Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Jaz bi vseeno raje prebral kakšne reviewe na spletu kot tu na forumu  Ker ti lahko iz MX-5 ND povem, da so prvovgradne Bridgestone sicer noben presežek ampak čisto vredu (z izjemo mehkih bočnic).   Seveda, tudi feedback na avtu z double wishboni je drugačen (za moje pojme boljši) kot na strut/torsion beam.
    • Haloween-sveče-jaslice-srcki-Pirhi je pravilni vrstni red jim povej
    • Te naše imajo oznako A na koncu številk in so namenjene Mazdi...  Mogoče je zato kaj slabša, čeprav pri mei zaenkrat ni bilo problemov. Očitno sem navajen vozit kakšen avto tu in tam s kitajčki, ko pridejo zraven na avtu pri nakupu rabljenega avta..... 
    • Pa bi naj bil Bridgestone kao neki "top of top"...on par z Mišlenkami...no ja...vsaki dan se kaj novega naučim...🤨  Hvala za info.
    • ...rabim trenutno za 1150 podnožje,a bi rad tudi v prihodnje kompatibilnost z AMD platami...in gledam na proizvajalčevi strani...in dejansko piše 900g brez ventilatorja...kako so oni dobili ta podatek mi ni jasno🙄. Res pa je ta hladilnik že kar nekaj let na trgu,pa so mogoče kaj spreminjali...mogoče debelina lamel al kaj...ko bom imel čas mogoče preverim🤔  In pogruntam,da ni direkt kompatibilen  AM5,in da rabiš AM4/AM5  kit tip.A  Funtech - Thermalright AM4/AM5 Kit Typ A WWW.FUNTECH.SI Specializirana spletna trgovina s profesionalno računalniško... Za tiste,ki bi pa radi tudi možnost zavrteti hladilnik za 90° ,je pa "najbž...domnevam,da paše" potrebna daljša prečka za pritrditev hladilnika na nosilni okvir AM4/AM5 kit B,katerega sem tudi že uporabil v HTPCju za obračanje hladilnika Peerless Assassin 120 MINI Black     Funtech - Thermalright AM5 Kit Type B (AM5 TYPE B) WWW.FUNTECH.SI Specializirana spletna trgovina s profesionalno računalniško opremo, gamersko opremo in...   Je mogoče za koga zanimivo,če hoče kombinirati RTja z AM5 plato... Je kar veliko nejasnosti v tematiki AM4-AM5 kompatibilnosti🤨...sem šel na ziher...za tistih par€ in naročtil oba kita...bom poročal.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.