?tadionu sem kon?no 100% spet k sebi pri?el....blo je TOP. Pa konkretne doze pija?, vsaj na VIP-u, kon?no niso ?krtali. Tko da sem si dal du?ka mi?ke pa uuuffff. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.