Slivka Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 ?akaj, a sem jaz tole na ta drugem linku dobro razumel: 140 KM pri 7500 obratih Ti pri takih obratih ne priletijo ventili skozi izpu?no cev? Mislim, bati, glavna gred in podobno - zdr?i toliko ve?je obrate? Kako je s hladilnim sistemom - se ne pregreva pod polno obremenitvijo?Menjalnik, sklopka in gredi - zdr?ijo dvakrat ve?jo mo? (narejen za 75 konjev, obremeni? pa z 140)?Nosilci motorja? No, ja, je res, da je to druga?en motor. Moja BTjka da 140 konjev pri po?asnih 3000 obratih... Citiraj
Symon Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Si. Nikoli si nisem mislil da bom to rekel ampak: To je Honda! Serijsko se vrti ?ez 7000 obratov tako, da ni problem. Tudi ta konkreten primer ima glavo iz modela, ki se vrti ?e malo vi?e. Menjalnik je verjetno iz istih materialov (oziroma ne bistveno slab?ih) kot za 1.6 VTi, ki ima serijsko 160hp pri 7600 obratih. Hlajenje je dobro kljub majhnemu hladilniku (?eprav moram po v?eraj?nji testni vo?nji preveriti, ?e vetrnica sploh dela ). Akse se nimajo kaj lomiti. Nasploh je navor tisti, ki lomi dele in kuri sklopko, pri tuningu teh majhnih atmosferskih motorjev pa se ga ne pridobi veliko. Pri Hondah je fajn, da se dobi ogromno tuning delov, obenem pa?e kri?em kra?em med njimi marsikaj (podvozje, motorji, deli motorja, naprimer bolj?a glava na ve?ji blok...). Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Si. Nikoli si nisem mislil da bom to rekel ampak:To je Honda! Serijsko se vrti ?ez 7000 obratov tako, da ni problem. Tudi ta konkreten primer ima glavo iz modela, ki se vrti ?e malo vi?e. Menjalnik je verjetno iz istih materialov (oziroma ne bistveno slab?ih) kot za 1.6 VTi, ki ima serijsko 160hp pri 7600 obratih. Hlajenje je dobro kljub majhnemu hladilniku (?eprav moram po v?eraj?nji testni vo?nji preveriti, ?e vetrnica sploh dela ). Akse se nimajo kaj lomiti. Nasploh je navor tisti, ki lomi dele in kuri sklopko, pri tuningu teh majhnih atmosferskih motorjev pa se ga ne pridobi veliko. Pri Hondah je fajn, da se dobi ogromno tuning delov, obenem pa?e kri?em kra?em med njimi marsikaj (podvozje, motorji, deli motorja, naprimer bolj?a glava na ve?ji blok...). Obesek si dal na odbijac? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Ne, jaz sem netipi?en honda?, (zaenkrat) ne izgubljam ?asa in denarja za ?minko (ok, razen lu?i). :macek: Citiraj
mazdaman Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 daj nekam kako sliko, da te lahko vsaj pozdravimo z novim vozom Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Pa za ve?jo prepoznavnost k?no nalepko gor nalimi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Danes spoznal bodo?o,biv?o ?eno...super punca Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Jest Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 daj nekam kako sliko, da te lahko vsaj pozdravimo z novim vozom Saj je dal link albuma s slikami >> http://www.mojalbum.com/symon/ej9 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Saj je dal link albuma s slikami >> http://www.mojalbum.com/symon/ej9 Ok hvala nisem videl. Siva LG Honda Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Exactly. Saj ?e bi na?el ?as bi naredil ?e kako lep?o otko, sam za staro Hondo je ?e to ?ist dost. Citiraj
Z M A J Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Pre?ivel super dan. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
twins Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 na faxu naredu izpit Diskretne struktrue! Citiraj
Z M A J Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 V dobri dru?bi ?e drugi? splezal na Veliko Raduho (2062m), zanimivo da smo ?tartali ?ele ob 17.00 s kmetije Bukovnik (najvi?ja kmetija v SLO, ki le?i na 1327mnm), pa potem tik pred no?jo (21.00) spet prispeli na izhodi??e. Lahkotna plezarija. Popoldan pa za par dni proti morju, Makarska, itd. (pri tem gre zahvala Simonu Pelku za posojeno Miato). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 20. julij, 2013 Prijavi Napisano 20. julij, 2013 (pri tem gre zahvala Simonu Pelku za posojeno Miato). A je ?e bila pri zobozdravniku ali je ?e vedno ?krbasta tako kot na Mazda pikniku v Lokovcu? Citiraj
Još šta Napisano 20. julij, 2013 Prijavi Napisano 20. julij, 2013 Porezal celo zivo mejo...sej k me niso musice pojedle umes...mogu ga skos tobact Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 20. julij, 2013 Prijavi Napisano 20. julij, 2013 A je ?e bila pri zobozdravniku ali je ?e vedno ?krbasta tako kot na Mazda pikniku v Lokovcu? Dr. Cerar, po doma?e Lumpi, se je lotil zobne medicine pri tem stroju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 20. julij, 2013 Prijavi Napisano 20. julij, 2013 Dr. Cerar, po doma?e Lumpi, se je lotil zobne medicine pri tem stroju. Ruvanje? Vrtanje? Plombiranje? Protetika? Upam, da Pelkota preve? ne boli... Citiraj
Deeyan Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Psa pelu na sprehod za Savinjo zravn sm se se pa sam zabrisu not Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Dobr se na?vical ampak zvestemu vozilu na pedala po desetih letih zamenjal vse 4 zajle, bodne, vzmeti in kar pa? spada poleg Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DeanKS Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Mazdica zrihtana kon?no prvi del predelav je za njo ?aka na part 2 Part 1: Servis Pelko Obnova usnja na sede?ih + volan Temne ?ipe Nova sprednja maska Prebarvan sprednji odbija? Sprednje letvice Eibach pro kit Tomason 18' feltne in gume + rezanje blatnikov Zamenjan zadnji znak, odstranjeni krom napisi. Ve? se pa ne spomnm Part 2 tukej se pa ?ele dobro za?ne Ob?utki .. neprecenljivi za vse ostalo je tu mastercard Citiraj When in doubt, duck it!
Još šta Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Dojaja! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Pele-Miata totalno u?iva po Makarski in okolici, pri tem gre izdatna zahvala za zaupanje obema solastnikoma; Simonu in Viperju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Na meji ni blo nobenih ?ajze situacij? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Nein, alles gut. S HR zdej kot da ni ve? meje, ful prijazno vzdu?je. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Na meji ni blo nobenih ?ajze situacij? Sem ti rekel da ni sumljiv avto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.