Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dana?nji ve?er je bil pa fajn!  :ljubezen:

Ej to je super...samo da si kaj zrihtal...LP Ale? ?

Napisano

Ej to je super...samo da si kaj zrihtal...LP Ale? ?

Kaj zrihtal, raje namo?il.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Koncno nebom vec pisu v jamralnik glede sihta. Koncno dobu placo, ki se ji lohk rece placa in ne socialna podpora :bravo:

Napisano
Napisano

U lajfu se nism mel lizinga tak da ne... se je kr placa mal zvisala ;)

stari pa daj najdi si ?e eno k ti ga bo potegnila ..... ha ha ha ha ha ha h ah a

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
Napisano

:ninja:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

S5 pomalcal bo?anski kebab na Polzeli.  :pepsi:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

No da se pohvalil ...bil sem na otvoritvi manj?ega muzeja motorjev Tomos v centru Kopra.zanimivo..vredno ogleda imajo za pogledat ve?ina tomosovih motorjev plus ?portne specjalke 50 ki so tekmovale na dirkah.LP ale?

Napisano

No, kon?no. ?e ?e Tomosovega foruma ni, pa vsaj muzej.

Zanimivo je, da so nizozemci prepri?ani, da je Tomos nizozemsko podjetje... V Sloveniji pa raj?i vse drugo samo Tomosa ne...

Napisano

No, kon?no. ?e ?e Tomosovega foruma ni, pa vsaj muzej.

Zanimivo je, da so nizozemci prepri?ani, da je Tomos nizozemsko podjetje... V Sloveniji pa raj?i vse drugo samo Tomosa ne...

Pred kak?nim tednom je bil na RTV SLO dokumentarec o Tomos dirkalnih motorjih, pa veliko povedanega o obdobju, ko se je ?e dirkalo po ?kofji Loki, Portoro?u in Opatiji.  :party0035:

Napisano

Ej to odajo na RTV sem gledal...super samo premalo o temu prikazano.samo sramota za tako tovarno Tomos da je ?la remengo...gelipterji.ker bi lahko ustvarjali in izdelovali super motorje...tu lahko debotiramo 3 leta he he LP Ale??

Napisano

attachmentzbg1.gif

Napisano

Pre?ivel super popoldne in to v enkratni dru?bi.  :danzoman:

Napisano

Malo ?e pa bo tovarna zalaufala na novo, bo pa potrebno uvajanje.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Again .

post-3-0-24877200-1411376751_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Spet na dopust? Juhu naj se forumski razvrat pri?ne  :hudicek:  :danzoman:  :ouje:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Danes zjutraj sem bil prelen, da bi zgodaj vstal sramezljiv . In mi je zmanjkalo ?asa, da bi pobral z vrta mre?o - za??ito proti to?i.

Pravkar pa je po Lokovcu klestila to?a.

Ko rano rani, rano dan zajebe...  <_<

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Spremljate kaj zadeve? BTC skoraj 100 k USD.
    • Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.