Još šta Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Po petkovem ODFAK ?uru na Be?igrajskem ?tadionu sem kon?no 100% spet k sebi pri?el....blo je TOP. Pa konkretne doze pija?, vsaj na VIP-u, kon?no niso ?krtali. Tko da sem si dal du?ka mi?ke pa uuuffff. aa si biu...jst sm dubu karto pa nism su...ni bla to muzika za moj okus prevec...res pa je da ko se ga odklops ti je vseem,uuu miske so pa vedno Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Grega_ Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Men je pa ta zvrst muske top ?e od nekdaj, sam v teh bitih se lahko odklopim do daske ...ok jest bi mal druga? line up naredil...?koda da so dal tako zgodaj orjana ko ?e ni bilo folka....tip je vedno bolj popularen, in kvaliteten "trance" ?e dam v narekovajih....sam SLO je ?e premlada kot ka?e Druga? pa hodim ve? ali manj samo ?e na te ve?je, kvalitetne....next party, UMEK v Tivoliju...to je pa ?e tradicija Citiraj
Z M A J Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Prvo leto?nje kopanje v Savinji uspelo (baje ima 19,8C). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Jeej, kon?no namontiral novo masko na mazdici, zdej je mal bolj mean Citiraj When in doubt, duck it!
jures Napisano 23. junij, 2013 Prijavi Napisano 23. junij, 2013 Od 14.7 naredil ze 3.000km, 500 se pred menoj do nedelje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Jeej, kon?no namontiral novo masko na mazdici, zdej je mal bolj mean Hocmo slike !!! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Hocmo slike !!! or didn't happen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 or didn't happen da Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
canyon Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 dons ?e naredu 300km, dom?ale - trst - dom?ale ... blo treba kolegico spravt na letali??e ... spau nism neki ful velik ampak bo tok da bom od 2h do 10h ?e na ?ihtu zdr?u Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Dobil dolgo pri?akovan ra?un po po?ti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Dobil dolgo pri?akovan ra?un po po?ti. A od gorencev?? Citiraj
Baby Viper Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Kon?no uspel zmontirat gume Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 24. junij, 2013 Prijavi Napisano 24. junij, 2013 Na ve?er pred praznikom Janez s ponosom izobesi svojo zastavo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 25. junij, 2013 Prijavi Napisano 25. junij, 2013 Ne vem, ?e sem kdajkoli to?il LPG ceneje (mogo?e v tujini). Tole bo zado??alo za preko 800km normalne vo?nje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Pre?ivel Nurburgring, BTG s Swiftom pod 9:30. Ve? sledi, tudi kak video. Upam, da vidite tale album. Citiraj
jures Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Koncno doma! In to sam brez otrok, samo s psom in ps.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 symon n? ne vidm.... jebo te FB:( Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Pre?ivel carski wikend. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Pre?ivel Nurburgring, BTG s Swiftom pod 9:30. Ve? sledi, tudi kak video. Upam, da vidite tale album. FejstBuk-KnjigaKsihtov je res zakon, fuj prokleto sranje jebeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Carsko....kot bi baba ?la v Milano z 10.000? (s ?e eno babo) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Evo tole pa ni Facebook ampak moj-album, bo vsak lahko odprl. To?no poro?ilo sledi, samo da najdem ?as. Citiraj
jures Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Hudo. Saj ves call me next time. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Kolegica je hardcore JDM fanica ampak je ?isto obolela, ?e letos bi ?la ?e enkrat in peljala. No saj jo razumem, jaz nisem ni? bolj?i. EDIT: Video testiranja BMW M4, Audija neki in par fotk v videu Citiraj
Z M A J Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Danes se odkri?al zadeve, ki je bila dolgo ?asa nad menoj kot Demoklejev me?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.